(door WeAreChangeRotterdam en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Pedo Top van de VVD verklaart het “Geheim van Baybasin-taps-Ton-Derksen-low-resDemmink”in Den Haag (Bron: Groene Amsterdammer). WeAreChangeRotterdam was aanwezig tijdens de boekpresentatie van Ton Derksen genaamd “De Baybaşin Taps”. Hüseyin Baybaşin zit al bijna 20 jaar onschuldig vast voor moord op basis van gefabriceerde taps van de  corrupte ‘Ruis-politie‘. Baybaşin’s advocate Adèle van der Plas stond ons te woord over deze zaak van nationaal belang. In dit interview legt ze de relatie met de ‘Zaak Demmink’.Interview Adèle van der Plas; Baybaşin/Demmink “zaak van Nationaal belang” #taps. Wat is het verband met de zaak  Baybaşin/Demmink/Opstelten/Van der Steur/Dijkhoff en de recentelijk 10.000 verdwenen Vluchtelingen kinderen.(Schokkend(Video)https://youtu.be/WzGAYVzYLUE

Ondersteunend binnen item:

Ivo Opstelten over Demmink:
“Zal niks aangetoond worden”

‘Ton Derksen’ (Baybaşin Taps – JDTV):

Boekpresentatie: De Baybasin taps Deel 1

Boekpresentatie: De Baybasin taps Deel 2

Ongevraagde woedende reactie ‘Pedo-Pr-man Peter R. deVries’ op het interview Adèle van der Plas met WeAreChangeRotterdam.’ Politie informant Peter R. deVries’ namens het ‘Misdaadjournalistiek-drek’: “WeAreChangeRotterdam zijn criminele Complotgekken en niet als ik  een knappe sterke man die niet bang is voor niemand en ook nog een hoog opgeleide (mulo) journalist. Ik zit niet voor niets ( 599,- euro per keer) als ‘Alles-deskundige’ iedere avond bij RTL (riool) Boulevard”  Zie verder de video hierna:

Tijdens de boekpresentatie werd er buiten op zeer ‘beschaafde’ wijzen door mannen van minimaal middelbare leeftijd strak in het pak tegen het boek gedemonstreerd door leden van de ‘Leidse Koninklijke studenten dispuut  LSV Minerva’. Merkwaardig was het om te constateren dat deze demonstratie beschermd werd  door de politie.