( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Een corrupt raadslid van de VVD-misdaadgroep  uit Weert is Rolf Zinckenzondag opgepakt, omdat hij een ondernemer heeft mishandeld en afgeperst.
De ondernemer is overigens een partijgenoot bendelid van de VVD.
De ruzie zou gaan om de verdeling van steekpenningen. Geen Complot. Deze VVD Enforcer is bekent berucht in Weert om zijn onmenselijke eisen aan de Bijstand gerechtigden en zuippartijen en gratis bezoeken aan de plaatselijke sekshuizen.Hij is een extreme volgeling van de ‘VVD-Gestapo-Sjoerd Potters stroming’ inzake de eisen aan de arme werkloze sloebers in Weert. Premier ‘Don Corleone Rutte’ heeft direct laten weten dat al zijn VVD-bendeleden niet liegen, frauderen en fatsoenlijk zijn. Tot nu toe waren de VVD-bendeleden alleen in het nieuws vanwege Fraude, witwassen van o.a.drugsgeld voor Volk en Vaderland, Pedofilie en ander liederlijk ‘Onno-schandknapen-Hoes’ gedragingen, maar nu ook voor ordinaire Volks mishandeling, c.q. afpersing met geweld.Het gaat volgens Dagblad de Limburger om de 53-jarige Kleine ‘VVD Enforcer Rolf Zincken’.

‘VVD-Klasse Justitie’ van ‘Fraudeur Steur’ blijkt ook nog racistisch te zijn in Weert.
Het slachtoffer, eigenaar van een failliete modezaak, heeft aangifte gedaan wegens mishandeling en afpersing.
Hij moest voor zijn verwondingen behandeld worden in het ziekenhuis en kan naar eigen zeggen voorlopig niet werken. De fractie Chapter van de VVD-misdaadgroep in Weert beraadt zich in samenspraak met “Rutte&Gordon” en de Staats-NOS over hoe deze kwestie in de Doofpot te stoppen. Hoe het ook zij Rolf Zicken is per direct op het “Elite Gangster Billboard” geplaatst met als bijzondere aantekening dat hij de eerste VVD Enforcer is die zich bedient van het Volkse misdaden als afpersing met geweld.

De schaamteloze VVD Klasse Justitie heeft de ‘VVD-psychopaat Rolf’ binnen één dag kennelijk met een ‘Teeven-Demmink-deal’ vrijgelaten daar waar Badr Hari voor iets vergelijkbaar direct 8 maanden voorarrest kreeg. En wat te denken in dit verband dat Micha Kat voor een paar artikeltjes direct drie maanden voorarrest aan zijn Complot-broek kreeg.