( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

Rutte xmasAMSTERDAM-NOIRE-Wilders geeft de Rambam met Kerst aan het ‘Nep-parlement’ en hun ‘Propaganda Staats-NOS’.
Verleden week noemde Wilders terecht Rutte de Don Corleone van de ‘VVD-Maffia familie’ en nu kunnen zij ook nog de Rambam van hem krijgen voor de Kerst. Wilders heeft maandag in een tweet felle kritiek geuit op de corrupte politici en hun eveneens corrupte ‘Staatsmedia’( NOS). ” Neem zelf lekker afstand van jullie roofpraktijken ten koste van ‘Jan met de Pet’, de lafheid en verraad van Nederland aan de islam en hongerende kinderen in NL en het Witwassen van drugsgelden door de VVD met hun Crimefighter ‘NSB-er Teeven’. Laffe Corrupte Sukkels.

 

Oproepen door het ‘Straf de arme Establishment’ ter afleiding van, honger, armoede en extreme ongelijkheid.

Protest bewoners van Geldermalsen tegen komst ‘Mega-Azc’ Winst-centrum(Video).
De afgelopen dagen riepen corrupte politici in media Wilders op afstand te nemen van gewelddadige Rotterdam vrienden van ISISprotesten tegen asielzoekerscentra, zoals vorige week in Geldermalsen. Zaterdag bezetten tegenstanders van de islam een moskee in Dordrecht. De corrupte politici van de Heersende klasse ( 200 van Mertens) legden een verband met de oproepen van de PVV-leider om in verzet te komen tegen de instroom van vluchtelingen. Ironisch in dit verband is dat die zelfde corrupte politici onder aanvoering van meestal “Uncle Tom” Aboutaleb, de grote vriend van ‘Saoudi Arabië&IS’  de ‘Marokkanen’ altijd oproept lastig valt als er weer eens een ‘IS-TBS -psychopaat’ een aanslag heeft gepleegd die te veroordelen. De PVV-leider zei eerder al herhaaldelijk dat het verzet geweldloos moet zijn.

Oproep VVD en PvdA te veroordelen voor de hongerde kinderen in NL. Lolbroek ‘Imam Samsom’ maakt Roemer en hongerende kinderen tot ‘Porsche-grap’.
Nu het corrupte Establishment aan oproepen doet met Kerst doen wij er ook maar eentje.Wij roepen iedereen op om de VVD-Maffia bende en hun PvdA-hoertjes te veroordelen dat er door hun beleid 300 tot 500 duizend kinderen iedere dag in armoede moeten opgroeien en zonder ontbijt naar school gaan.

‘Kapo Klijnsma’s Eerlijk Delen: Kleine groep ‘VVD-Graai-huishoudens’ steeds rijker.

Ook roepen wij iedereen op om de ‘PvdA Kapo Klijnsma’ te veroordelen gezien het feit dat zij afgelopen week in de Tweede Kamer verklaarde op vragen van SP-er Sadet Karabulut  dat de Voedselbanken een groot goed zijn dat nooit meer weg zal gaan in Nederland. Waarmee de PvdA in 2015 zich zelf publiekelijk en officieel  moreel failliet verklaarde en geen sociale partij meer is.

Noot: Kapo Jetta Klijnsma’ voert Arbeitseinsatz in: werken over de grens verplichten.
Zoek het verschil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen. Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz