( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is Rutte nu na de ‘Teeven-Demmink-deal’ debat compleet gek geworden of een VVDaarstbrutale leugenaar. Bijna alle politici in de Tweede Kamer deugen en zijn absoluut geen zakkenvullers of beroeps leugenaars ( Rutte en geen pedofielen, ook onze Demmink niet off the record). Dat bralde premier Rutte ‘Don Corleone Rutte’ van de ‘VVD Maffia familie’. Hij gaat er voor het gemak maar even aan voorbij dat op dit moment alle Fractie-Voorzitters van de Tweede Kamer verdachte zijn van een misdrijf. En dat er alleen al dit jaar uit zijn eigen partij twee corrupte politici Johan Houwers  zijn ‘Gay-oogappel Martin Verheijen’  moesten verdwijnen uit de Tweede Kamer wegen fraude en zakkenvuller. De oplichter Martin Verheijen zit nu op zijn reet in het Wachtgeld als beloning voor zijn misdaden. Is dat geen Super Zakken vullen? Een misdaad plegen en dan jaren lang een riante uitkering vangen?

Rutte heeft geen enkele respect voor de Burgers en de waarheid. Wilders :”laat Rutte de Rambam krijgen met zijn gebral”.
Hij reageert daarmee met totale minachting voor de waarheid en de burgers in het AD op mensen die Mark Rutte En goorterecht over de corrupte politiek vol Rat in pak Zakkenvullers en Leugenaars klagen. “Daar kan ik niets mee”, bralde “Rutte&Gordon” ‘Anaal-banaal’ vanuit het Haagse Torentje. Hij gaat verder met zijn gebral als een echte ‘Valse VVD Nicht’ door de enige partij die vrijwillig een deel van zijn salaris aanneemt tot modaal en de rest in de partijkas stort in dit verband te noemen met een sneer “Ik meen het als ik zeg: bijna allemaal deugen ze net als ik en mijn VVD-bende ! Zelfs mensen van de SP, ook al ben ik het fundamenteel met hen oneens, die deugen.Hier in de Haagse politiek zitten, zover ik het kan overzien, geen zakkenvullers en leugenaars.” Volgens de VVD-minister-president van het “Lieg en Bedrieg Kabinet’ werkt het overgrote deel dag en nacht om de massa kaal te pukken. Kijk maar naar onze ‘Banenkoning Loek Hermans’ en Fred Teeven om een paar van die eerlijke hard werkende VVD-ers te noemen. “Voor een prima salaris en Wachtgeld-bonus zoals onze VVD-er Ton Hooijmaijers en Jos van Rey  overigens, ik realiseer me dat heel goed. Maar het valt me op dat het merendeel van de mensen dat hier werkt, deugt en integer zijn werk doet voor Volk en Vaderland. En wat dat “Elite Gangster Billboard’ betreft waar men zegt bijna mijn halve partij hangt daar kijk ik en mijn Staat-NOS nooit op, ha,ha,ha” . Nou ja, kan het nog gekker? Indien de Rule of Law in “Banana-Fraude-Nederland” zou gelden en er een echte Vrije pers zou zijn dat zat Rutte en 90% van  zijn  VVD-bende met hun ‘PvdA-hoertjes’ al lang in breed in de cel of in een TBS-kliniek.