(Van onze Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Rabo-misdaadbank’ Chapter Californië betrapt op witwassen Carin Gorterdrugsgeld. Geen Complot.
Topbankier-Gangsterin Carin Gorter Rabobank-misdaadgroep sneuvelt, maar volgens de politie is er geen sprake van een afrekening in het Volkse criminele kruimel milieu.
Rabo-Misdaadbank schrapt banen om 9 ton van Sipko Schat en de Fraude-Boetes te kunnen betalen. Max Keiser wil doodstraf voor financiële terroristen. 
Ook heeft het feit dat ‘Gangsterin Carin Gorter’ sneuvelde niets te maken dat 10 duizend mensen uit het lagere eerlijke kader bij de Rabobank hun karige baantje verliezen. Die mensen gaan na een door het Kabinet verkorte WW linea recta de werkloze Slaven-kampen in van ‘Kapo Klijnsma ‘en banken in het vervolg bij de Voedselbanken. Gelukkig voor de mensen die worden ontslagen is de crisis voorbij volgens het “Lieg en Bedrieg Kabinet”. Rabo ‘kocht’ gestolen grond in Roemenië en Rabo Bankier-Gangsters krijgen forse celstraffen in de USA. ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem‘ legt het uit. Rabobank-misdaadgroep’ moet opnieuw op zoek naar een ‘Chief risk officer der Ratten in pak’. De beoogde kandidaat, Carin Gorter, blijkt zich dinsdag angstig terug te hebben getrokken. Last van haar geweten? Of heeft zij al voldoende haar zakken crimineel gevuld?


Rabo-Misdaadbank’ schikt Libor-miljarden fraude voor €774 miljoen boete. Niemand gearresteerd.
Rabo MisdaadbankRabobank maakte op 4 september bekend dat Carin Gorter was voorgedragen. Haar benoeming moest nog worden goedgekeurd door de corrupte blinde toezichthouders. De raad van toezicht bestaat voor 90% uit Top VVD bende lenden met een Top ‘PvdA-hoertje’ als Alibi. Dus dan weet u het wel als het gaat om de waarheid.

Is de Kandidatuur ingetrokken vanwege het ‘Terroristische Bankiers-geweld’.

Gorter besloot dinsdag haar kandidatuur in te trekken. Volgens een persbericht vindt zij zich ‘na persoonlijke afweging’ ongeschikt, ondanks een uitgebreide selectieprocedure. De werkelijke reden blijft duister zo als gebruikelijk in deze ‘Graai-kringen’ van de Bankier-gangsters.

Betekent dat Gorter niet voldeed  aan de ‘VVD Gerrit Zalm-ABN Drag Queen-TBS -criteria’.
‘Bestuursvoorzitter- Gangster Wiebe Draijer’ neemt na de jaarwisseling de positie van chief risk officer Gerrit Zalmbij Rabobank waar, dus zo veel werk is het kennelijk niet. Bedrijfseconoom en registeraccountant Gorter (52) werkte jatte en graaide eerder bij Rabobank als senior vice president derivatives operations. Daarna vervulde zij als een echte VVD-“Loek Hermans” verschillende ‘Graai-functies’ en commissariaten bij onder meer concurrent ABN Amro, ING, VGZ en TVM Verzekeringen. Tot april 2013 was zij lid van de  extreem blinde Monitoring Commissie Code Banken. En die periode werd de ene na de andere misdaad in binnen en buiteland gepleegd, dus erg veel gemonitord  werd er bepaalt niet.

Gangster-Kaliber zonder een spoortje geweten en moet bereid zijn als’ VVD Drag Queen’ mee te varen op de ‘A-dam Gay Parade’.
De keuze voor Gorter als chief risk officer (CRO) werd in september door Rabobank nog aangekondigd als (gewetenloze) ‘bestuurder van het kaliber dat noodzakelijk is om de ambitie als coöperatieve klantgerichte bank Ronald Plasterk Gay pridewaar te maken’.„Carin Gorter is met haar veelzijdige ervaring op het gebied van risicomanagement, audit en compliance van grote waarde voor de Rabobank als CRO”, vond de Misdaadbank toen. Gorter stelt dat zij ‘gaandeweg de procedure na een zorgvuldige afweging heeft moeten vaststellen’ dat ‘het profiel van de functie van CRO van Rabobank in onvoldoende mate aansluit bij mijn specifieke Graai-deskundigheid’. „Ik heb daarop de gewetenloze en corrupte Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur van Rabobank en de blinde toezichthouders geïnformeerd dat ik niet langer voor de functie beschikbaar ben.”

Betreurd voor Volk en Vaderland door het Kabinet.Wat u niet hoort op Prinsjesdag:ABN Amro 9 Bankier-Gangster in Dubai weg na onderzoek.
‘VVD Gangster Wout Dekker’, voorzitter van de raad van commissarissen, zegt het terugkrabbelen van Gorter ‘te fredjebetreuren’: „De goedkeuring van haar benoeming door de toezichthouders werd ieder moment verwacht.”De andere kandidaat voor een functie in de Gangster Rabotop, gewetenloze Bas Brouwers, gaat wel door. Hij begint vanaf 1 januari 2016 als chief financial officer. De CRO- en CFO-taken worden momenteel bij Rabobank vervuld door de extreem corrupte Gangster Bert Bruggink. Hij treedt terug op 31 december en wordt adviseur van de raad van bestuur. De ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’  laat weten vanuit zijn miljoen ‘VVD-Villa’ (overgefinancierd door de Rabo) te Amsterdam dat alle ontslagen Rabo sloebers met hun armoedige tengels moeten afblijven van de Top van de Rabo.