( van onze niet gesubsidieerde dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Gisteren was patiënt Timmermans te gast bij het spreekuur van Buitenhof. Buitenhof is een gratis inloop spreekuur voor Geesteszieke corrupte Elite-politici. Het spreekuur Jean Claude Juncker Frans Timmermanswordt gerund voor en door de ‘Grachten Gordel Maffia’.
“Kwart Europeanen op armoedegrens”. (Bron Telegraaf) Legrain legt uit bij Buitenhof dat Merkel en haar loopjongen Jeroen D. zo dom zijn dat het crimineel is. ‘Elite-Thug Frans Timmermans’’: “De meeste werklozen in de EU hebben de verkeerde opleiding voor onze (VVD)-werkgevers”. M.a.w. het is dus hun eigen schuld dat zij (= Labbenkakkers ) werkloos en arm zijn. Timmermans en zijn ‘Buitenhof psychiater Pieter Jan Hagens’  weten niet dat door de Globalisering het meeste werk is verhuisd naar de Derde Wereld, alwaar een arbeider slaaf een dollar per uur kost en geen enkel recht heeft. De geestelijk gestoorde Top PvdA man Timmermans is open en bloot een ‘Pr-ambassadeur’ van de EU-Elite en de misdaadbank Goldman en Sachs.

Als je uit de Hel komt is zelfs “Banana-Fraude-Nederland” de Hemel.

Geen vragen bij Buitenhof over de Mega-fraude-declaraties van ‘EU parlement’s Graaiers’ en Liberale Neonazi’s als Hans van Ballen en Guy Verhofstadt, want dan zou Timmermans in huilen uit barsten had hij gedreigd.
Het 100 % gesubsidieerde Buitenhof lijkt inmiddels wel een gratis spreekuur van een (corrupte) psychiater, die zwaar aan de cocaïne en drank  zit voor compleet geestelijk gestoorde elite types als de 81oplw6sdl-_sl1500_‘Huilexpert Timmermans’. De man bralde dat het heel goed gaat met de EU en Nederland. Wij zouden trots moeten zijn wat de EU allemaal voor goeds heeft gedaan voor zijn burgers. Hij zat niet eens te liegen, maar geloofde zijn eigen waan ideeën. Dat is een indicatie dat Timmermans lijdt aan o.a. waanideeën en  Schizofreen is. Immers hij denkt een socialist te zijn en handelt als een (VVD) Kapitalist van het corruptste en onmenselijkste soort. De Buitenhof presentator Pieter Jan Hagens Zijn ‘Buitenhof psychiater Pieter Jan Hagens’ ( jaar inkomen 180 duizend +, ex declaraties) van het type pappen en nat houden knikte beamend op zijn feitelijke onzin. 50 miljoen EU burgers leven onder de armoedegrens in landen als Griekenland,Portugal,Spanje en de voormalige Oostblok landen. De werkloosheid ligt rond de 50% in die leeg geroofde landen. In NL zijn meer dan een miljoen mensen werkloos en leven 2.5 miljoen burgers onder de armoedegrens. Al die voorgaande cijfers zijn voor socialist Timmermans geen reden om in huilen uit te barsten. Nee, deze keer was hij vrolijk en trots op de EU en het “Lieg en Bedrieg Kabinet”, maar bovenal tros op zichzelf. Is hij soms ook nog een sadist, die geniet van de ellende van een ander? Hoe het ook zij de man heeft totaal geen schaamte en inlevings vermogen.

Timmermans: de mensen Labbenkakken moeten eens op houden altijd zo negatief te zeuren. Laat ze eens naar andere landen als bijv. Qatar, Saoedi Arabië ( vrienden van ‘Geesteszieke Aboutaleb’ ) ,Bangladesh, Syrië Afghanistan kijken en dan beseffen zij hoe goed wij wel voor de EU en NL burgers zijn.

EU Graai-Commissaris Timmermans’ en Buitenhof : ‘Jan met de Pet Crisis’ is(niet) voorbij.
Elke Graai-eurocommissaris heeft een basissalaris van 20.000 euro per maand. Daarnaast zijn er vele toeslagen. Na vertrek is er nog drie jaar een doorbetaling van 40 tot 65 procent van het salaris, mits het totaal van het nieuwe inkomen niet hoger wordt dan die 20.000 euro. Het imago van de al te goed verdienende eurocommissarissen in Brussel heeft een extra deuk opgelopen nu bekend is geworden dat deze na vertrek nog drie jaar lang duizenden euro’s per maand doorbetaald krijgen. Dat gebeurt ook als zij een nieuwe ‘graai-baan’ hebben gevonden. Timmermans: “Wij komen nu uit de crisis”. ‘We’? Heeft Timmermans en de zijne dan ooit enige last gehad van de ‘Jan met de Pet crisis’  sinds die uitbrak in 2008? Zo ver wij weten is zijn ‘Graai-inkomen’ nooit onder de 180 duizend per jaar geweest en nu zelfs tegen de 380 duizend euro. Dus wat weet die man hoe het is om werkloos en arm te zijn in de EU en NL? Over het feit dat 1 op de vijf huishoudens zijn rekeningen niet meer kan betalen en 500 duizenden kinderen geen normale maaltijd per dag krijgen in NL mocht niet worden gesproken. Pikant: Ook over zijn zogenaamde assistent Saar van Bueren de Persvoorlichter Callgirl van ‘Imam Samsam’ mochten geen vragen worden gesteld. Haar duistere met stille trom overplaatsing van Den Haag naar de EU riekt gewoon te veel naar corruptie.De redactie Het medisch team van Buitenhof was dat van te voren overeen gekomen met patiënt Timmermans. Indien de ‘Buitenhof psychiater Pieter Jan Hagens’ zijn werk naar behoren zou doen dan had hij na deze sessie per direct een KZ-verklaring moeten vorderen en Timmermans verplicht laten opnemen in een gesloten inrichting zodat hij niet langer zijn wan en misdaden kan plegen tegen ‘Jan met de pet’ in de EU en NL. Maar ja, ook Buitenhof moet aan zijn subsidie denken, anders zitten zij in no time op zwart zaad en voelen zij  als werkloze ook eens aan de lijve hoe het is om te moeten overleven in de volgens Timmermans goede EU en NL.

Tot slot: Freek de Jonge was ook gevraagd door Buitenhof om de aanwezige publiek patiënten te vermaken en zie hierna zijn optreden:

Freek maakte nog wat satire met Timmermans zijn uitlatingen en huilend te brallen: “Luister naar Fransje Timmermans en houdt op met klagen dat u het zo slecht heeft. Kijk eens naar de inwoners van Noord-Korea of die nu in Utopia zitten van ‘Maffiaboss John de Mol’ en dan heeft u het zo slecht nog niet Leve de EU. Leve de PvdA en Leve ‘Graai-King Willem‘ “.