( door WeareChange.nl  en ondersteunt door onze rdactie)

AMSTERDAM-NOIR-Is er nog Persvrijheid in NL?
wearechangerotterdamAfgelopen jaar werd de ‘Volks-Journalist drs Micha Kat’ veroordeeld tot 10 maanden cel (video), omdat hij de corruptie van de Heersende klasse en hun Mainstream media aan de kaak stelt in het algemeen en de ‘Teeven-Opstelten-Demmin Doofpot’ in het bijzonder. Maar ook WeareChange.nl ondervindt steeds meer onwettige hinder van de politie van de ‘Heersende-Graai -klasse’ in de “Straf arme maatschappij”. De verrotte Parlementaire Pers daar in tegen wordt geen stro breed in de weggelegd, maar goed die kiezen dat ook de VVD staatssecretaris van Justitie censuur ‘Mensenhandelaar Dijkhof ‘tot policus van het jaar. Zelfs van Wilders kan de Mainstream pers de Rambam krijgen!
VVD-Gangster Schippers’ interviewen? ‘Politie-repressie’ aan de deur!

Verslag doen van de Pegida demonstratie in Rotterdam? Dan stelt de politie compleet onrechtmatig ‘speciale eisen’ aan journalisten. Alleen verslaggevers met een door de beroepsvereniging NVJ verstrekte perskaart mochten laten zien wat daar gebeurt. Zo wordt het wel erg makkelijk om onafhankelijke media te weren! En dat is bizarre want in Amsterdam mag bijv. de  veroordeelde ‘TBS-Moordenaar Martin Kok'(Video)  zich tijdens ‘Holleeder-rechtszaken’ volgens het Haagse gerechtshof manifesteren als Misdaad-journalist-(drek).

We kregen letterlijk het heen-en-weer van de ‘aanwijzingen’ van de politie die kostte wat het kost de openbare orde van de ‘PvdA Zonnekoning Aboutaleb‘ veilig wilde stellen. Kennelijk zijn onafhankelijke mediamakers daar ook een bedreiging voor? #Persvrijheid.