(van onze Levensgevaarlijke PvdA arbeiders verrader redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Schizofrene Asscher’ verdoezelt kritiek, Megafraude en armoede Lodewijk AsscherAmsterdam.
De PvdA is ten einde raad en is een hevig dr.Goebbels media propaganda offensief gestart om de totale Untergang te voorkomen. Zo is de PvdA ‘Showbizz-arbeider Spekman’ de laatste weken niet van de ‘Mainstream&Maffia media’ meer weg te slaan.  Spekman is de laatste dagen ongegeneerd aan het schelden tegen Wilders en zijn kiezers. Vice premier Asscher van de VVD-misdaadgroep is de ‘beledigingen’ aan zijn adres zo zat omdat het meeste nog waar is ook, dat hij in de pen is geklommen om alle door de PvdA kaalgeplukte reageerders van repliek te dienen. Althans diegene die hij nog niet heeft geblokt. Op zijn Facebook-pagina gaat hij uitgebreid in op de reacties die door hem ervaren worden als beledigingen aan zijn adres.

Asscher en ‘PvdA-Polit-bureau’ blokt alle gefundeerder kritieken.

 

De corrupte gewetenloze PvdA-bewindsman heeft namens hem een aantal betaalde Trollen die zeer actief zijn op social media. Via Lodewijk Asscherzijn twitteraccount (@LodewijkA) en Facebook gaat hij zijn Spindocters graag de discussie aan met domme (PvdA)mensen die het met hem eens zijn. Mensen die terecht kritiek op hem hebben of wat willen weten, maar ook ordinaire scheldpartijen van wanhopige, radeloze burgers zijn aan de orde van de dag en daar is hij niet van gediend. Deze mensen zijn over het algemeen stuk voor stuk verrader door Asscher aan het Groot Kapitaal(=VVD). De verantwoordelijken voor dit laatste wil Asscher nu van repliek dienen.


‘Schizofrene
Asscher zwijgt angstvallig voor de dodelijke verraders rol die zijn overgroot vader Abraham Asscher in de Joodse Raad heeft gespeeld.
joodsche_raad_ster_3001Asscher wordt veelvuldig aangevallen om zijn joodse wortels en het feit dat hij pleit voor het veranderen van zwarte piet. „In de eerste plaats wil ik al diegenen die erin geslaagd zijn een grapje te maken over mijn achternaam complimenteren. Niet alleen vind ik ASS cher heel knap gevonden, het is ook nog internationaal. Seth leeft in jullie voort. Nog spitsvondiger vond ik aSScher, omdat daarin ook een subtiele verwijzing naar de beruchte Duitse SS schuilgaat. Altijd even lachen”, constateert Asscher cynisch als telg uit een  Internationaal beruchte Joodse verraders familie.

‘Schizofrene Asscher’ zwijgt angstvallig over dodelijke rol die zijn moeder speelt voor het Groot Kapitaal.
Asscher schrijft: „Mijn joodse achternaam is voor velen van jullie een plausibele verklaring voor mijn gedrag en opstelling. Zo geef ik tegelijk te veel en te weinig om moslims. Neem Holladiejan: ’Zionistenhond @LodewijkA laat verstek gaan bij VN. Gaat over racisme i.p.v. antisemitisme daar heeft hij niets mee.’ Farid is tot de Irene Asscherconclusie gekomen dat ik als jood de mond vol heb van moslims, maar dat ik me vreemd genoeg muisstil hou over zionisme. Flip heeft blootgelegd dat je mij nooit over racisme hoort, want racisme bestaat alleen onder moslims, nooit onder joden. Volgens Peter Breedveld cs ben ik zelfs de gevaarlijkste racist van Nederland.”Asscher geeft zijn reageerders tot slot nog een welgemeend advies mee: „Mag ik jullie voorzichtig aanraden voor de volgende keer dat je zo’n reactie plaatst de tweet of post eerst even aan je moeder te laten zien? Net zoals ik dat doe als ik weer eens de arbeiders verraad voor bijv. Marlboro, alwaar mijn Mutti de arbeiders loopt te naaien. Of aan je werklozen tot op het bot door ‘Kapo Klijnsma’ vernederde  dochter, for that matter? Als zij het ook een goed idee vindt, vooral plaatsen en dan kijken mijn trollen wie we blokken of niet. Blijf er niet mee rondlopen al heb  je nog zoveel honger.” Mensen die op een normale manier kritiek geven zal hij proberen wel in discussie te blijven gaan, liegt hij dwars door zijn corrupte PvdA-tanden heen. „Waar en wanneer mijn  misdaden tegen de menselijkheid werk het toelaat, zal ik daar proberen serieus op in te gaan net als mijn Overgrootvader Abraham en mijn Mutti Irene Asscher Vonk.”

Pikant in dit verhaal is dat de verrotte Parlementaire Pres bij monde van Frits Wester schande spreekt over het wanhopige klaag van ‘Jan met de Pet’ tegen al die nette,eerlijk politici, die allemaal de gewone burgers beroven met de wet in de hand zonder ook maar een overtogen woord te bezigen.