(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- King Willem: Vluchtelingen Oké. In mijn Paleizen NEE is van B&WUtrechtalle tijden (Video).
Wie kan er beter als groep worden verkracht dan arme rechtenloze mensen in Volksbuurten. Deze weerloze arme sloebers worden al jaren verkracht en vernedert als ‘Onrendable-Labbenkakken’ door het “Lieg en Bedrieg Kabinet”, dus die zijn het al gewend. Het witte College van B&W Utrecht bestaat uit D66, GroenLinks, VVD en SP en vormen samen het college van Utrecht. Deze Bestuurders zijn de Facto net zo corrupt en Hufterig als het College van Zutphen. Het is verbijsterend en uitermate teleurstellend te moeten constateren dat de SP medeplichtig is aan deze misdaad tegen de arme sloebers in Overvecht. B&W Utrecht liet weten dat hun keuze menselijk is en voor de hand ligt.

De Utrechtse Burgemeester Jan van Zanen is een gewetenloze beroeps witte VVD-Politicus die nog nooit een dag eerlijk heeft gewerkt en dat ligt ook voor de hand in “Banana-Fraude-Nederland”. Na zijn elitaire studie aan witte scholen ging hij onder meer aan het werk als Bestuurs-gangster en directiesecretaris Hans de Boer en Mark Ruttebij een landelijke witte ondernemersvereniging. Daar leerde hij al snel dat gewone mensen Labbenkakken zijn. Vanaf 1990 was Van Zanen daarnaast gemeenteraadslid in Utrecht, waarna hij hier in 1998 wethouder financiën voor de Rijken, economische corrupte zaken, openbare ruimte en ‘VOC- Oorlogmisdaden-monumenten’ werd. In de periode 2003 -2008 was hij landelijk voorzitter van de VVD-misdaadgroep, die functie werd toen overgenomen door ex VVD-Burgemeester ‘Onno-Schandknapen’-Hoes,die tegenwoordig in het luxe wachtgeld in het buitenland zit.Van juli 2005 tot en met december 2013 was Van Zanen ‘Graai-burgemeester’ van het witte Amstelveen. Sinds 1 januari 2014 is hij burgemeester van Utrecht en sinds 3 juni 2015 voorzitter van de witte Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) van ‘Burgemeester-Gangster Jos Wienen’, die recentelijk nog Wilders de negatiefste politicus  van 2015 noemde.

A-dam Dak en thuislozen staan achter Vluchtelingen, maar niet achter het Kabinet.

Burgemeester Jan van Zanen:” Kijk wij hebben ook dochters en het laatste dat wij natuurlijk willen is dat zij als groep worden aangerand door de ‘Mocro-Maffia’ van de Godfather en Spion Arib in onze betere buurten”. Er komt een nieuwe Olie-Dollar vluchtelingenopvang van de ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ en de Ex PvdA Wethouder Monster Florijn in een Utrechtse Volksbuurt. Na een noodopvang in Kanaleneiland is er nu gekozen voor de sociaaleconomisch zwakke,’zwarte’ wijk Overvecht waar honderden vluchtelingen worden gehuisvest. De buurt bewoners kunnen een gratis burqa krijgen van Dijkhoff voor als zij op straat moeten naar de voedselbank. De voedselbank zal de Merkel four freedon awardeerste dagen gratis (giftige)pizza’s verstrekken aan de buurtbewoners die ter beschikking zijn gesteld door de PvdA Koningin van de NL Voedselbanken ‘Kapo Klijnsma’. Daarnaast heeft witte Dijkhoff beloofd deze keer niet een buurt bewoner te zullen overrijden met zijn ‘Staats-Pooier-Bolide’. Dijkhof:” U kunt mij op mijn woord geloven. Ik ben niet voor niets door de(verrotte ) witte parlementaire Pers tot de eerlijkste en witste(= Blank) politicus van Nederland gekozen”. Morgen wordt de gemeenteraad middels een Marsorder brief ingelicht.

PVV: Vrouwen en Homoseksuele in gevaar door Mensenhandel van Kabinet.
Komende maandag worden de misdadige plannen officieel door het verrotte College bekend gemaakt.Hoeveel vluchtelingen er in de tijdelijke noodopvang worden opgevangen is nog geheim, maar het zou gaan om enkele honderden, maar het kunnen er ook zo maar een paar duizend zijn. ,,We komen maandag met precieze informatie naar buiten”, bralt de woordvoerder Beroeps Klaas Dijkhoffleugenaar Judith van der Goes van verantwoordelijk GroenLinks Wethouder-Gangster Kees Diepeveen . Verder wil ze niets over de kwestie zeggen omdat de collegebrief nog geheim is. Maar in de wandel gangen is verontwaardigd gereageerd omdat Kees Diepveen zich vooral druk maakte dat de ‘Femke Halsema-Bakfietsen’ niet worden gestolen door de Vluchtelingen, die zijn (partij)-leden als vervoer gebruiken van en naar de witte scholen. Vergeet niet dat een vluchteling 150,-eur op dag in het laadje brengen van de Utrechtse Ratten in pak. Wie wat gaat verdienen is al in het geheim afgesproken.,,Wel zijn we bezig met voorbereiding van zorgvuldige communicatie met inwoners. Denk aan een wijkbericht en informatieavonden maar ons besluit staat al vast.” Is dat nu democratie ?Hoe lang de noodopvang in Overvecht blijft en waarom er weer voor een ‘zwakke,zwarte’ wijk is gekozen blijkt uit het voorgaande,maar is geheim. De tijdelijke opvang voor vluchtelingen in Kanaleneiland stopt per 1 mei. Het verrotte college heeft eerder al gezegd het COA te willen helpen bij de opvang van meer vluchtelingen. Want de lokale Ratten in pak vullen gigantisch hun zakken aan de Vluchtenlingen ,die immers 150,- euro per dag opleveren en dan neemt B&W de mogelijkheid op zo af en toe een groep’s verkrachtingkje voor lief, zolang het maar niet in de betere buurten plaatst vindt waar zij zelf wonen. Er is al een ‘Azc-Winst centrum’ in Utrecht is gevestigd in het voormalig militair ziekenhuis in de wijk Oog in Al.

Burgemeester Van der Laan: overal opvang vluchtelingen in Nederland maar ‘NL Dak en thuisloze’ op straat.