(van onze Levensgevaarlijke PvdA arbeiders verrader redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Spekman lijdt aan de ergste vorm van projectie. Je moet maar durven als je Rob Oudkerk Samosm, Spekmanmede verantwoordelijk bent voor het feit dat 2.5 miljoen mensen dagelijks onder de armoedegrens moeten overleven om in de NRC een ander in dit geval Wilders de maat te nemen.

Showbizz-arbeider Spekman’ wil ‘Eichmann-Samsom’ weer als Lijstrekker.
De Levensgevaarlijke voorzitter van de Partij van de Arbeiders Verrader Spekman vindt dat Wilders democratie en rechtsstaat in gevaar brengt. Dat alles Nep en corrupt is in de politiek waar hij voor staat acht hij geen gevaar voor de PvdA en de democratie en dat is logisch want zij vullen middels die corruptie immers zelf ook hun zakken. Dat de VVD met zijn ‘Teeven-Demmink deals’ en het eeuwige VVD en PvdA ‘MH17 gelieg’ de Rechtsstaat dagelijks tot op  het bot verkracht acht Spekman en de NRC geen gevaar voor de Rechtsstaat.

Spekman:Testeronbommen’ in Drugs en bedreigingen van Homo’s, maar houden voorrang op woning en studie.

Wij zijn in tegenstelling tot Trump tegen waterboarding , maar het idee dat Spekman zijn PvdA ‘Comeback Rat team’ door Trump onder handen zou worden genomen zou een zegen zijn voor de Democratie, de Rechtstaat en de kaalgeplukte massa.

De Democratie roept Wilders uit tot winnaar en dat vindt Spekman een gevaar.
Hans SpekmanWilders oproep om in verzet te komen tegen asielzoekerscentra, haalt volgens Spekman ,,de geest uit de fles”. Bedoelt hij daarmee dat Wilders op 42 zetels staat in de opiniepeilingen? Of bedoelt hij daarmee de ‘Egyptische groep ‘s Verkrachting Geest’? Of bedoelt hij daarmee de Propaganda leugens van de ‘Mainstream&Maffia-media’ van de EU en NL Elite inzake de berichtgeving van de ‘Vluchtelingen-Industrie’ van ‘VVD Mesenhandelaar Dijkhoff’ en zijn partijgenoot het ‘PvdA Monster Marco Florijn’? Of bedoelt hij de gewetenlozen en corrupte machthebbers, die dagelijks de democratie verkrachten en waar Spekman als een echte NSB-er hand en spandiensten voor verleent? Dat wordt niet duidelijk want zijn Clubblad NRC vraagt er niet naar.

Spekman Eerlijk Delen: 62 Rijken bezitten meer dan 3,5 miljard arme sloebers is geen gevaar voor de Democratie. 

De sociaal-democratische Asociale anti-democratie voorman Spekman bralt dat dinsdag in het ‘PvdA-Lek-Clubblad NRC’. De PvdA Partij krant, die ironisch genoeg eigendom is van de Russische Maffia  sprak =propaganda) met de ‘Showbizz-arbeider Spekman’ in verband met het 70-jarig bestaan van zijn op een haar na verdwenen partij. Geen woord over het feit dat het huidige ‘PvdA Comeback Rat team’ Dijsselbloem, Samsom, Asscher, en Spekman de oorspronkelijke SDAP tot op het bot heeft verraden aan het Groot Kapitaal met zijn politieke lakeien de VVD-Misdaadgroep en hun ‘Graai-King Willem’.

AIVD van Plasterk waarschuwt voor Russische agenten in Telegraaf, maar niet voor Ultra Rijken.
De PvdA-voorman laakt ook de voorspelling van Wilders dat er een revolte komt, mocht zijn partij de grootste worden en niemand met hem wil samenwerken, behalve uiteraard de VVD-misdaadgroep, de SGP en King Willem. Spekman vindt als dronkenlap dat er veel te nuchter is gereageerd op de woorden van Wilders. ,,Die opmerking over ‘revolte’ is een heel domme, onverstandige uitspraak.” Je moet maar durven! De PvdA-voorzitter wil dat Wilders zijn woorden terugneemt: ,,De geest moet terug in de fles, en daar heeft Wilders een rol in.” Spekman toont zich net als zijn partijgenoot de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ ook bezorgd over de incidenten rond inspraakavonden Marsorders over asielzoekerscentra. Hij, alsmede de NRC zijn totaal niet bezorgd over het feit dit dat door zijn toedoen 500 duizend kinderen zonder ontbijt naar school moeten. En bejaarden van pure armoede in hun broek pissen in de verzorging tehuizen van de PvdA ‘Bejaarden Melker Martin van Rijn’. Die schokkende feiten zijn allemaal geen gevaar voor zijn democratie.

De SDAP haal jaren geleden opgeroepen opgeroepen toto een revolte tegen Spekman en zijn Lieg en bedrieg kabinet. Is Wilders een SDAP’er?

Hij ziet levensgevaarlijke ontwikkelingen voor de PvdA-hoertjes wel te verstaan: ,,Er worden milities opgericht in het land om samen, in hetzelfde outfit, op vergaderingen te voorkomen dat mensen kunnen spreken.” Gut, Jeannette Baljeumaar als de PvdA Graaiers en oplichters met leugens allemaal met een rood hesje aan en een rode roos de straat opgaan is dat geen probleem. Of als zijn ‘gabbers in crime’ de VVD-misdaadgroep met zijn alle met Oranje hesjes de straat op gaan en roepen ‘wij spreken alleen Nederlands’.  Is dat dan ook geen gevaar voor de democratie?

Steve Brown: Waar komt de Eeuwige Volkswoede tegen de Vluchtelingen vandaan?
De bedreigingen van corrupte en liegende raadsleden en wethouders raken de democratische besluitvorming, aldus de PvdA’er. Spekman voelt niets voor een quotum voor asielzoekers, zoals zijn Grote Leider ‘Eichmann Samsom’ voorstelde. Hij wijst dit mogelijke noodscenario in de vluchtelingencrisis af en noemt het fout. ,,Je kunt niet tegen mensen die vluchten voor oorlog en geweld van de ‘Geld-Vampiers’ zeggen: jij ineens niet.” Volgens hem is het niet meer dan een maatregel voor de schijn, hik, hik, proost op de ‘PvdA-democratie’ en het Luxe Wachtgeld en de NRC. Hij wilde nog wel even kwijt dat hij beretrots is hoe zijn PvdA Huilexpert en leugen experts Timmermans en Plasterk die de MH17 slachtpartij in de media zetten. Nou, met dat laatste was de NRC het volledig eens.

Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers en nabestaanden van de KL4103/MH17 crash. Dank u.