( van onze zeldzame integere Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Hooijmaijers met vele andere ‘VVD-bendeleden’ stond al ver voor zijn Ton Hooijmaijersveroordeling op het ‘Elite-Gangster Billboard”.
En hij is één van de weinige die ook veroordeeld is voor zijn ‘Rat in pak praktijken’ jegens het gewone Volk. Woensdag is tijdens de ontnemingszaak bekend gemaakt dat Justitie van de ‘VVD Boef Hooijmaijers’ meer den een half miljoen terug eist. Hooijmaijer snapt er helemaal niets van. Hooijmaijer in tegenstelling tot de PvdA ras ‘Boef Timmermans’ echt huilend tegen de Rechter: “Wat heb ik verkeerd gedaan edelachtbare? Ik heb niets anders gedaan dan al mijn partijgenoten en het gros van de VVD kiezers. Waarom ben ik tot meer dan 2,5 jaar cel veroordeeld en willen ze nu ook nog mijn (zwarte) centjes afpakken? Waarom? En waarom word ik wel bij het vuilnis gezet door Mark Rutte aka”Don Corleone”en Teeven en Demmink, etc. niet? Wat men ook bij de Justitie van mij denkt en wat ik ook gedaan heb het is allemaal peanuts vergeleken bij de hufters Teeven en Demmink en ‘Hysterica Anouchka van Miltenburg, etc., maar belangrijker ik heb altijd naar VVD eer en geweten gehandeld en om Teeven zijn woorden maar te gebruiken voor Volk en Vaderland. En waarom wordt ik vervolgd en bijv. niet Loek Hermans waar ik een klein kind bij ben wat betreft dealen en graaien en wordt ‘Banenkoning Loek‘  Burgemeester en word ik behandeld als een Labbenkakken? Waarom edelachtbare? Is het misschien omdat ik mij nooit aan (te jonge) hoeren en schandknapen heb vergrepen zoals het merendeel van mijn partij?”

Ex-gedeputeerde Hooijmaijers kreeg al drie ton wachtgeld.

De rechter antwoordde enigszins geïrriteerd: “Mijnheer Hooijmaijers wees blij dat u nog wel uw riante wachtgeld ontvangt, want de gewone ‘Jan met de Pet’ wordt per direct zijn bijstand uitkering afgepakt door uw VVD collega Sjoerd Potters aka “de VVD Gestapo-man” en die is dan gedwongen op straat te slapen en om niet om te komen van de honger naar de“Klijnsma Voedselbanken“. Dus hou op met uw geklaag en dat goedkope Tokkie ‘Timmermans-gehuil’, want u bent daarmee bij mij aan het verkeerde adres”. Dat laatste feit geeft wel even inzicht waarom de ‘PvdA Snake in Suit Plasterk’ de lijst wie Wachtgeld ontvangt Staats-Geheim heeft verklaard.

Het bedrag van 526.345 euro is gebaseerd op het criminele voordeel dat de oud-gedeputeerde Bestuur-Gangster van de provincie Noord-Holland heeft gehaald uit  zijn (VVD)-misdaad praktijken waar hij door de rechtbank voor is veroordeeld. Dat bedrag kan hij moeiteloos betalen met zijn ontvangen Wachtgeld met dank aan Plasterk. Hooijmaijers is veroordeeld voor corruptie, valsheid in geschrifte en witwassen. Allemaal standaard VVD gedragingen waar n.b. de VVD Crimefighter ‘NSB-er Teeven’ de kampioen van NL in is en in die zin heeft Hooijmaijers wel een punt dat alleen hij tot nu toe is veroordeeld. Is dat dan ook geen Klasse Justitie? Maar dan zeg maar een nieuwe vorm van omgekeerde Klasse Justitie? En waar waren de sensatie Misdaadjournalisten?

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’.

Dit jaar kreeg Hooijmaijers in hoger beroep 2,5 jaar cel. Volgens het hof onderhield Hooijmaijers als provinciaal bestuurder voor ruimtelijke ordening in Noord-Holland nauwe corrupte banden met ondernemers ‘Elite-Gangsters’ in de Maffia-vastgoedwereld en gingen die goede duistere verhoudingen “naadloos over in het aannemen van betalingen en beloften”.De oud ‘VVD-Bestuur-Gangster’ heeft zich niet bij de veroordeling neergelegd en is naar de Hoge Raad gestapt. Het OM had in het hoger beroep overigens vier jaar cel geëist.Hooijmaijers (54) was tussen 2005 en 2009 ‘Graai-gedeputeerde’ van Noord-Holland, waar hij eerst deel uitmaakte van Provinciale Staten. Zijn wortels liggen in de ‘VVD Maffia-vastgoedwereld’, waarmee hij als corrupte politicus nauw in contact bleef, zoals alle ‘VVD-bendeleden’. Opvallend is het dat niet één van de beroemde beruchte ‘Misdaadjournalisten-drek’ aanwezig waren bij de zitting. Kennelijk waren die met zijn alle nog aan het bijkomen van de ‘Holleeder–hysterie’ die zij zelf veroorzaken voor het ‘VVD-Pedo-Jusitie(Video)’ gedeelte van ‘Fraudeur der Steur’. Waarom is van der Steur nog niet gearresteerd voor subsidie fraude?