( van onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

Micha KatAMSTERDAM-NOIR- Kan de Mainstream media en ‘Pulp-Maffia-journalistiek’ nog dieper zakken in 2016.
De (verrotte)Parlementaire pers koos ‘VVD Mensenhandelaar Dijkhoff’ tot politucus van het jaar. Het Volk koos Wilders tot politicus van het jaar. De kritisch maatschappij bewuste lezers kozen politiek Vluchteling drs. Micha Kat tot de Journalist van het jaar 2015 en dat geeft hoop voor de toekomst.

Misdaadjournalistiek in 2015 nog dieper gezakt:‘Stalker-TBS-Moordenaar Kok’ bedreigt maatschappelijk werkster bij haar huis.(Video)

Het corrupte gedeelte van het OM-Amsterdam heeft Paul Vugts van het ‘Amsterdamse Politie-Vod’ Parool tot de misdaadjournalist van het jaar gekozen en die streefde daarmee ‘Politiescribent John van der Heuvel’ en ‘Peter R. de Vries & Buikspreekpop-Moordenaar-Stalker Kok’ verassend voorbij. Opvallend is het dat de ‘Pedofiel- Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink’ als laatste eindigde, terwijl hij toch weer afgelopen jaar genoeg mensen door het slijk heeft gehaald voor de VVD-jusitie en bepaalde ‘Volks-Onderwereld’. Voor het eerst in de geschiendenis van de Wereld werd het ‘journalistiek-drek’ uitgebreid met een tweevoudig veroordeelde ‘TBS-Moordenaar-Stalker Martin Kok’, die tijdens zijn infantiele ’Lange neus naar Holleeder journalistiek werk’ tussen door vrouwen loopt te stalken.Kok introduceerde bovendien dit jaar een nieuwe slogan in de Misdaadjournalistiek: “Ik heb 23 jaar gezeten voor laffe ‘Tbs-Moorden’ en bijt alle Marokannen hun strot af!” Op zich al bizar dat Kok voor een dergelijke haatzaaiende, bedreigende en racistisch citaat niet wordt vervolgd door het OM, gezien het feit dat Wilders (en Kat)  wel vervolgd wordt voor wat met Kok vergeleken zijn ‘bijt alle Marokkanen de strot af  ‘beschaafde’ citaten.  Zal wel wat te maken hebben met het feit dat hij de buikspreekpop is van politie-informant-misdaad-journalist Peter R. de Vries en ‘Pedofiel-Misdaadjournalist Hendrik Jan Korterink’. Hoe het ook zij kan de journalistiek nog dieper zakken in 2016? Micha Kat zou zeggen: “Ja, het kan altijd nog erger “! En hoe absurd zijn onthullingen aanvankelijk ook lijken voor de gemiddelde Nederlander ze werden altijd nadien bijna allemaal bevestigd door feiten en bewijzen van derde en/of gerechtelijke uitspraken.

‘Nostradamus Micha Kat’ sloopt the Pedo House of Cards! 

Drs. Micha Kat is voor de tweede keer op rij door kritisch maatschappij bewust Nederland gekozen tot journalist van Nederland. Hij ontvangt de ‘Che Guevara-Volks-Pers’ prijs 2015.

Hoe men ook denkt over Kat het is een vaststaand feit dat hij voor zijn onthullingen over o.a. ‘Demmink&Teeven& Opstelten&Steur’ en het ‘Graai-Pedo-Koningshuis‘ en de (EU)-‘Graai- Elite’ en de Corrupte Pers. etc. de meest vervolgde journalist is van Nederland. Kat heeft als enige journalist in Nederland reeds drie maanden in voorarrest heeft gezeten voor zijn publicatie’s en er wachten hem nog een stuk of acht rechtszaken. In één van die zaken is hij inmiddels veroordeeld tot tien maanden cel. Alleen uit het voorgaande blijkt dat Kat zijn publicaties hout snijden en de Heersende Klasse een doorn in het oog zijn.

drs Micha Kat kan tien jaar cel krijgen in de ‘Goelach archipel-NL’ voor zijn publicaties.
Indien Kat voor al die zaken veroordeeld gaat worden kan hij zo maar voor tien jaar achter de tralies verdwijnen in de goelach archipel van NL Wat is de kans dat Kat een fair trial krijgt ( art 6 EVRM) in Nederland? Die kans is o,oo ( hetzelfde geldt ook voor Wilders) want Justitie ( ‘Teeven-Demmink deal‘) is immers in handen van de ‘VVD Pedo- Kliek’ die Kat keer op keer aan de kaak stelt. ‘Imam Samsom’ maakt  de ‘VVD-vervolging’ van Kat mogelijk. Daarnaast wordt Kat  al jaren ongekend hevig systematisch aan de schandpaal genageld door o.a. de Staats-NOS Boss Marcel Gelauff en de ‘Corporate crime maffia’ onder aanvoering van hun’ Pedo-Pr.- man Peter R. de Vries’. Onze felicitaties gaan uit naar de moedige politieke vluchteling en ‘Vrije Volks-journalist drs. Micha Kat’ die gedwongen is om huis en haard te verlaten en nu in het buitenland verblijft. Mogelijk moet Kat politiek asiel gaan aanvragen, maar zelfs de Boss Nazarkia van Amnesty Nederland durft niet zijn werk naar behoren te doen als het om Kat gaat!

Tot slot: Christmas Greetings form the Ducht ‘Underworld ‘and Steve Brown.