( door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-‘Vod-Panorama’ is het riool blad voor de echte domme mannen van rond de zestig, die nog steeds Frans Lomans Bas van Houtdenken dat Peter R. de Vries een misdaadjournalist is en Willem Holleeder de grootste boef van Nederland. Het is het blad dat het snelst zijn lezers verliest en nog wel op een zeer bijzondere wijzen. De Panorama ‘Lezers’ overlijden namelijk langs natuurlijke weg per dag of worden volledig dement. Er zijn er nog maar 15000 duizend in leven volgens Panorama. Wij denken dat het er al veel minder zijn.

Halve waarheden en Hele Leugens van Hoofdredacteur Lomans van Panorama ten kosten van Brown.
Willibrord Frequin is zonder pardon aan de kant gezet als columnist. De laatste Panorama medewerker die ook zonder pardon aan de kant is gezet was de voormalige bodyguard van Peter R de Vries ‘Karateka Koen Scharrenberg’ die de eind verantwoording had over de corrupte ‘Panorama misdaad-journalistiek’. Koen verdween toen huilent drie maanden de cel in, alwaar feitelijk alle Panorama Misdaadjournalisten en Lomans thuis horen.

Lomans geeft ex collega de verstandelijk gehandicapte Scharrenberg een ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout trap’ na.

Hoofdredacteur  Lomans onvoorwaardelijk achter zijn ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’, maar zet Ferquin bij het vuilnis.
Frequin is terecht woedend op de Hoofdredacteur ‘Smutsbak Lomans’. Nou dan is hij niet de enige. Ook ik ben al jaren woedend op die ‘Smutsbak Lomans’ en maakte hem daar recentelijk nog attent op, toen ik die laffe smeerpoets tegen kwam bij Albert Hyen. Ik ben bepaald niet woeden op hem, omdat hij zich nooit wast.

Hoofdredacteur Panorama Lomans beschijt zich tijdens ontmoeting met Steve Brown.  

Fredquin: “Ik ben ontslagen via een e-mailtje. Ik had nog een ander bejaarde verhaal liggen, maar ik hoef nooit meer voor de Panorama te schrijven”, vertelt hij in SBS ‘Riool-Shownieuws’. Wat denken ze wel dat ik dement ben?”.Frequin zegt ‘boos, ontdaan en teleurgesteld’ te zijn. Hij schreef een jaar lang wekelijks een column voor de bejaarde hersenloze lezers voor slecht 100 euro per keer. De hoofdredacteur Lomans schrijft kort in het blad: PS: de column van Willibrord Frequin in de vorige editie van Panorama is door omstandigheden zijn laatste geweest. Veel lezers van Panorama dachten dat de bejaarde  Frequin was overleden of dement geworden.

De omstandigheden bij Panorama zijn bar en boos en het stinkt altijd op de ‘Leugen-redactie’.
De omstandigheden zijn dat het geld op is bij Panorama en dat die ‘Smutsbak Lomans’ geen enkel fatsoen meer heeft ,omdat hij te lang en te veel omgaat met corrupte misdaadjournalisten normloze lieden als ‘Geilneef Peter R de Vries’, ‘Pedofiel Hendrik Jan Korterink’ met hun laffe stotterende buikspreekpop(Video) ‘Moordenaar-Stalker-Vlinder Kok’ en ‘Panorama Hoerenjonge Bruine Rat Bas van Hout’.