( van onze VVD Klasse Justitie redactie i.s.m. onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Loek hermansAMSTERDAM-NOIR-B&W Zutphen weigert het Wachtgeld te reserveren van Hermans voor de komende schadeclaim van de FNV en gaat gewoon door met uitbetalen van het Luxe Wachtgeld aan Hermans.
Vakbond FNV gaat de schadeclaim tegen de voormalige corrupte VVD Graai-Top van de aan wan en misdadig beleid bezweken zorgonderneming Meavita uitbreiden. De bond wil de bestuurders, onder wie VVD’er ‘Bannenkoning Hermans’, persoonlijk aansprakelijk stellen voor de schade van werknemers.Dat zegt advocaat Arno van Deuzen van de FNV tegen de Volkskrant en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Volgens de advocaat gaat het om ongeveer vijfduizend van de twintigduizend werknemers van Meavita, dat in 2009 failliet werd verklaard. Ze konden na hun ontslag bij een nieuwe Oplichting’s stichting die het werk overnam terecht, maar werden kort daarna alsnog ontslagen. De bekende ‘Rat in pak truc’ van iemand blij maken met een dode mus.

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’ en OM:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’ en ‘Monster Holleeder’.

De materiële schade voor de werknemers bestaat uit verloren vakantiedagen, pensioenrechten en gemiste ontslagvergoeding en een onmenselijk veel geestelijk leed. De immateriële schade is niet in geld uit te drukken. Misschien kan slachtofferhulp de slachtoffers van ‘VVD-Meavita Loek Hermans misdaadgroep‘ bijstaan in het verhalen van de immateriële schade. Waarom de gewetenloze daders van deze misdaden nooit zijn gearresteerd is ronduit een schandaal en pure Klasse Justitie van de Ard van der Steurzijde van de VVD Minister Ard van der Steur(Video). De FNV maakt een inventarisatie van het aantal leden dat in aanmerking komt en de hoogte van hun gemiste inkomsten. Een aantal hebben inmiddels van pure ellende zelfmoord gepleegd tot grote opluchting van Loek en zijn bende.

De VVD premier ‘Don Corleone Rutte’ heeft verklaart dat hij het komende processen tegen zijn Loek met het volse vertrouwen tegemoet ziet. Rutte: ” Er is geen enkele politici die ik ken, zelfs de SP niet die zijn zakken vult en liegt. Bovendien u kan wel nagegaan dat onze Loek en de zijne onschuldig zijn, want ze hebben geen dag in de cel gezeten, ha,ha,ha,ha”.