( van onze VVD Klasse Justitie)

Marco GoedknegtAMSTERDAM-NOIR. Bestaan er nog eerlijke VVD-ers of PvdA-ers?  Meldt  het ons dan a.u.b.
Een VVD-wethouder Bestuur-Gangster uit de gemeente Albrandswaard die sinds vorige maand in deeltijd ‘werkt’, vult jat zijn riante salaris aan met wachtgeld en eist bikkelharde aanpak van de werklozen die amper te eten hebben en hun rekeningen niet kunnen betalen. Tja, beste mensen dat is “Banana-Faude-Nederland” ten voeten uit. Maar laat u vooral afleiden met het ‘Showproces’ van het ‘Monster’ Holleeder (Video) door het boegbeeld Peter R. de Vries van het ‘Misdaadjournalistiek-riool- drek’. En wat te denken van het feit dat de AIVD van ‘Snake in Suit Plasterk’ nog nooit één van die misdaden van de VVD en PvdA politici heeft weten te voorkomen. Is dat beleid van het “Lieg en Bedrieg Kabinet”? Is dat dan geen complot van de Heersende Klasse? Wat denkt u zelf?

Ronald Plasterk: Blijf met je armoedige tengels van mijn ‘Politici-Elite-Gangsters’ af.

De beroeps draaideur crimineel VVD-politicus Marco Goedknegt strijkt  jat zo 900 euro bruto per maand extra op, terwijl de regeling eigenlijk bedoeld is voor bestuurders die zonder werk komen te zitten. Goedknegt kon na een politieke ‘Graai-crisis’ waarbij het hele corrupte gemeentebestuur opstapte, echter aanblijven als Graai-wethouder. Hij heeft sindsdien een contract van 0,85 fte De Groningse hoogleraar Douwe Jan Elzinga, gespecialiseerd in staatsrecht, wil dat dergelijke Jat en Graai constructies  door de Ratten in pak aan banden worden gelegd. “Politici zouden juist het goede voorbeeld moeten geven”, zegt hij in de krant. Wij hebben deze zoveelste ‘VVD Graaier Marco’ een mooie plek gegeven op het “Elite Gangster Billboard”.

De VVD ‘EU Graaier Hans van Baalen’ begrijpt de commotie niet die om zijn partijgenoot bendelid Marco is ontstaan. Hans:” Ik altijd goed samengewerkt met onze Marco in de strijd tegen die werkloze profiteur Labbenkakken in de bijstand met hun riante uitkering van 900,- euro per maand”.