( van onze dr. Goebbels propganda redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Terwijl de afgelopen twee dagen ‘Geilneef Peter R. de Vries‘ met zijn ‘Misdaad-Ruud Dekkersjournalisten Trollen’ en zijn zussen Holleeder over de rug van Willem Holleeder het ‘Hot-nieuws’ van ‘RTL4 Riool- Boulevard’, de ‘Staats-NOS’ tot de ‘VARA Miljonair Pauw’ beheersten worden dagelijks de miljoenen van ‘Jan met de Pet’ straffeloos gejat door de Ratten in pak. Het corrupte ‘VVD Pedo- Demmink’ gedeelte van het OM noemde die walgelijke ‘SBS-Tokkie-show’ van de ‘Judas zussen Holleeder’ moedig en indrukwekkend. Het ligt voor de hand dat het corrupte ‘VVD Pedo-gedeelte’ van het OM feitelijk bedoelt blij te zijn dat de aandacht weer voor een tijdje is afgeleid dat zij de echte grote maatschappelijk schadelijke boeven zelden of nooit vervolgen in de “Straf de arme maatschappij”. En dat is wel te begrijpen, aangezien met merendeel van die Ratten in pak behoort tot de VVD-misdaadgroep en/of de 200 van Mertens.

Kritiek op bezoek ‘Zonnekoning Aboutaleb’ aan ‘Saoedi-Arabië & IS’(video)

Zo berichtten wij gisteren nog over de Gangster praktijken van de ‘KPMG-Misdaadgroep’ en vandaag is Rotterdam vrienden van ISISalweer de ‘PWC- Misdaadgroep’ betrapt om de gebruikelijke Rat in pak jat praktijken. Daarnaast moet ‘Jan met de Pet’ honderden miljoenen gaan ophoesten om de Turkse ‘Maffiaboss Erdogan’ en vriend van IS te gaan betalen.  Ook moest de Rotterdamse ‘Jan met de Pet’ de VIP reis van Aboutaleb ophoesten naar zijn vrienden van IS het ‘Massamoordenaars Koningshuis’ van Saoedi-Arabië, zodat die bolle PvdA “Uncle Tom” wat onthoofdingen kon bijwonen namens de ‘VOC-BV-NL’. Dan is afgelopen week bekend geworden dat ‘Jan met de Pet’ voorlopig 500 miljoen moet gaan ophoesten voor de ‘Vluchtelingen-Industrie’, die per ‘Oliedollar-Vluchteling’ een kostprijs berekent van 100,-  euro per dag. Tja ,het “Lieg en Bedrieg Kabinet” met als VVD Minister van Klasse Justitie ‘Fraudeur-Steur’ kon wel wat afleiding gebruiken en dat mag best een paar centen kosten voor hun ‘Pedo Pr. Man’ van Demmink Peter R. de Vries en zijn zussen Holleeder. Men moet in het Kabinet gedacht hebben God zegen het ‘Monster’ Holleeder.

Topaccountant-gangster en boegbeeld van zijn beroepsgroep Ruud Dekkers van de corrupte accountantsreus PwC gebruikte fiscale criminele trucs en manipuleerde misdadig jaarrekeningen om zichzelf te verrijken als ras VVD Zakkenvuller en heeft nog geen dag in de cel door gebracht. Nou, dat zien wij de “Holleeders” hem niet gauw nadoen. Die feiten staan in een omvangrijk dossier over fiscaal gedreven Graai-privébeleggingen in het Maffia-vastgoed waaraan Dekkers met veertien andere beleggers deelneemt en dat in het bezit is van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Daarbij schrikt de PwC-partnerGangster er niet voor terug om zijn PwC-secretaresse, PwC-enveloppen, PwC-emailaccount en de PwC-disclaimer te gebruiken in correspondentie over zijn privé-investeringen om zijn zakken te vullen. In die zin lijkt hij wel de VVD EU Graaier en ‘Neonazi Hans van Baalen’.De dossierstukken zijn de basis van een juridisch gevecht waarin de oud-voorzitter van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor criminele Witwas en fraude Accountants (NBA) verwikkeld is geraakt met Jelle Adema, de voormalig beheerder van het Maffia-vastgoed waarin Dekkers zijn privégeld stak.

Hoe het ook zij, de ‘Top account-gangster Ruud Dekker’ is per direct op het “Elite-Gangster Billboard” geplaats tussen al zijn relaties in.