( van onze perverse Internationale Elite-Gangster redactie)

Niet alleen refugeesAMSTERDAM-NOIR-‘Bankier-Gangsterin Maureen Sherry’ kreeg bij Bear Stearns een grote zak geld ( en wat condooms) aangeboden als ze bij haar vertrek zou zwijgen over hoe ze seksueel werd lastig gevallen en vernederd door ‘Testeronbommen–Bankiers’. Ze weigerde en schreef een aanklacht tegen de ‘Testeronbommen-Bankiers’ van Wall Street. Pikant in dit verband is dat de ‘PvdA Showbizz- arbeider Spekman’ het Stalken van vrouwen en burgers door de Bankier-Gangster de ‘nieuwe PvdA manier van liefde vol besturen’noemt bij zijn ‘Outlet-Buitenhof’.

 Amsterdamse vrouwen protesteren tegen ‘Testeronbommen’ in Nederland.

Het boek ‘Opening Belle’ ligt als fictie in de winkel. Maar de goede verstaanders lezen het als een stevige afrekening met tientallen van haar ‘Loek Hermans-collega’s’ de oude‘Vieze-mannen’ leidinggevenden in een tienjarige ‘Graai-carrière’ op Wall Street, waar ze de meest ranzige grappen en Hans Spekmanvernederingen moest slikken om er te overleven. Hoe liederlijk, decadent en pervers het toegaat aan de Top van de Banken kunt u zelf wel raden gezien het feit dat de voormalige VVD Minister van Financiën voor de Rijken Gerrit Zalm op ABN feestjes zichzelf uitdost als een ranzige Drag Queen aan de cocaïne. Dolle perverse pret over de rug van ‘Jan met de Pet’! Obligatiehandelaar Maureen Sherry werd uiteindelijk de jongste managing-Graai-director bij Bear Stearns misdaadgroep. Maar na tien jaar haakte ze af met een Beurs geknepen kont maar wel met een vette bankrekening, terwijl Bear Stearns in de financiële ‘Graai maar raak crisis’ ten onder ging en miljoenen kleine spaarders mee trok in de ondergang.Waar Maureen Sherry niet op in gaat in haar boek waarom zij zich kennelijk 10 jaar lang seksueel liet lastig vallen. Waarom heeft zij bij de eerste keer dat zij lastig gevallen werd geen aangfite gedaan bij de politie. Maar goed laten we dat maar houden op het VVD Adagium “Pecunia non olet” (‘Geld stinkt niet’).

‘Graai-Selectie ‘op uiterlijk spreekt de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ zeer aan als PvdA-hoertje van de VVD-misdaadgroep.
De Bankier-Gangsters graaien niet alleen in de lege portemonnee van ‘Jan met de Pet’,maar ook straffeloos en systematisch in de onderbroek van de vrouwelijk collega’s. Voor ‘Opening Bell’ (uitgever Simon & Schuster) sprak ze later nog een tiental vrouwelijke collega’s die haar relaas van het leven in het financiële,perverse hoofdkwartier van de Verenigde Staten bevestigden als nog altijd zeer actueel. Het boek zorgde afgelopen weken voor nieuw tumult op het perverse Wall Street; Sherry heeft het gedrag van seks offenders weer op de agenda gezet.Warner Bros maakt bovendien een film van het boek, met Reese Witherspoon in de hoofdrol.Het boek verschijnt in een klimaat van aanhoudende onvrede en walging over de Misdaad-banken en de Gevestigde Orde Politiek, verwoord in de film ‘The Big Short over dezelfde periode als waarin het relaas van Sherry zich afspeelt.

Kritieken vegen de ‘Bankier-Testeronbommen’ hun corrupte gat mee af.
Het boek kreeg in de VS meestal goede kritieken. Sherry, gewend aan aanvallen op ‘Wall Street’ claimt in dit boek heel gericht het criminele gedrag van de ‘Snakte in Suits’ aan de kaak te stellen.Tussen alle seksueel getinte liederlijke opmerkingen en andere aanvallen op getrouwde vrouwen en moeders had Sherry het naar eigen zeggen nog niet eens zo slecht. Leidinggevenden meldden openlijk dat ze nieuwe collega’s alleen op hun uiterlijk selecteerden en dat zij zich lieten verkrachten net als ‘Jan met de Pet’ .

Dijsselbloem noemt het boek namens de ‘PvdA-hoertjes’ en de VVD grievend.
Dijsselbloem bralt dat hij de Bankiers waarmee hij goed samen ( =Voor) werkt niet herkent zoals beschreven in het boek. Hij stelt verder off the record Jeroen Dijsselbloemdat hij niet kan wachten om na de komende verpletterden verkiezing nederlaag te gaan werken Graaien bij Goldman en Sach. Dat een perverse collega haar afgekolven moedermelk uit de koelkast opdronk, en een ander (kleine) condooms en cocaïne in een pizzadoos achterliet was typerend en grievend. ,,Maar ik werd nooit betast in mij vagina, wel tallozen malen aan mijn kont “, stelde ze afgelopen dagen in interviews bij de boekpresentatie.Het relaas van Sherry over een handelsvloer met vooral mannen Testeronbommen vol adrenaline, poen, cocaïne en drank , nieuws en geschreeuw in een poging miljoenen te verdienen jatten van ‘Jan met de Pet’, staat in een lange traditie met schandalen die altijd weer de doofpot in verdwijnen van ‘Fop-Commissies‘. Zal er veel veranderen, vroeg een interviewer van The Guardian. ,,Het is als met Downton Abbey”, antwoorde Sherry. ,,Niemand wil verandering, want ze leven als ‘Geld-Vampiers’ die niemand wat doet. Kijkt u maar eens naar u Dutch Bankiers als de Drag Queen Zalm en die Mister Dijsselbloem die op hun perverse, crimineel gedrag moet toe zien. Hij doet niets! .”