( van onze Internationale dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Prof. Cees J. Hamelink :Geloof nooit de Mainstream media(Video). Waar Faust zijn ziel aan de duivel verkocht, leveren wij de onze uit aan de machinaties van een door commercie aangejaagde virtuele realiteit. En de prijs die we daarvoor betalen is een verlies aan bewustzijn voor de complexiteit van de wereld om ons heen.’– Hans Schnitzler” 

De ‘Mainstream&Maffia-media’ verkracht als groep dagelijks de hersens van de Kijkers en daar komt geen verdwaasde ‘Baardman’ aan te pas. Zijn journalisten van de Mainstream en ‘Corporate crime’ media nog wel journalisten? Of zijn het corrupte acteurs die in een soap acteren die gaat over louche mensen die zogenaamd journalisten zijn die propaganda moeten verspreiden voor de Elite van bepaalde Staten en ‘Ultra-rijken Gangsters’ ? Het klassieke, maar meest walgelijke voorbeeld van zo’n soap als nieuws brengen is de NOS ‘MH17-uitzending’ met in de hoofdrol de ‘PvdA Huilacteur Timmermans’.

Brooks, Coulson en zes andere Maffiajournalisten vervolgd om afluisterschandaal en omkoping politie.

Wij zijn van mening dat dergelijke journalisten van de Mainstream media over het algemeen corrupte soap acteurs zijn de uitzonderingen daar gelaten. Echte Journalisten worden trouwens aan de lopende band vermoord door o.a de Ultra-Rijken Elite-Gangsters en Staten die de Mainstream media bezitten. Wie het hedendaagse extreme ‘dr. Goebbels-propaganda nieuws’ van de Mainstream media wil begrijpen en doorgronden adviseren wij op de volgende manier het ‘nieuws’ te bekijken. Kijk voor één en hetzelfde onderwerp naar de volgende propaganda zenders BBC(en WDR ), CNN, China Central Television (CCTV), Russia today(RT) en Al Jazeera.

Dan krijgt u de ziens wijzen van het nieuws van de volgende Elites, te weten van de EU, China, USA, Arabië en Rusland. Vaak is het verschil van nieuws zo evident dat het nog grappig is ook. Daarna kan u zelf bepalen wat u denkt dat waar is. Wij zelfs vinden Russia Today verreweg het meest waarheid getrouw berichten. Met name de programma’s “CorssTalk “en “Keizer-Report” zijn zeer informatief. Daarna Al jazeera, BBC en dan pas de CNN. Wat onze keuze betreft voor Russia Today worden wij naar onze mening in het gelijk gesteld door de AIVD van Plasterk, want die kwalificeerde Russia Today als een zeer gevaarlijk ‘KGP-Propaganda zender’. En dat is voor ons een bewijs dat zij in veel gevallen de waarheid uitzenden inzake de ‘Graai-Elite’ in NL en de Wereld. De NOS beschouwen wij niet meer als een Nieuwszender, maar meer een ‘All White‘ roddel Postbus 50 van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. De ‘Staats-NOS’ is wat ons betreft niet de moeite meer waard om te bekijken als het gaat om nieuws ,maar soms leuk ter vermaak met hun opzichtige hand en spandiensten voor de regering en de huidige status quo. Hetzelfde geldt voor FOX (een 24 uurs nieuwszender die eigenlijk een weerspiegeling is van Murdochs conservatieve NeoNazi  blik.) van Ultra Rijken Elite-Gangster Rubert Murdoch dat is ook een zender die niets meer van doen heeft met nieuws uitzenden, maar meer een soort van reclame zender is voor Corporate crime en Ultra reactionaire, corrupte politici als Trump en Aboutaleb. 

Rol ‘Misdaadjournalistiek-drek’ in zaak Holleeder geanalyseerd door eerlijk duurt het langst(Video).
Dan hangt er in Nederland nog het ‘Misdaadjournalistiek-drek’ tussen, die als taak heeft de burgers af te leiden van de echte ‘Corporate crime misdaden’ door riool Tokki-sensatie- ‘nieuws’ met bijv. zelf gecreëerde ‘Monsters als Holleeder’(Video). De figuren die zich in dat segment als journalist voordoen variëren van TBS-Moordenaars( Video),chronische hoerenlopers,’Voetbal Maffia Makelaars'(Video), en junkies, Politie-informanten ,‘Pedo-Pr.- spindokters’, en gewone corrupte beroeps leugenaars. Lieden die stuk voor stuk hun eigen moeder verkopen voor het Corporate crime en de ‘VVD-justitie’. Deze gewetenloze lieden bedienen zich tegenwoordig van slogans als: ”Wij bijten alle Marokkanen hun strot af “ in hun op een haar na failliete Clubbladen als het Vod Panorama.

Parlementaire Pers doet aan Noord Koreaanse Helden verering.
Dan is er in Nederland nog de verrotte Parlementaire Pers die opereert in de marche van de Mainstream media en kennelijk tot taak heeft om de wan en misdaden van corrupte politici als Dijsselbloem en Dijkhoff en Bestuurders als de VVD-ers ‘Pedo Rapist Demmink‘ en ‘Banenkoning Loek Hermans’ en’ ZonnenKoning Aboutaleb’  van de Heersende Klasse tot Helden te verklaren.