( van onze Haatzaai redactie is samenwerking met GroenLinks en SP )

AMSTERDAM-NOIR- Het COA is’ Big Teeven crime business’,3 bestuurders (5 ton), 9
Gerard Bakkerexternen (miljoenen), bolides (1,5 mio)  en wordt geleid door de VVD ‘Bestuur-gangster Gerard B.. AZC-Tentenkamp voor 150 euro per dag: 1 Toilet, diefstal,drugs,bedreigingen en schurft. Alleen mogelijk in “Banana-Fraude-Nederland” waar alles Nep is en de gewone eerlijke burger altijd wordt gefopt. Deze Ras ‘VVD-Boef Bakker’ was eerst ‘werkzaam’ leidinggevende bij de Douane en de FIOD-ECD. Mooie achtergrond om mensen van hun geld en waardigheid af te helpen. Het criminele Rat in pak bestuur van het COA, bestaand verder uit de PvdA hoertjes Janet Helder en Peter Siebers. U kunt ze soms langs zien scheuren in hun kapitale COA ‘Pooiers-bolides‘. De vorige ‘Graai-Bestuursvoorzitter Albayrak’  is inmiddels veroordeeld door de rechter wegens fraude, witwassen en bedreiging. Het wachten is nu wanneer Bakker en zijn ‘Bestuurs-Tuig’ Helderen en Siebers voor de Rechter staan. De VVD Minister van Klasse Justitie en Witwasser Ard van der Steur zal er naar goed VVD gebruik alles aan doen om hun misdaden in de ‘Pedo-Elite-Doofpot’ te houden.
SP en GroenLinks zaaien Haat en verdeeldheid in Amsterdam met valse menselijkheid.

Testeronbommen (nee, geen Bankiers) van de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff ‘ in de Drugs Jan Peter Balkenendeen bedreigingen van Homo’s en vrouwen, maar houden Urgentie-voorrang boven NL-ers bij het krijgen van een woning in Amsterdam. Waarom?Er zijn immers genoeg woningen die leeg staan buiten Amsterdam. Zelfs de gewone werkende onderwijzer, verpleger, buschauffeur politieman en ambtenaar ,etc. heeft moeite een betaalbare woning te vinden in A’dam. Die moeten al decennia lang naar Almere of Lelystad. En hoe zit het met de 25 duizend Daklozen? Daklozen zijn vaak mannen, één op de vijf daklozen is vrouw. Dakloze vrouwen zijn, net als in voorgaande jaren, relatief jong: 38 procent is 18 tot 30 jaar oud. Van de dakloze mannen valt 27 procent in deze leeftijdsgroep. Dakloze vrouwen verblijven met 45 procent vaker in een van de vier grote steden. Onder de dakloze mannen is dit 38 procent. Waar blijft hun SP en GroenLinks Urgentie?

Salaris directeur COA in vijf jaar met ruim 170 procent gestegen.
Vluchtelingen met een verblijfsvergunning behouden hun voorrang op een sociale huurwoning in Amsterdam. Minister Blok kondigde maandag aan om de urgentie voor erkende vluchtelingen af te schaffen en wil gemeenten zelf laten kiezen of vluchtelingen Klaas Dijkhoffdrugs,voorrang krijgen op een woning. SP-wethouder Laurens Ivens (Wonen voor Rijken, ‘D66 Yuppies’ en Vluchtelingen) zegde na vragen van GroenLinks toe dat Amsterdam vluchtelingen met een verblijfsvergunning voorrang zal blijven geven op Amsterdammers bij de huisvesting. De zogenaamde urgentieregeling moet ervoor zorgen dat vluchtelingen met een verblijfstatus in aanmerking blijven komen voor een woning uit de reservering van dertig procent voor urgente gevallen. Zo kunnen zij versneld terecht in een sociale huurwoning. GroenLinks is blij met het besluit van de wethouder. Raadslid Jorrit Nuijens: “Het is goed dat Amsterdammers die al meer dan tien jaar op de wachtlijst staan achtergesteld worden ten opzichte van de Vluchtelingen. Dakloze stemmen nooit dus die hebben voor ons geen enkel belang. En wat de ‘Kind-Vluchteling’ betreft die hebben al zeer ‘Urgente-voorgang’ bij de ‘Mensenhandelaar VVD Groep Dijkhoff& Demmink’. Op die manier kweek je echte GroenLinks solidariteit “.

Meer vrouwen en kinderen vluchten naar de EU. Rutte: De Gouden Eeuw is weer terug.
De peperdure noodopvang op het Autotron in Rosmalen wordt geteisterd door doodsbedreigingen, vechtpartijen, brandgevaarlijke situaties en veelvuldig drugsgebruik. Angstige Asielzoekers spreken over een ’extreem gevaarlijke situatie’ en smeken Wilders om een ‘PVV Verzetspeperspray ‘. ‘Het lijkt wel Syrië’ .Het Centraal Menshandel Orgaan opvang Marco Florijnasielzoekers (COA) van types als het ‘PvdA Monster Marco Florijn’ zou nauwelijks ingrijpen. Huisregels in de opvang worden veelvuldig overtreden, zeggen asielzoekers tegen het Brabants Dagblad. Zo werd ondanks het brandgevaar gerookt en eten gekookt in de slaaptenten. Tientallen asielzoekers in het kamp zouden regelmatig hasj en wiet gebruiken. En sommige zelfs cocaïne zoals de COA Bestuurders doen. Andere bewoners zouden zelfs messen en wapens hebben. Het COA stelt niets van ‘massale overtredingen van huisregels’ te weten. De kamers worden wekelijks gecontroleerd door corrupte, onderbetaalde lage medewerkers. “Maar we zullen nooit in kasten kijken, vanwege de privacy, Dat mag alleen bij de Nederlandse Bijstandsgerechtigden en Daklozen. Maar als er zo veel misdaden plaats vinden dan zouden de misdaadjournalisten en de politie(Video) er zeker over berichten in RTL- (riool )-Boulevard of de (Staats)-NOS en die hebben er nog geen woord aan gewijd. Is dat geen bewijs dat alles in orde is in onze Centra ‘s  zegt de liegende woordvoerder Alet Bouwmeester( 95 duizend euro per jaar + auto).

Klanten van ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ plegen zelfmoord of vluchten terug naar de Hel.
Asielzoekers zeggen dat COA-medewerkers en beveiliging wel degelijk op de hoogte waren, maar zelden ingrepen. De beveiliging zou ’s nachts en ’s avonds uit slechts vijf mensen bestaan. “Ik denk niet dat het echte beveiligers zijn”, zegt een Syriër tegen het Brabants Dagblad. “Bij een vechtpartij rennen ze hard weg.” In de noodopvang ( 150,- euro per dag per persoon) wonen sinds september zo’n vijfhonderd alleenstaande mannen Testeronbommen, hoofdzakelijk uit Syrië en Eritrea.

Europol: 10.000 jonge migranten ‘vermist’ in ‘Pedo-EU’. De politiek zwijgt! (Video ) Gevluchte homo’s bedreigd in asielcentra.
Homoseksuele asielzoekers en gevluchte transgenders zijn hun leven niet zeker in de opvangcentra’s door al die ‘Gelukzoekers’ .(Bron Timmermans)  Er moeten daarom zo snel Diederik Samsommogelijk safehouses komen zoals ook voor Nederlandse Kroongetuigen. Dat zegt Janneke van Maanen, interim-voorzitter van homobelangenorganisatie COC Midden-Gelderland in het dagblad De Gelderlander.,,Het gaat van ontlasting in bedden en het verbranden van kleding tot slaan en verkrachting. We horen dat de mesjes uit scheermesjes worden gehaald, om daar mensen mee te bewerken”, aldus Van Maanen. Het COC Nederland onderschrijft haar verhaal.Alet Bouwmeester de woordvoerder van het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) liegt: ,,We hebben afspraken met het COC over de algemene opvang van deze doelgroep en er worden maatregelen genomen. Er klinken nogal wat insinuaties uit het verhaal door die niet met feiten en de beroemde beruchte Misdaadjournalisten en de ‘All white NOS’ verslaggevers gestaafd kunnen worden.”

Maar kan het nog maffer?Ja, dan kan: Het “Lieg en Bedrieg Kabinet” doet ook nog even een duit  in het zakje door de studie van Syrische vluchtelingen te gaan betalen in het kader van Jet BussemakerHaaitzaaien en ongelijkheid ten opzichte van NL Studenten. Jetta Bussemaker heeft de studiebeurs van de Nederlandse studenten afgepakt en het geld wat zij daarmee binnen haalde besteed aan het aankoop van twee Rembrandts en nu aan Syrische vluchtelingen. De Syrische vluchtelingen gaan de vrij gekomen plekken innemen van NL studenten die een studie niet meer kunnen betalen dankzij Bussemaker. Imam ‘Eichmann Samsom’ legt het u allemaal uit.