(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Premier Don Corleone Rutte’namens het “Lieg en Bedrieg Kabinet”: Loek hermans“Onze Loek Hermans is geen Leugenaar en  Zakkenvuller en daarom hebben wij hem als Burgemeester benoemd.”
De Corrupte ‘Banenkoning Hermans’ van de VVD misdaadgroep wordt waarnemend ‘Graai-burgemeester’ in Zutphen, maar inwoonster Inge Schultze zit niet op een Hufterige VVD-Boef als Wiegel of Hooijmaijers te wachten. Volgens De Gelderlander is ze een petitie gestart waarin ze vraagt om een burgemeester van onbesproken gedrag, wat niet meer dan normaal is in een fatsoenlijk land.

Beierse incest-familiepolitiek’ lijkt veel op die van “Banana-Fraude-Nederland”.
B&W Zutphen Loek HermansVia de petitie moeten Zutphenaren zich uitspreken tegen de komst van Loek Hermans als waarnemend ‘graai-burgemeester’. De bejaarde corrupte VVD politicus, die door de ondernemingskamer op de vingers werd getikt voor wan en misdadig beleid bij Meavita, begint op 1 februari als ‘Graai-burgemeester’ in Zutphen.”Ik heb zelf bij de politie gewerkt en dan is onbesproken gedrag heel belangrijk”, zegt Schultze. “Een burgemeester moet gewoon van onbesproken gedrag zijn. We leven toch niet in de één of ander Afrikaanse Bananen republiek.Vergeet niet dat die Hermans in zijn functie van Burgemeester het hoofd is van de politie als het gaat om de Openbare Orde in Zutphen. Welke Orde ? De ‘Graai-orde’ van de Zakkenvullers ? Hoe leg ik mijn kinderen uit dat zo ‘corrupte man aan het hoofd staat van de politie? Waar blijft men in NL met gezegde als`wie goed doet, goed ontmoet’ en ‘eerlijk duurt het langst’. (=een leugen komt op den duur altijd uit, maar de waarheid blijft altijd waar) ?” Indien de petitie tot gevolg heeft dat corrupte Loek alsnog geen Burgemeester wordt ontvangt hij toch het luxe wachtgeld. En dat laatste feit m.b.t. het altijd ontvangen van het wachtgeld heeft op zich al wel veel weg van een Afrikaanse Bananen republiek. De PvdA ‘Snake in Suit Plasterk’ verantwoordelijk voor het luxe Wachtgeld waarschuwt Schultze en alle eerlijke Zutphenaren met hun tengels van zijn collega Hermans af te blijven.

Hier kunt u de petitie tekenen.