(Van onze Internationale ‘Elite-Pedo-gangster’ redactie i.s.m. VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Crime Scandal ‘s van de Elite zijn nu al haast niet meer bij te houden in Happy New Year Rutte Willem2016.
Het Graaien en Naaien ten koste ‘Jan met de Pet’ is al weer in volle hevigheid los gebarsten. Geen Complot. Het zijn gewoon allemaal onverbeterlijke Rat in pak Hufters! Another ‘Happy-Rambam-New Year 2016’ in ‘Criminal-Scandal of Holland.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. In Nederland Nul. 

Hoe bestaat het toch dat als een arme sloeber een kip in een supermarkt steelt om bijv. zijn hongerende kinderen eten te geven direct de cel in verdwijnt. Maar daar in tegen de (Internationale) ‘Elite-pedofielen’ en criminele Zakkenvullers bijna nooit in een cel eindigen. Zo loopt in NL een hele batterij hooggeplaatste ElitePedo ‘Claus-Demmink Nijpels–kliek’  zo een beetje al een kwart eeuw Pedo Dukevrij in de rondte te verkrachten of het niets is. Worden de miljoenen wit gewassen door de VVD Crimefighter ‘NBS-er Teeven’ die er nog brutaal bij roept het allemaal te doen voor ‘Volk en Vaderland’. En wat te denken van de Engelse Hufterige variant de ‘Pedo-Prince Edward- Kliek’? Volgens de Algemeen dagblad journalist Dorps dronkenlap Chris Klomp en zijn begeleider ‘Geilneef Peter R. de Vries’(Video) wordt er een vunzige hetze gevoerd tegen de honorable Simon Danczuk en Demmink door Complotters de SUN.

Een lid van het Britse parlement is donderdag geschorst met behoudt van zijn tonnen salaris. Simon Danczuk (49) van de sociaaldemocratische partij Labour heeft seks-sms’jes gestuurd aan een zeventienjarig meisje.In de USA had deze Pedo boef al in de cel gezeten en op de FBI sexofferders lijst gestaan, maar niet in de EU van Voorzitter Rutte en “Mr. EU Dijsselbloem”. De onthulling is des te pijnlijker, omdat Pedo Danczuk zich in het parlement inzette tegen pedofilie. En waar hebben wij dat meer gehoord?  In het ‘Rolodex Doofpot-onderzoek’ van voormalig Hoofdofficier en Top VVD Micha Kat‘Pedo Hans Vrakking’ en zijn Witwas Officier van Justitie Teeven. Danczuk noemde zijn gedrag ‘ongepast’ en sprak van een ‘extreem dieptepunt in mijn leven omdat hij gepakt was’. Vanuit zijn vakantie Villa Twitterde hij zijn excuses. En waar hebben wij dat ook gehoord? Biedt Rutte&Co niet om de haverklap zijn excuus aan en gaat dan gewoon weer over tot de ‘Orde van plunder de arme kaal dag’. Tabloid The Sun had de sms’jes donderdag onthuld op de voorpagina. Het slachtoffer Sophena Houlihan had bij hem gesolliciteerd. Danczuk vroeg haar na een tijdje hijgend en kwijlend onder meer of ze ‘billenkoek’ wilde van een ‘Loek Hermans- Suiker-Oompje’. Ook vroeg hij naar haar leeftijd, waarop ze antwoordde dat ze zeventien was en dat vond hij eigenlijk al te oud. De meeste sms’jes zijn te ‘liederlijk Onno Hoes pervers’ -expliciet om in een familiekrant te zetten’, voegde The Sun er aan toe. De perverse pedo berichtjes zijn op de site van The Sun te lezen, met zwarte balkjes over de te expliciete teksten. Danczuk had ook een affaire met een andere vrouw die een piep jonge Volks Callgirl bleek te zijn. Toen zijn echtgenote de sms’jes ontdekte, verliet ze hem. De zaak is extra pijnlijk omdat Danzcuk zich juist opwierp als iemand die tegen kindermisbruik en pedofilie was. Hij speelde een belangrijke rol in het blootstellen van de misstanden rond de Liberaal-Democraat Cyril Smith een oude gabber van Demmink, die in 2010 opeens duister ‘stierf’ en zich schuldig maakte aan pedofilie. Premier ‘Don Corleone Rutte’  waarschuwt iedereen met zijn handen af te blijven van de VVD Pedo’s, want anders stuurt hij de VVD ‘Enforcer Rolf Zicken’  op u af. Zijn AIVD loopjongen de PvdA ‘Snake in Suit Plasterk’ was ook al weer in het Nieuwe jaar vroeg van de partij met zijn waarschuwing dat iedereen met zijn armoedige tengels moet afblijven van zijn Pedo en Zakkenvullers collega’s.