( van onze dr. Goebbels propaganda redactie i.s.m. onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Cees J. Hamelink: Geloof nooit de Mainstream media.nazi-merkel

Het is kennelijk  het jaar dat corrupte politici die opereren in de miljarden ‘Vluchtelinge-Industrie’ in de prijzen vallen. Net voor het einde van 2105 kreeg de ‘VVD Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff’ n.b. net na het overrijden van een protesterende  burger ook al een Prijs dat hij de beste politicus van het jaar was en nu is de eer te beurt gevallen aan Merkel.De internationale Four Freedoms Award is toegekend aan de Duitse bondskanselier ‘Führerin Merkel. Dat is toch wel op zijn zachts gezegd opmerkelijk. Merkel is de meest gehate politicus in landen als Griekenland, Portugal, Spanje, etc. Daarnaast is zij nou niet bepaald populair in haar eigen land en in Nederland. Eerdere winnaars van de Four Freedoms Award zijn John F. Kennedy ( Vet-nam), prinses Juliana ( Nazi sympathisant ), Jimmy Carter (onbenul), Nelson Mandela ( ANC volledig corrupt) en Malala. De ‘Staats-NOS’ brengt het nieuws zonder enige toelichting voor de kijkers hoe deze prijs te kunnen beoordelen en daarmee maakt het zich weer eens schuldig aan propaganda voor de Gevestigde Orde.

Griekenland nu compleet Neue lebesraum von Fuherin Merkel. Sieg Heil Dijsselbloem.
Graai nazi'sDe duistere organisatie, waaronder de ‘Rat in pak Roosevelt Foundation’ in Middelburg, roemt Merkel voor haar vele verdiensten de afgelopen jaren. Men moet maar durven. Ze krijgt de prijs onder meer voor haar rol in de aanpak van de financiële crisis in Europa (50 miljoen burgers leven onder de armoedegrens in de EU) en het compleet wurgen van de Griekse ‘Jan met de pet’, haar inzet voor een diplomatieke oplossing en de-escalatie van het conflict in Oekraïne dat tot vandaag de dag nog doormoddert met de boycot van Rusland . Ook roemt het juryrapport haar morele leiderschap als bondskanselier van alle Duitsers, tegen de achtergrond van de opkomst van de anti-islambeweging Pegida met o.a. als resultaat groep ‘s verkrachtingen op straat in Duitsland.

Humanitaire plicht is ver te zoeken bij Merkel.
Daarnaast prijst de internationale’ Rat in pak organisatie’ Merkel voor haar “toewijding aan de humanitaire plicht van Europa om diegenen op te vangen die op de vlucht zijn voor oorlog en conflict in het Midden-Oosten, Afrika en Azië en aan de aanpak van de oorzaken, die het tot nu toe alleen maar erger maken“. De Organistaie vergeet hier ook even voor het gemak dat Italia, Portugal, Spanje Griekenland, Ierland en de alle voormalig Oostblok landen totaal leeg geplunderd zijn door de Elite en de Grootste misdaadbank ter wereld Goldman en Sachs.

Sinds 1982 worden jaarlijks de Four Freedoms Awards uitgereikt misbruikt aan mannen, vrouwen en organisaties die invulling geven aan de Vier Vrijheden van Franklin D. Roosevelt. De Führerin Merkel is niet de eerste vrouw die de Four Freedoms Award ontvangt van de ‘Elitaire Ratten in pak’ die in het bestuur zitten, te weten als adviseurs: Reneé Jones-Bos – SG Ministerie van Buitenlandse Zaken
Siebe Riedstra – SG Ministerie van Veiligheid en Justitie
,Chris Breedveld – Directeur Kabinet der Koning 
Hans Wijers, 
Marieke van Schaik – Managing Director Nationale Postcode Loterij
. Kan het nog corrupter? Tja, kan het nog corrupter? Kijkt u maar eens op uw gemak naar welke gewetenloze Elitaire Ratten in pak in het bestuur zitten: Han Polman, voorzitter,
Ton Brandenbarg, vice-Voorzitter
,Hans Rijkse, Penningmeester
,Rob Meines,Hein van Ameijden,Geert van Maanen,Tijo Collot d’Escury,Pieter Jan Mersie, Secretaris
.

Maar we zijn er nog niet! De bijzondere corrupte adviseurs zijn:
Alexander Wynaents – CEO AEGON N.V.
,Pieter de Gooijer – Permanente vertegenwoordiger van Nederland in de EU. Als u de voorgaande lijst met Bestuur-gangsters in ogen schouw neemt ziet u dat er in het bestuur werkelijk waar niet één eerlijke Nederlander zit. Het zijn stuk voor stuk leden van de Heersende Klasse waar Roosevelt zijn hele leven tegen gestreden heeft.

Juliana kreeg ook de Four Freedoms Awards. Waarom?

Roosevelt had orders gegeven Prins Bernhard in de gaten te houden omdat hij hem verdacht voor de Nazi’s te spioneren. Koningin Juliana ging Merkel al voor in het ontvangen van de Four Freedoms 042-11Awards omdat zij was getouwd met de ‘Nazi Prins Bernhard.’ En zij tot aan het begin van de Tweede Wereld Oorlog uit volle borst het Nazi lied Horst Wessel o.a. tijdens haar bruiloft met Bernhard en zijn Nazi- gabbers liep te brullen in het Concertgebouw te Amsterdam. Dat haar familie geen Joodse Vluchtelingen in de buurt van hun Paleizen dulden vlak voor de Tweede Wereld Oorlog. Toen de Tweede wereld oorlog uitbrak vluchtte zij als een dief in de nacht met gestolen goud uit de kluis van de Nederlandse bank naar Engeland en daarna naar Canada. Tja, dat zijn nogal wat edelmoedig daden en daarvoor heeft Juliana net als Merkel nu de  Four Freedoms Awards ontvangen.