(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Problemen met valse bewijzen MH17 van ‘AIVD Boss Ronald Plasterk Gay pridePlasterk'(video).
Een ‘jihad-gezin’ uit Huizen dat vorig jaar werd opgepakt, blijkt niets te maken te hebben met de jihad. De zaak werd begin september al wegens gebrek aan bewijs geseponeerd, maar de misdadige fout van de corrupte AIVD  van ‘Snake in Suit Plasterk’ en zijn rechterhand ‘Acacadabra Dick Schoof’ werd nooit publiekelijk rechtgezet, meldt de Volkskrant.

 

AIVD van ‘Acacadabra Dick Schoof’ onderzoekt spionagebeschuldigingen en Ronald P. weet van niets.
Dick SchoofHet gezin is getraumatiseerd door de misdadige ‘jihadaffaire’, zo vertellen de ouders Mourad en Engelina. Zij werden gearresteerd, hun kinderen werden uit huis geplaatst. Het leek wel Noord Korea! Hun woning werd in de zomer van 2014 in tv-journaals in het algemeen en de Staats-NOS in het bijzonder in beeld gebracht, terwijl de VVD Crimefigter NSB-er Teeven samen met ‘Imam Samsom’ ‘leugen-commentaar’ gaf. Daardoor voelen deze mensen ze zich terecht niet veilig meer en volledig maatschappelijk afgebrand.

Cocaïne dealers en Politie broederlijk samen tijdens Gay Canal Parade Amsterdam 2015.
Plasterk laat weten naar eer en geweten te hebben gehandeld voor Volk en Vaderland en nooit liegt of blundert. Hij liet wel weten blij te zijn dat hij zijn ‘VVD-Villa’ van tegen de miljoen euro met veel winst heeft kunnen verkopen en dat hij zich verheugd om weer mee te  mogen varen bij de ‘VVD Gay Canal parade’ te Amsterdam.