( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Edwin SlutterAMSTERDAM-NOIR- De Top VVD-er Edwin Slutter, de KPMG-Accountant-Gangster die de jaarrekeningen van de door fraude omgevallen rundvleesslachterij Weyl uit Enschede van 2008 en 2009 ten onrechte goedkeurde, is uit zijn Graai-beroep gezet door de tuchtrechter en per direct geplaast het “Elite-Gangster Billboard”. Het is niet duidelijk wat voor ‘VVD Teeven-Demmink-deal’ Slutter heeft en daarom nog geen dag in de cel heeft gezeten. Vraagt u het aan de VVD Minsiter van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’, die volgens eigen zeggen nooit liegt. Dat is gisteren bekend gemaakt.

VVDDe Accountantskamer oordeelt dat de controle bij Weyl “feitelijk geen inhoud heeft gehad en dat er geen deugdelijke grondslag was” om bij die jaarrekeningen de goedkeurende accountantsverklaring af te geven. Hiermee verklaart de Accountantskamer de klachten van de AFM, de curatoren van het failliete Weyl en een stichting die de belangen behartigt van crediteuren van Weyl, grotendeels gegrond.

Opzettelijk onvoldoende onderzocht is een misdrijf.
De ‘VVD Accountant-Gangster’ heeft de goederen- én de geldbeweging binnen Weyl op meerdere onderdelen volstrekt opzettelijk onvoldoende onderzocht, vindt de tuchtrechter.Die heeft verder weinig twijfel dat betrokkene de fraude, zoals de ongegronde correctieboekingen in de voorraden, inkopen en debiteuren, bij Weyl had ontdekt als hij wel toereikende controlewerkzaamheden had verricht. Edwin verweerde zich tijdens de zitting door emotioneel  te stellen altijd naar eer en geweten voor Volk en Vaderland te hebben gehandeld en nooit liegt als trouwe VVD-er.

‘Witwas-Hoofdpijndossier’ dat thuis hoort op de ‘VVD-Zuidas Witwas-centrales’ te Amsterdam .
wouter bosDe ondergang van het slachthuis Weyl is een waar hoofdpijndossier voor accountants misdaadreus KPMG, ook vanwege het grote aantal ex-KPMG’ers dat bij de frauderende slachterij in dienst was. Zo leerde de wegens fraude veroordeelde Weyl-directeur-gangster Harro Geerdink het vak bij KPMG-misdaadgroep, was de Weyl-CFO Gangster Kenaad Tewarie acht jaar werkzaam bij KPMG, en was zelfs een lid van de raad van commissarissen bij Weyl, Gangster Paul Nass, voorheen controlerend accountant bij de slachterij en van KPMG-huize. Ook deze drie Graaiende VVD zakkenvullers Geerdink, Nass en Tenware zijn met terugwerkende kracht op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst. Nog even en dan staan alle Top VVD-ers er op!

Criminele Ziekenhuisbestuurders omzeilen declaratieregels. Niemand gearresteerd.
Edwin zelf was niet bereikbaar voor commentaar , aangezien hij al op Kerstreces was afgereisd naar zijn vakantie Villa in St Moritz ( 500 euro per dag) ,alwaar hij samen met de PvdA familie Wouter Bos de wintersport doorbrengt op kosten van het VU ziekenhuis.