(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Aasgier-Blok’ ziet Mega-Winst: Kantoren als woning voor Diederik Samsom‘Oliedollar-vluchtelingen’.
Democratie? Voor wie dan? In Nederland geldt de democratie alleen voor de liegende hufters in de Tweede Kamer met factievoorzitters die allemaal verdachten zijn van een misdaad. Een groot aantal inwoners van Geldermalsen is fel tegen de komst van een ‘Mega-asielzoekerscentrum’ (‘Azc -Vluchtelingen- Industrie’ ) voor 1500 arme sloebers in hun dorpje. Ze hebben spandoeken opgehangen om hun ongenoegen te uiten tegen de ‘VVD Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff’ aka “Two Face “en zijn ‘Iman Samsom’ met zijn PvdA Burgemeester gelovige Miranda de Vries .

‘Mensenhandelaar Klaas Dijkhoff’: Vluchtelingen geen recht op eigen Plee en Tv! Dat meldt Omroep Gelderland. Met 1500 slaapplekken zou het azc één van de grootste van Klaas DijkhoffNederland worden en een hoge omzet gaan maken met veel winst en dat vinden veel kaal geplukte inwoners te gortig. Ze zijn bang voor misstanden zoals recentelijk bij azc Grave een massale vechtpartij uitbrak. Bij een asielzoekers ‘Winst-centrum-Acz’ in Grave zijn zaterdagavond ongeveer vijftig mensen met elkaar op de vuist gegaan. De politie heeft drie aanhoudingen verricht. Bij de vechtpartij zijn ook messen gebruikt. De politie kreeg hulp van collega’s uit Oss. Er zijn officieel geen gewonden gevallen. Daarnaast vrezen de bewoners in Geldermalsen dat Arabisch de voertaal gaat worden in hun dorpje. En het alle ergste vinden de inwoners van dat de lokale dak en thuislozen al jaren op straat liggen en nooit geholpen worden door B&W, temeer de ‘Vluchtelingen-omzet’ inmiddels minimaal één miljard euro per jaar is.

King Willem: Vluchtelingen Oké. In mijn Paleizen NEE is van alle tijden. 

‘Olie-Dollar-Vluchtelingen’ ontevreden over tentenkamp a 150 euro per persoon.
Komende woensdag moet gestemd worden over de komst van het Mega-azc, maar niet over de Lokale Legale Dak en Thuislozen. Als het aan het corrupte college van burgemeester Miranda de Vries en haar Graai- wethouders ligt komt het Winst-azc er. Burgemeester Miranda de Vries is een corrupte beroeps politica gelovige van de PvdAVan 2006 tot 2011 was de Vries ‘Graai-wethouder’ van financiën voor de Rijke, jeugd, onderwijs en gezondheidszorg in de gemeente Zwijndrecht. Per 12 december 2011 is zij duister benoemd tot ‘PvdA -Graai-burgemeester’ van de gemeente Geldermalsen en is een trouwe volgeling van ‘Imam Samsom’ en Mark Rutte met zijn ‘crimefighter Teeven’. Het college vroeg de raad hier positief op de VVD orders uit Den Haag te reageren en zwijgt over de lokale Daklozen. De ‘VVD-Misdaadgroep’ liegt dat de beslissing wat haar betreft wel erg snel moet vallen, wegens de almaar groeiende instroom van de ‘Olie-Dollar-vluchtelingen’ door de bombardementen in Syrië en Irak en de meedogenloze uitbuiting van de Derde Wereld door de G-20.

Amsterdamse Dak en thuislozen staan ook achter de Vluchtelingen,maar zijn tegen de corrupte Heersende-‘Dode Zielen’-Politiek.

Gaan NL Dak en Thuislozen naar Turkije.Samsom net terug uit Turkije.
Op dit moment wordt achter de Haagse schermen het grootste EU Azc –Winstcentrum in Turkije opgetuigd in vereniging met de IS- Bondgenoot ‘Maffiaboss Erdogan’. ‘Strijkstok- kosten’ voorlopig 3 miljard. IS zal zorgen dat het ‘Azc-kamp; van Edorgan constante toeloop heeft van radeloze arme sloebers , waarvan minimaal hun halve familie reeds is uitgemoord. Er gaan geruchten in Den Haag dat de NL Dak en thuislozen naar Turkije moeten om eindelijk eens een dak boven het hoofd te krijgen.