( van onze Internationale Elite gangster redactie i.s.m. de VVD-misdaadgroep)

AMSTERDAM-NOIR- Erdogan perst visumvrij naar EU en miljarden af in ruil voor betere opvang Ahmet Davutoğlu Mark RutteSyriërs.
Oorlog misdadigers President Erdogan en zijn rechterhand premier Ahmet Davutoglu hebben minimaal 1000 x meer moorden op hun geweten dan de hele NL Volks Onderwereld, inclusief de ‘Mocro Maffia’, de Passage Liquidatie verdachten en de ‘Monsters Holleeder’ bij elkaar. Ook hebben zij meer geld gestolen van hun Volk dan alle NL criminele ‘Rat in pak Graaiers’ en Volks kruimel criminelen bij elkaar. Waarom staan die twee Elite-Gangsters niet gesignaleerd bij Interpol? En waarom worden zij niet ter plekke bij aankomst in Nederland gearresteerd door de VVD-Justitie van ‘Fraudeur van der Steur’ wegens misdaden tegen de menselijkheid? Het antwoord kunt u hier lezen: “De echte Drugsbazen staan boven elke wet” en zie Video hierna:

Dutch Prime Premier Rutte: Killing Fields VOC. OK! 

De twee meedogenloze Serie Killers Erdogan en Davutoglu staan wel gesigneerd bij Amnesty International. Kan ‘VOC-Rutte’ van de ‘VVD BV-NL’ en zijn NOS en Parlementaire pers wat schelen! Mijn Collega ‘Maffioso Erdogan’ valt in de vluchtelingenkwestie, de moorden op de Koerden, journalisten en politieke tegenstanders weinig te verwijten. Ook niet wat zijn aandeel betreft in de mensen en heroine handel. En al helemaal niet in de ‘VVD-Doofpot Demmink’ zaak. Dat bralde premier Rutte vrijdag na de ministerraad tegen zijn ‘Ja-knikkers’ Staats-NOS en Parlementaire Pers. ,,De Turkse Elite doen verschrikkelijk veel als Misdaadgroep, net zoals wij van de VVD-misdaadgroep dat doen. We hebben tot nu toe als Europa daar niet een heel grote bijdrage geleverd. Wat is nu feitelijk 3 miljard voor een Ultra Rijke Maffioos als Erdogan”.Rutte: Alleen asiel voor ‘blanke’ rijke Europese vluchteling en Dictators. En mijn ‘Imam Samsom’ zal met zijn ‘Eichmann-deportatie-plan’ de Vluchtelingen dood of leven weer terug leveren aan Erdogan”. Woensdag komt de Turkse premier  Eichmann Samsomrechterhand van de Maffiaboss Erdogan Ahmet Davutoglu naar Den Haag voor overleg met Rutte om te praten over de vluchtelingenstroom. ,,Ik kan mijn Turkse collega niets verwijten en hij mij niet dat Ik een corrupte VVD Valse nicht ben”, verklaarde Rutte. De ‘Staats-NOS’ en de   verotte parlementaire pers knikte nu nog heviger Ja, Ja. Turkije heeft al meer dan 2,2 miljoen vluchtelingen uit Syrië opgevangen uitgebuit als schurftige honden. De Kampen zijn ware Turkse Hel holen die veel weg hebben van halve Vluchtelingen concentratiekampen uit de jaren ’30. Zelfs Het Nazi Kamp Westerbork was een fatsoenlijker Vluchtelingen doorgang Kamp dan de Opvang Kampen van ‘Maffiaboss Erdogan’. Maar goed Rutte heeft daar en tegen de Arbeitseinsatz van zijn ‘PvdA Kapo Klijnsma’.

‘Maffiaboss Erdogan’ bereidt invasie van Syrië voor om aanvoer ‘IS-Olie’ veilig te stellen.
Rutte: ,,Turkije wil ook erkenning – en terecht – dat het verschrikkelijk veel (misdaden) gedaan heeft. Dat ze de VVDafgelopen jaren bijna alleen voor stonden om met dit verschrikkelijk probleem om te gaan.” Waar haalt die Rutte toch die schaamteloze leugens vandaan? Van Demmink? Van Opstelten? Van Teeven? Van Van der Steur? Van Van Miltenburg? Tja, die vraag moeilijk te beantwoorde, want de VVD heeft zoveel Leugens experts. 

Maffiaboss Erdogan’ schiet 300 duizend Koerden de EU in met 3 miljard subsidie van de ‘EU-Graai- Nazi’s’.
De ‘Europese Graai-Unie’ heeft met Turkije afspraken gemaakt over het indammen van de stroom vluchtelingen, maar nog steeds vinden elke maand tienduizenden mensen vanuit Turkije hun weg naar Europa. Volgens Rutte gaan ,,de afspraken te traag in de uitvoering en daar heb ik nu naast mijn ‘Eichmann Samsom’ nu ook onze ‘Graai-Maarschalk Hans van Baalen’ op de Vluchtelingen handel gezet.”.Brussel heeft onder meer 3 miljard euro vrijgemaakt  gejat van ‘Jan met de Pet’ om de situatie in Turkse opvangkampen te verbeteren in de hoop dat de Syriërs daar dan blijven. Het enige zichtbare effect tot nu toe is dat 10.000 kinderen verdwenen zijn in de ‘EU- Maffia-Pedo- Seks- Industrie’ met als beschermheer de Turkije-(Kinder)- expert en Top VVD-er en ex OM Boss Demmink.

Meer vrouwen en kinderen vluchten naar de EU. Rutte: De Gouden Eeuw is weer terug(Video).
Zelfs een klein kind weet dat 99 procent van die drie miljard aan de strijkstok blijft hangen en in de zakken van de ‘Erdogan Maffia familie’ en in de zakken van de NL ‘Vluchtelingen-Industrie’ van types als het ‘PvdA Monster Marco Florijn’ verdwijnt, maar niet Rutte en zijn NOS en parlementaire Pers. Als de ‘strijkstok-samenwerking’ een corrupt moorddadig succes wordt, is Europa bereid om met de Turken afspraken te maken over de opname van vluchtelingen in de EU. ,,Maar wel veel minder dan er nu komen”, loog  Rutte’. De premier ‘Don Corleone Rutte’ noemde de mensenmassa(=Handelswaar) die nu vlucht vanuit de Syrische stad Aleppo naar Turkije ,,buitengewoon zorgelijk”. Hierop kon de NOS en de Parlementaire pers zich niet langer meer beheersen en barstte uit in een oorverdovend applaus voor hun Rutte. Het Syrische regeringsleger is daar met een offensief bezig. Volgens Turkije kwamen vrijdag alleen al 15.000 Syriërs bij de Turkse grens aan, die zij als slachtvee voor de grens laten verrotten net als de Joden in 39-40 voor de Nederlandse grens.

Rutte ik ben in wezen een “GOED MENS”: ‘Testeronbommen’ in Drugs en bedreigingen van Homo’s, maar houden voorrang op woning en studie.