( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Deurwaarders aan de grond en stelen als de Raven. Voorzitter GGDWEd Nijpels GGDW Ed Nijpels weet van niets.
De Voorzitter van het ‘Deurwaarders-tuig’ de corrupte  Top VVD-er ‘Rose Pedo Ed Nijpels‘ is zeer aangedaan met de nieuwe ‘Kale-kip wetgeving’.  Vanaf volgend jaar mogen de gewetenloze gerechtsdeurwaarders niet meer zomaar van een ‘kale kip plukken’ tot opluchting van 2.5 miljoen mensen die onder de armoedegrens moeten overleven en daarbij dagelijks worden belaagd door het ‘Deurwaarders-Tuig’ van Nijpels. Zij moeten eerst in het Digitaal Beslagregister (DBR) controleren of  de schuldenaar bij beslaglegging onder het bestaansminimum terechtkomt. Door deze maatregel raken de Deurwaarders 90% van hun slachtoffers de kale kippen kwijt.

De Cisis is voorbij volgens het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Jaarlijks wordt er ongeveer 330.000 keer beslag gelegd op honger inkomsten loontjes en uitkeringen, blijkt uit gegevens van de Koninklijke Beroeps misdaad organisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG), initiatiefnemer van het register. Het Ministerie van asociale Zaken en geen Werkgelegenheid concludeerde in 2013 dat steeds meer mensen onder het bestaansminimum terechtkwamen en dat is sinds het aantreden van het “Lieg en Bedreig Kabinet” alleen maar erger geworden met als gevolg een stapeling van beslagleggingen door diverse onmenselijke schuldeisers.

Verplicht zich als fatsoenlijk mens te gedragen.
Met ingang van 1 januari 2016 zijn gerechtsdeurwaarders verplicht een beslaglegging vast te leggen in het register en moeten ze het raadplegen om te zien of andere deurwaarders al beslag hebben gelegd.

PvdA Kapo Jetta Klijnsma’:Mijn Voedselbanken zorgen dat de ‘kale kippen’ en hun kuikens niet omkomen van de honger.
Dit moeten ze aan het begin van het ‘pluk de arme kaal proces’ doen, na dagvaarding, en aan het eind, voordat daadwerkelijk beslag wordt gelegd, om er zeker van te zijn dat er ondertussen niets is veranderd. Het register moet voorkomen dat een beslaglegging het inkomen van een schuldenaar onder de beslagvrije voet duwt, het inkomen dat iemand nodig heeft om niet om te komen van de honger.

Belastingdienst van de ‘VVD Boef Erik Wiebes’ aka “ Alle arme aan het gas” mag doorgaan om de ‘Kalle Kippen’ te slachten.
Vooralsnog zijn alleen gerechtsdeurwaarders verplicht het register te raadplegen. Instanties als de Eric WiebesBelastingdienst, het UWV, de SVB (aSociale Verzekeringsbank) en het College voor ‘Maffia-Zorgverzekeringen’ (CvZ) zijn nog niet aangesloten. Als het UWV een vordering op de honger bijstandsuitkering verrekent en het CvZ een boetepremie uitdeelt, wordt dit niet meegenomen in het register. En laten die voorgaande genoemde Graai instanties nu uitgerekend de grootste niets ontziende vorderaars zijn van de Kale Kippen! Het is essentieel dat ook overheidsinstanties zich aansluiten, erkent Michael Brouwer, voorzitter van de commissie DBR van de KBvG. “Het systeem is zo gebouwd dat andere instanties toegevoegd kunnen worden. De contacten zijn al gelegd.”

Genoeg is genoeg in de “Straf de arme maatschappij” van de Ratten in pak.
Bron: Straf de armen · Het nieuwe beleid van de sociale onzekerheidLoïc Wacquant )
Volgens Brouwer maakt het niet uit of schulden worden geïnd met een beslaglegging, boete of verrekening om in het register terecht te komen. “Onze doelstelling is dat mensen genoeg overhouden zodat zij niet langer meer zelfmoord plegen of gedwongen zijn om kruimelmisdaden te plegen en zwaar aan de farmaceutische pillen, drugs of alcohol gaan.