( van onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Waar King Willen het niet over zal hebben in zijn Kersttoespraak Rutte xmas2015: Criminele VVD’ers en PvdA-ers in Opspraak. De (misdadige) dieptepunten van de ‘VOC-Heersen-Graai-Klasse'(Video) waren dit jaar weer niet te tellen.
Wij hadden met gemak een “Top 100 Crime” der Ratten in pak kunnen samenstellen, maar we hebben er tien voor u geselecteerd. Veel crimineel lees plezier ellende:

Top 10 Dieptepunten 2015.

1.Wederom stierven zes miljoen kinderen van de honger in de wereld en werden tegelijkertijd nog nooit zoveel mensen ‘Ultra-Rijk’ met dank aan de ‘G-20 misdaadgroep’ en hun ‘Ducht outlet ‘Kabinet Rutte&Gordon’.

2.Volgens het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ en de Mainstream media is de Crisis voorbij. De armoede werd nog schrijnender: meer dan 10 duizend huishoudens zijn ontruimd en meer dan een miljoen werklozen en 300-500 duizenden kinderen hadden niet normaal te eten,enz, enz.!

3.‘PvdA Kapo Klijnsma’ verklaarde Voedselbanken voor altijd blijvend in Nederland en bevestigde daarmee dat de PvdA voor eens en altijd moreel failliet is en niet meer een sociale partij is.  PvdA-er Frans Timmermans huilt zich over de rug van de MH17 slachtoffers naar een top ‘EU Graai-baan’. MH17 slachting had voorkomen kunnen worden als de AIVD van Plasterk zijn werk had gedaan en belande het MH17 onderzoek naar goed ‘NL-Elite’ gebruik  in de Doofpot van  ‘HM17-Doofpot’ Tjibbe Joura aka “007” (lid VVD Bende)

4.Alle Fractie-Voorzitters zijn verdachten geworden van een ambtelijk ‘Lek-misdrijf’ en bleven gewoon zitten en King Willem kreeg jatte 50 duizend euro verhoging op zijn miljoenen uitkering.

5.Het ‘Teeven-Demmink drugsgeld Witwas–debat’ laat alles bij het oude. VVD Crimefighter ‘NSB-er Teeven’:” ik handelde voor Volk en Vaderland”. Wilders gereageerd hierop door te stellen laat ze de  Rambam krijgen.

6.De Top VVD-er en ex OM-Boss ‘Pedo-Rapist Demmink’ nog steeds niet vervolgd en ‘Politie informant  Peter R. de Vries’ houdt vol dat Demmink’ onschuldig is en Rutte wordt uitgeroepen tot de Don Corleone van de ‘VVD-Maffiafamilie’.

7.De ‘Judas-Zussen Holleeder’ en ‘TBS-Moordenaar Martin Kok(Video)’ hysterie van het ‘Misdaadjournalistiek drek’ onder leiding van ‘politie-informant Peter R de Vries’ i.s.m. de ‘VVD-Pedo-Justitie’.

8.Het ‘Bonus -Gegraai’ van de Ratten in pak gaat straffeloos door met goedkeuring van ‘Mr Euro-Jeroen Dijsselbloem’, terwijl Dijsselbloem voor Merkel en de grootste Misdaadbank in de wereld Goldman en sachs de Griekse ‘Jan met de pet’ wurgt.  ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ waarchuwd (Video) ‘Jan met de Pet’ om met zijn armoedige tengels van zijn  corrupte ‘Graai-collega’s af te blijven.

9.De ‘Vluchtelingen-Industrie’ wordt de grootse bisnis in Nederland onder leiding van de ‘VVD Mensenhandlaar Klaas Dijkhoff’ en hij werd daarvoor door zijn verrotte Parlementaire pers tot de beste politicus van het jaar verkozen en ‘Volks-journalist Micha Kat’ krijgt 10 maanden cel.

10.‘Maffiaboss Erdogang’ vermoord een Russische piloot en werkt net als de ‘PvdA Zonnenkonig Aboutaleb’ samen met het “IS-Abortoir” en zit in de Heroïne en krijgt daarvoor van de EU 3 miljard subsidie om vluchtelingen terug te sturen met geweld en kidnapping  naar hun land van herkomst en dus de dood in. Merry Christmas! Op naar de misdadige Dieptepunten van de ‘Heersende Klasse&Rutte‘ met hun propaganda Pers in 2016.