( van onze ‘VVD Pedo- Klasse- Jusitie redactie’)

AMSTERDAM-NOIR-.Wat bezielt Rutte en zijn VVD-Misdaadgroep? Waarom blijft Rutte tegen beter weten in Teeven de beste Crimefighter van Nederland noemen? VVDWat weet Teeven voor smerigheid van de VVD Top? ‘VVD Godfather Rutte’: ik en mijn ‘Crimefighter Teeven’ zaten niet fout in Teeven en Demmink deal. Premier Rutte vindt niet dat hij verkeerd heeft gehandeld in de ‘Teeven&Demmink- deal’, de affaire over de ‘Witwas-schikking’ tussen de toenmalige officier van justitie ‘Griezel Teeven’ en Volksgangster ‘Judas Cees Helman’. Tijdens zijn wekelijkse persconferentie vrijdag bralde hij dat hij meent dat hij in dit proces alles heeft gedaan wat hij kon doen met een slecht geheugen. “Maar het is wel: operatie geslaagd, patiënten Opstelten en Top ‘VVD -Crimefighter Teeven’ overleden’.” Rutte: “Mijn Teeven had wat mij betreft niet hoeven aftreden en  vandaar dat hij nog in de Tweede Kamer zit om ons te beschermen tegen de levens ‘gevaarlijke’  ‘Volks-Boefjes Klootzakken.  Teeven is een VVD– NSB-man die altijd heeft gestreden voor het ‘Volk en Vaderland’ (en de ‘Royal Pedo-VVD-Demmink-kliek’ uit de cel gehouden.).”  De Tweede Kamer wil ook reactie van Rutte op Griezelig ‘natrap-interview’ van Teeven in zijn Clubblad Parool. Waarmee chanteert Teeven de VVD- Top? Met hun inktzwarte pedofiele-kliek (Rolodex)?
Criminele Rol Dijkhoff en Van der Steur in ‘Teeven&Demmink-deals‘ groter dan bekend.

‘Hufter Rutte’: “VVD heeft als het op de ‘Demmink-Teeven-Opstelten-waarheid’ (video) aankomt geen geheugen en geen geweten .

Rutte bralde hij een regierol heeft als minister van Algemene Corrupte Zaken, maar daarmee is hij “geen minister van alle duistere zaken”. De Teevendeal was echt een zaak die het ministerie van Veiligheid voor de Rijken en VVD Elite Pedofielen en Justitie zelf aanging. Rutte was het ermee eens dat het ministerie de corrupte oud-procureur-generaal en prominent VVD-er Henk van Brummen een Doofpot-onderzoek liet doen naar de Witwas misdaden. Dat onderzoek was beperkt en leverde amper iets op, behalve dan dat de ‘VVD Crimefighter Teeven’ een zeer slecht geheugen heeft. Hoe Rutte Teeven zijn slechte geheugen rijmt met het zijn van een ‘Top-VVD Crimefighter’ is ons een raadsel.

Teeven Witwas deal’ jaagt alcoholist Bolhaar de ‘Doofpot-Demmink kast’ in.
Voormalig ombudsman Marten Oosten onderzocht het gelig en de misdaden daarna op verzoek van de Tweede Kamer. Oosting constateerde dat er veel mis was met de Witwas-deal en het geheugen van fredjeTeeven. Ook in de politieke afhandeling ging veel verkeerd en werd de Kamer verkeerd geïnformeerd. De altijd liegende Minister Ivo Opstelten en staatssecretaris Fred Teeven traden af, maar wellicht zijn zij dat met hun slechte VVD geheugen al weer vergeten, niet dan? Een verslag van de vage gatenkaas herinneringen van Teeven werd volgens Oosting ten onrechte niet aan de Tweede Kamer getoond. Die herinneringen van een demente Crimefighter gingen over het bedrag dat met de deal gemoeid was. Nieuwsuur had onthuld dat het niet om 1,2 miljoen gulden ging maar om 4,7 miljoen. De Kamer vroeg om het verslagje tijdens een debat, maar Rutte noemde het een ‘kattebelletje’, persoonlijke aantekeningen van een ambtenaar, die hij niet naar de Kamer kon sturen. Zelf sprak hij niet met Teeven over het bedrag, want dat vond hij “ongepast en onkies”, omdat het om werk in een vorige functie ging. Kan het nog hufteriger? Ja het kan altijd nog hufteriger en misdadiger in “Banana-Fraude-Nederland”. Zo stuurde de VVD Crimefighter Teeven een ‘illegaal’ terminal ziek kind de dood in.

Rutte is met zijn schaamteloos gelieg voor de misdadigers Teeven en Opstelten de Hufter van de week.

Volgens Rutte ging hij met de waardering van het ‘kattebelltetje’ af op het ministerie, op een moment dat hij geen tijd had er echt naar te kijken. “Ik had het niet gelezen maar wel gezien” Ook vindt hij niet dat de notitie achter de hand is gehouden, want deze is gewoon naar Oosting gegaan. Rutte bralde dat het kabinet “lering zal trekken” uit de conclusies van Oosting en nog beter zal gaan liegen en bedriegen.