( van onze VVD en PvdA Oorlog ‘s misdadiger redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA en ‘VVD-Wapenhandelaren’ trekken ten Oorlog en schenden het Koning WillemVolkenrecht.
Koenders: “Er bestaat geen militaire oplossing voor Syrië, waar onder meer de radicaalislamitische terreurbeweging IS en hun ‘Olie-Bondgenoten’ ‘Maffiaboss Edrogan’ en de Massa Moordenaar King van Saoedi Arabië actief zijn. “Je kunt IS niet weg bombarderen, net zo min je ons Kabinet en onze ‘Graai-King’ kan weg bombarderen. Alleen maar bombarderen en uithongeren helpt niet. Wat het bombarderen wel voor positief effect heeft is dat er nog meer mensen uit Syrië naar de EU en NL gaan vluchten en dat is ook goed voor de Vluchtelingen Gelukzoekers en Testeronbommen handel en dat is mooi mee genomen voor onze VVD ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’.

 Koenders: Oorlog voeren … daar zijn we goed in. Nederland is op oorlogspad, Monsanto is op oorlogspad. (Bron:Gedachtenvoer)

Rutte&Gordon”kritisch over Russische bommen op Syrië, maar verheugt over ‘King HM17 Joura’ aka “007”.
Dat benadrukte de PvdA minister Bert Koenders (Buitenlandse Corrupte Zaken) dinsdag. Hij bralde vanuit New York waar hij o.a. een duistere bespreking had met de ondergedoken D66 ‘CIA Spion Hachchi’ tegen Nieuwsuur. Nieuwsuur vroeg niet wat hij besproken had met Wassila Hachchi, die nu in New York officieel de Wachtgeld profiteur uithangt. Wassila HachchiOok vroeg Nieuwsuur niet naar het feit dat iedere bom die gegooid wordt 20 duizend dollar kost en of dat geld niet bijv.  beter besteed kan worden aan de 500 duizend kinderen in NL die zonder ontbijt naar school moeten.‘Eunuch Koenders’ reageerde op het feit dat de PvdA-hoertjes weer voor de zoveelste keer door de knieën waren gegaan voor de VVD-misdaadgroep en hun belangen in de Wapenhandel. De sociaaldemocraten Arbeiders Verraders voegden zich bij de Oorlog Ophits partijen die willen dat Nederland ook in Syrië IS gaat bombarderen, zoals nu al in Irak gebeurt. Daardoor is er nu een meerderheid in de Tweede Kamer voor uitbreiding van de NederlandseHeersende Klasse inzet. En dat is logisch, gezien het feit dat de corrupte Tweede Kamer zo veel petten op heeft en in bepaalde leden in de greep zijn van allerlei Buitenlandse en Binnenlandse Geheime diensten. ‘Eunuch Koenders’ hamerde namens de 62 ‘Ultra Rijken-Gangsters’ op de noodzaak om ook politieke stappen te nemen die tot een vredesproces leiden. Verder noemde hij humanitaire hulp noodzakelijk voor Syrië, “het grootste drama van deze tijd”. Dat laatste is weer een leugen van Koenders, want het grootste drama   misdaad van deze tijd is het feit dat er ieder jaar zes miljoen kinderen sterven van de honger, maar daar is het Neo Liberale fascistische Kapitalistische systeem waar Koender deel van is schuldig aan.