(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In het kader van Spekman zijn onlangs bij Buitenhof gelanceerde neue Hans Spekmanpartij lijn ‘Liefdevol besturen(Video)’wil hij nog vier jaar doorgaan met alle arbeiders opbranden, maar niet zijn ‘Imam Samson’.
Wat weet Samsom voor vuiligheid van Spekman of visa versa? PvdA-voorzitterShowbizz-arbeider Spekman‘ vindt dat ImamEichmann Samson’ bij de volgende verkiezingen weer lijsttrekker moet worden. Hij heeft er immers pas twee verloren. Ook Rutte is het met hem eens en hoopt dat zijn PvdA-hoertjes ook de derde verkiezing weggevaagd worden. Het is niet bekend of  ook de PvdA Top Pers Chef Callgirl Saar van Bueren weer aan de zijde van ‘Playboy Samsom’ staat bij de komende verzieking campagne. Ik vind dat wij als Partij van de Arbeiders verraders te snel mensen opbranden. Ik denk dat Samsom alles in zich heeft om een ‘Ratpack-comeback’ te maken. Mijn grote voorbeelden uit de geschiedenis in dit verband zijn Hitler en koning Lodewijk XVI (onthoofd) die ook tot hun laatste snik zijn blijven zitten, bralt Spekman zoals gewoon weer volslagen lam tegen RTL Nieuws.

Asscher&Dijsselbloem: de Crisis is voorbij en dus kortingen op pensioen van ‘Jan met de Pet’.

Samsom wil zelf in oktober de knoop doorhakken. Samsom: “Het wachtgeld is ook wel aanlokkelijk of een ‘Graai-baantje’ als Burgemeester in New York”. Hij kreeg eerder al openlijke steun van het Ratpack van vicepremier Asscher aka de“Sloper van Adam” en minister van Financiën voor de Rijke ‘Gluiperd Dijsselbloem’.

De volgende Tweede Kamerverkiezingen staan gepland voor maart 2017. Als zich nog andere kandidaten melden, houdt de PvdA een lijsttrekkersverkiezing, maar wie is er nou zo Gek en gewetenloos om zich aan te Eichmann Samsommelden, bralt de Dronkenlap Spekman. De voorzitter is onlangs begonnen aan zijn tweede leugen en plunder de arbeiders leeg tot op het bot termijn. Hij bralt dat hij hoe dan ook wil aanblijven, ook als zijn partij bij de verkiezingen zo hard onderuit gaat als nu in de peilingen en met nul zetels eindigt. Spekman:”Wie heeft zetels nodig om op kosten van de arbeiders te zuipen en te vergaderen brallen in onze Kapitale partij Herenhuis op de Herengracht te Amsterdam.” Spekman en zijn Ratpack Asscher, Samsom en Dijsselbloem zijn inmiddels zo gehaat door het gewone Volk dat zij niet meer zonder beveiliging over straat kunnen tot grote lol van Rutte en zijn VVD-misdaadgroep.