( door Hermanvogel.nl en ondersteunt door onze redactie)

Amsterdam-Noir- 2015 is het jaar dat Nederland een ‘Royal-Pedo-Banana-Spilt-republiek’ bleek te zijn.

De split zit hem hierin: Een kleine niets ontziende bovenlaag loopt te Graaien en straffeloos hun zakken te vullen en de massa die daar het slachoffer van is. Met het “Teeven-Demmink deal- debat”als dieptepunt van 2015. U zult de ‘Graai-King’ en zijn peperdure exotische importbruid Queen Maxima er met geen woord over horen. Maar vlak ook het feit niet uit dat dit jaar alle fractievoorzitter van de Tweede kamer verdachten van een misdrijf zijn geworden en rustig bleven door brallen terwijl het (Doofpot)-onderzoek nog loopt. De dader is immers al bekend en dat is ‘Imam Samsom’, maar iedereen in de Tweede Kamer met hun Leider King Willem voorop doet net alsof zijn neus bloed. De Kaalgeplukte massa wordt dan ook nog eens een keer dagelijks gegeseld door De ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters’ en zijn Sidekick ‘Kapo Jetta Klijnsma’. U zult King Willem er in zijn Kerstrede niet een woord aan horen wijden.

Turkije stuurt Vluchtenlingen terug naar Oorlogs gebied- EU en King Willem en NL riskeert medeplichtigheid aan moord en Kidnapping (  (Bron:Amensty Internationaal) 

We zouden het bijna vergeten dat de ‘Maffia boss Erdogan’ van Turkije 3 miljard cadeau kreeg om de Oliedollar-Vluchtelingen vervolgens met geweld terug te sturen naar hun ‘IS-abortoir–land’ van herkomst met de dood tot gevolg. De King zal dat punt gaan roemen als een goede daad van zijn “Lieg en Bedrieg Kabinet”.Dan was er nog een het feitje dat de VVD Menshandelaar en beroepsleugenaar Dijkhoff over een protesterende burgers scheurde en daarna door zijn boomlange ‘Agent-Bodyguard’ het slachtoffer haar arm uit de kom liet trekken. De King zal verheugd op dat voorgaande punt gaan wijzen dat zijn Dijkhoff voor die ‘VVD-Heldendaad’ is uitgeroepen door de Parlementaire Pers tot de (corrupte) politicus van het jaar.

Het Topje van de IJsberg.
(Nederland fraudeland? Na alle berichtgeving over affaires en schandalen rond bestuurders zou je gaan denken dat deze stelling juist is. Bron VU)
De ene na de andere PvdA-er is ook afgelopen jaar betrapt op jatten,frauderen, liegen en bedriegen en dat is slechts het “Topje van de IJsberg” in Banana-Fraude-Nederland. U zult de ‘Graai-King’( 108 miljoen per jaar belasting vrij) er niet over horen en dat is te begrijpen, want de King met zijn ‘Hofnar Rutte’ ‘Don Corleone Rutte’ is immers het ‘VOC-symbool’ van al die gewetenloze ‘Graaiende Rat in pak zakkenvullers’ in Nederland. ‘Maar het was niet alleen maar zwaar voor de Burgers in 2015’.

King&Queen Buitenzorg’ hebben weer een goed jaar gehad zonder een dag echt te hoeven werken.
Zo bralde de ‘Graai-King’ verheugd dat  2015 voor hem en zijn Queen het jaar was van allerlei nodeloze super de luxe aankopen zoals een privé-Jet ( 50 miljoen), een speedboot( negen ton) en een Audi-8 ( zes ton) en wat designer jurkjes voor de Queen (rond de 35 duizend per stuk) en vele geld verslindende( geheime) VIP -Vakantie’s op rekening van de Labbekakken in het buitenland. Ook ging de King boven op zijn toch al miljoen uitkering er 50 duizend euro op vooruit en die heeft hij besteed aan wat goede sigaartjes. De King zal zijn Kerstrede gebral beëdigen met zijn Lakeien in de Tweede Kamer en zijn ‘Royal-Staats-NOS’ te danken voor hun slaafsheid.

‘Staats-NOS’ maakt schaamteloos ‘dr.Goebbels-propaganda’ voor hun King Willem.

Het is de zomer van 2005 als ik in de ontvangsthal van het ministerie van OCW (Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen) een set opbouw voor een video interview van een uur, met de toen al goedlachse Mark Rutte.
De opvallend vriendelijke Mark laat zich geduldig uitlichten terwijl ik de laatste spots op hem richt. Geen moment lijkt de glimlach hem te ontvallen en al gauw krijg ik de indruk dat alles voor hem ‘leuk’ is. Maar dat kan toch niet. Het doel van het interview is immers alles behalve komisch bedoelt. Het ging tenslotte over de Monitoring van Financiële uitgaven op alle departementen in Den Haag. En dat lijkt me toch op z’n minst ‘serious matter’.Nu terugkijkend lijkt de ‘Monitoring Financiën’, niet meer zo in trek bij de inmiddels regerende VVD en gaat de één na de andere VVD politicus de fout in door Machtsmisbruik, Wanbeleid, Zelfverrijking, Belangenverstrengeling, Fraude…. en andere schandalen. Zo blijken er veel onbetrouwbare volksvertegenwoordigers op belangrijke posten ‘gekozen’ te zijn.Na elk volgend schandaal word ik al lang niet meer overmand door verbazing maar eerder door een bevestiging van een vermoede.

Een summiere greep uit de recentelijk betrapte criminele VVD’ers bij:hermanvogel.nl