( van onze VVD en PvdA en D66 Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- In de serie succesvolle geïntegreerde allochtone vrouwen. Pechthold:“Wilders Wassila Hachchiheeft Hachchi weggejaagd naar het buitenland”. De “GOED MENSEN” spreken er schande van!
Wassila Hachchi is een Nederlands-Marokkaans politica.(1980) was van 17 juni 2010 tot 20 januari 2016 lid van de Tweede Kamerfractie van D66. Na haar studie bedrijfskunde volgde zij een officiersopleiding bij de Koninklijke Marine. Zij ‘werkte’ daarna als officier Logistieke Dienst en werd toen ambtenaar op het ministerie van Economische Corrupte Zaken. Mevrouw Profiteur Hachchi was hoofd planning en(geen) controle bij de Commando DienstenCentra van het ministerie van Defensie en heeft toen al haar zakken gevuld met liegen en bedriegen. Zij was Jonge ‘Graai-Ambtenaar’ van het Jaar (2007). Als Kamerlid hield zij zich onder meer bezig met defensie, lucht- en scheepvaart en Koninkrijksrelaties en toen gingen er al de geruchten dat Hachchi “probably” een Spion van de CIA is.  Zes dagen na haar plotselinge vlucht vanuit de Tweede Kamer naar het buitenland heeft Wassila Hachchi eindelijk van zich laten horen. Hachchi:” Ik zit hier zeer riant in New York en geniet van het ‘Luxe Wachtgeld’ en Shop till I drop“. D66-leider ‘Kasteelheer Pechtold’ heeft maandagmiddag met haar getelefoneerd en bevestigd dat zij als een echte ‘Wachtgeld-Profiteur’ intens aan het genieten is van het succes van het Kapitalisme in de USA: Recordaantal van 60.000 daklozen in New York.

Clintons ving 128 miljoen euro waarvan 5 miljoen van de Dutch belastingbetaler met dank aan de PvdA. 
Sharon DijksmaTelefoontjes van onze redactie werden tot nog toe niet beantwoord door Hachchi, die vorige week plotseling haar vlucht als een dief in de nacht aankondigde. In een verklaring van D66 staat te lezen dat Hachchi nog niet uitsluit dat ze gebruik gaat maken van de riante wachtgeldregeling voor vertrokken gevluchte Kamerleden, want daar is zij nu al van aan het trekken in New York .“Wassila Hachchi liegt door te laten weten dat ze de commotie over haar vertrek betreurt en dat ze daarom een aantal gerezen vragen wil beantwoorden nadat haar Wachtgeld over vier jaar is beëindigd ”, aldus de D66-Yuppie’s. “Ze is ondanks een fikse hondenbeet van een mier in verder goede gezondheid in New York en vindt de Homeless people op straat minder om langs te moeten lopen, maar heeft voor die sloebers een ‘PPV-Verzetspeperspray ‘ meegenomen, aldus Hachchi. Haar vertrek is ingegeven door een persoonlijke, positieve egoïstische keuze om een bijdrage te leveren aan de campagne van de ‘Biljonair Clinton’ en te leren van internationale moorddadige Geopolitiek. Zij wil met name leren hoe Clinton 5 miljoen euro subsidie heeft los gepeuterd van PvdA Minister ‘Miss Cow –母牛 Dijksma’ en de CIA straffeloos kan moorden en martelen.Ze heeft altijd prettig samengewerkt met corrupte collega’s in de Kamer. Wassila Hachchi streeft ernaar af te kunnen zien van wachtgeld, zodra zij een arbeidscontract heeft getekend (kuch).”De kritiek op het als een dief in de nacht uit de Kamer vertrekken zwol de afgelopen dagen aan. Zo zei de PvdA KamervoorzitterMocro Spion Arib’ maandagochtend in De Telegraaf: „We zijn volksvertegenwoordigers. We zitten er voor de kiezers en niet voor het Wachtgeld of de Koning van Marokko. Op het moment dat we vertrekken, moeten we daarover transparant zijn(Kuch).” Maar de grote hamvraag in dit zoveelste ‘Haagse-Horror verhaal’  is natuurlijk of Wassila Hachchi een CIA-Spoin is die nu ook nog in het Dutch Wachtgeld zit.