( door Nico van der Ham en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Breaking News 1 december 201-Einde Nico van den Ham! Einde deze site!  Nico moet zijn huis uit na een ‘Kafka-proces’ voor ‘Islam’-‘Kind-Pooier’! ‘Klokkenluider Nico van den Ham’ richt zich tot Lekkende en Liegende Volksvertegenwoordiging.

Geen complete rechtsgeldige dagvaarding, geen verweer toegestaan, geen rechtszitting en dus geen contact met de rechter. Maar wel veroordeeld tot de absolute dood.

Allemaal in uw eigen schurkenstaat, Nederland! Zoals een dier dat ook tot het laatste moment doet, heb ik de natuurlijke drang om tegen de mensen met een oorlogsmisdadigers- mentaliteit, die mij aan het vermoorden zijn aan te trappen. Ik heb naar aanleiding van een gerechtelijk schrijven wat ik vanmiddag in mijn brievenbus aantrof een video gemaakt. Een video die ik deze avond nog op mijn site wilde publiceren. Die video ziet er niet uit en die publiceer ik dan ook niet. Ik kom op die video zeer verward over en dat wil ik niet publiceren, omdat daar dan ook weer misbruik van gemaakt wordt. Dat ik verward overkom, zal voor een ieder te begrijpen zijn als ik het volgende meedeel: Het komt er op neer dat ik grote gezondheidsproblemen heb (mijn grootste probleem) en de zorg die ik dringend nodig heb wordt geblokkeerd, terwijl ik er wel voor betaal! Huurmoordenaar Herman Plas van de GGD Amsterdam belemmert mijn huisarts in zijn werkzaamheden aangaande mijn persoon.

Het Wrakingsverzoek Nico van der Ham afgewezen door de Straf de Arme Rechtbank.

Meer lezen: Nico van der Ham.