( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Geen Complot. Prof. Cees J. Hamelink :Geloof nooit de Mainstream media(Video).
Mark Rutte En goorHappy Scandal New Year 2016′ (Video) is direct van start gegaan: “Rutte&Gordon” staan nu aan het hoofd van 50 miljoen EU Burgers die onder de armoedegrens moeten overleven. Bronnen rond het ‘Anaal-Banale Haagse Torentje’ hebben ons laten weten dat Rutte van zo veel heerlijke ‘Labbenkakken-armoede’ van ‘VVD-sadistisch’ genoegen in zijn patalon heeft gepist en zijn gabber Gordon zich te pletter heeft gesnoven met wat ‘Onno Hoes schandknapen ‘. Voorzitter zijn van 50 miljoen hongerde arme sloebers die niets te zeggen hebben in het ‘democratische’ EU is een natte VVD droom die uitkomt voor Rutte. Maar ook “Mr EU”Gluiperd Dijsselbloem is in de zevende ‘PvdA-hemel Hel’ voor arbeiders. Dijsselbloem de Voorzitter van ‘Scandal Financiën’ en zijn Boss Rutte de Algemene Voorzitter van de ‘EU-Graai-Nazi’s’. De arme kunnen hun ingevallen, ongewassen borst nat maken met dat gewetenloze duo Rutte en Dijsselbloem.

‘Don Corleone Rutte’ steunt de criminele ‘EU-Graai-parlementariërs’ die geen opening van zaken willen geven inzake hun ‘fraude-declaraties’.

Het Kabinet is vanaf 1 januari de voorzitter van de ‘Europese-Graai-Unie’. Dat betekent dat de Rutte en zijn ‘Minister Liegteam’ alle vergaderingen met hun corrupte Europese collega’s leiden namens de ‘Führerin Merkel’en de Goldman en Sachs Misdaadbank en de IMF Boss’Fraudeur Nutcase Lagarde’.

VVD ‘Neonazi-EU-Fractie’ van ‘TIIP Hans van Balen zijn Happy. ‘VVD-Neo Europa fascist Van Baalen’ stemt het minst, maar incasseert het meest aan tekengeld. Kamerbreed van niks weten. 

Graaier Hans van Baalen’ heeft tijdens het vieren van ‘New Scandal-Year’, zodra hij wat te veel gratis champagne en cocaïne ter beschikking gesteld door Mercedes en ‘Maffiaboss Petro Poroshenko’ op had constant het ‘Horst Wessel Nazi lied’ lopen brullen ter eren van de komst van zijn Rutte als Voorzitter naar de EU. De Top ‘PvdA-Tokki-komediant’ en ‘EU-Graaier Fransje Timmermans’ liep Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardevan blijdschap de hele avond te huilen en te bellen met de verrotte Parlementaire Pers waarom hij niet was gekozen tot politicus van het jaar. In Brussel vallen de officiële ‘Pluk de arme besluiten’, in Den Haag kan het “Lieg en Bedrieg Kabinet” voorzitterschap de zogeheten informele ministerraden met eigen thema’s en onderwerpen een beetje corruptie kleur geven. Voor de Nederlandse Elite is het niet de eerste keer. Al elf keer eerder was het EU-voorzitter, de laatste keer in 2004. Het logo werd weer van stal gehaald en opgepoetst voor deze versie, uit kostenbesparing (kuch).

Het Kabinet heeft vier prioriteiten gesteld: migratie naar de Volksbuurten en internationale veiligheid voor de Elite, Europa als innovatie en een ‘Fantasie- banenmotor’, stabiele roof praktijken voor de Bankier-gangsters en robuuste eurozone en toekomstgericht klimaat- en energiebeleid op kosten van ‘Jan met de Pet’. Maar geen woord over de armoede in de EU en dat is logisch want het ‘Kabinet Rutte& Asscher’ is één van de oorzaken van de onmenselijke ‘Participatie-armoede’ in de EU en NL. Premier ‘Don Corleone Rutte’ gaat naar eigen zeggen voor een praktische ‘Rambam-aanpak’, niet voor de mensenrechten en eerlijk delen binnen de EU. Met het slepende migratiedossier van zijn partijgenoot bendelid ‘Mensenhandelaar Dijkhoff’ ligt er ook wel wat op het bordje. ,,En er lag al niets”, schertste Rutte schaterend lachend tegen zijn ‘Staats-NOS’. Hij weigerde overigens wel commentaar te geven op het feit dat één van zijn  VVD-bendeleden Enforcer Rolf Z.’ in Weert een burger zwaar heeft mishandelt en afgeperst en gewoon lid van de VVD mag blijven en maar één dag in de cel heeft gezeten. Uiteraard zond zijn NOS dat fragment niet uit op straffe van verlies van hun Staats-subsidie. Geen Complot.