( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Er gaat geen dag voorbij of een corrupte politicus en/of een bestuurder is weer Mark rutte Aka Sterf maarbetrapt op hufterig ‘Gaai en Jat Rat in pak gedrag’.
Meer dan een derde van de bevolking schaamt zich soms om een Nederlander te zijn en tweede derde doet net alsof zijn neus bloedt. 36 procent, om precies te zijn walgt van hufterige LiberaleNeonazi types al Trump, Rutte en Hans van Baalen, etc.. Wie is al vergeten dat Rutte zich als een echte hufter uitliet:” Oprotten en Sterven maar! “.Twee jaar geleden was dat nog 5 procent minder, staat in een rapport van het Sociaal en Cultureel Propaganda Planbureau (SCP) dat vandaag verschijnt.”Trots en schaamte liggen heel dicht bij elkaar”, legt adjunct-directeur ‘Rat in pak Rob Bijl’ van het SCP uit. “We zijn met z’n allen heel trots op onze vrijheid van meningsuiting, maar schamen ons dan weer voor de hufterigheid van de Heersende Klasse politiek en de Staatsmedia  en de ‘Riool BN-Boulevard-journalistiek’ die daaruit voortkomt.

Hufter SCP-directeur Schnabel: Miljonair en racist Geert Wilders is gevaarlijk.

NL het ‘hufter-land’ waar de VNO-NCW Voorzitter en VVD-er Hans de Boer werkloze voor Labbekakken uitscheld.

Het SCP is het kennelijk ontgaan dat de VVD-misdaadgroep bijv. rond de’ Teeven en Demmink-deal’ systematisch liegen dat het gedrukt staat Is dat niet het summum van Hufterigheid? Maar er is nog meer wat het SCP is ontgaan! Zo reed de VVD-Mensenhandenlaar “Two “Face”Klaas Dijkhoff over een protesterende burger Labbekakken heen en liet daarna door een van zijn ‘Staats-Bodugard’ haar schouder breken. Is dat hufterig of is dat hufterig?
VVDOok de hufterige Graai-zorg is een heikel punt. “Nederlanders roemen ons ‘Maffia-zorgstelsel’, dat het beste ter wereld zou zijn met bejaarden waar het pis langs hun benen loopt. Kan het nog hufteriger? Maar zodra daaraan getornd wordt, neemt de schaamte voor ons land toe.”58 procent van de landgenoten klaagt over een gebrek aan normen en waarden in de samenleving van de Ratten in pak. Hoogopgeleiden zijn met 49 procent iets positiever en dat is logisch wat zij hebben niet echt veel last van het hufterig gedrag van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.Dijsselbloem de crisis is over: ’Schrijnende epidemie toestanden in Noord, de Bijlmer’ en de EU.

SCP is het bewijs van Hufterigheid.Roof-de arme scheel Economie’ belangrijker dan normen en waarden voor ‘Jan met de Pet’.
Het rapport van het SCP schetst verder een vals optimistisch beeld van Nederland, wat op zich weer een voorbeeld is van heufterig liegend gedrag. We zijn beter uit de economische ‘Jan met de Pet crisis’ gekomen dan verwacht. Na een kleine dip is ons land bezig aan een flinke inhaalslag, zowel op sociaal als economisch vlak. Het SCP gaat met zijn rapport volledig voorbij aan het feit dat 1 op de vijf huishoudengs aan de bedelstaf ligt en 2,5 miljoen mensen dagelijks onder de armoedegrens moet overleven en dat is extreem hufterigheid van het ‘SCP Staats-propaganda-bureau’. SCP ‘Graai-Directeur Kim Putters’:” Uit ons onderzoek blijkt ook nog dat iedereen optimistisch is met het toekomstbeeld van de “Straf arme maatschappij” van mijn opdrachtgevers het “Lieg en Bedrieg kabinet”.