( van onze Ontwaak Les damnés de la terre redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Moedige Rechter: ‘Wurg-verkeersboetes‘ van Kabinet zijn te hoog. De overheid “Banana-Fraude-Nederland” moet niet langer als eerste aan de beurt zijn als afperser met de Ard van der Steurwet in de hand om schulden te innen bij arme mensen.
Deurwaarders-Tuig’ van ‘Pedo Ed Nijpels’ jatten straffeloos miljoenen van ‘Jan met de Pet’. Asscher kijkt de andere kant op.
De ‘afpers-overheid’ int schulden vaak ook nog met torenhoge tarieven boven op de  al onbetaalbare schulden van het ‘Deurwaarders Tuig’.Het zogenoemde verrekenrecht afpersrecht van de overheid “Straf de Arme maatschappij“ moet verdwijnen. Dat zei voorzitter Joke de Kock van de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren NVVK zaterdag. Het (on)recht van gemeenten, de belastingdienst, Justitie en uitkeringsinstantie UWV om als eerste schuldeiser op te treden, brengt mensen die al diep in de schulden zitten alleen maar verder in de problemen en zelfs tot zelfmoord,vindt de vereniging meer dan terecht. 

Steur maakt boetes duurder. King Willem prijst het aan bij de VN.

“De macht van deze onmenselijke overheden moet kleiner”, aldus De Kock. “Ze hebben als preferente schuldeisers voorrang boven anderen zoals de woningbouwvereniging en het elektriciteitsbedrijf en treden harden op dan de zogenaamde Maffia uit de ‘Volks-Onderwereld’.” Mensen houden dan geen geld meer over om de huur te betalen en moeten hun huis uit of ze worden afgesloten van gas, licht en water en dat doet zelfs de Maffia niet. Het gevolg is dat er o.a. 100 huishoudens per dag op straat worden gesmeten! Veel eerlijke burgers zijn inmiddels op de vlucht geslagen naar het buitenland voor al dat ‘afpers-geweld’ in “Banana-Fraude-Nederland”.

Duizenden ‘gewone mensen’ gegijzeld en uitgewrongen door de ‘Staats Afpers CJIB-Maffia’ en het “Deurwaarders-Tuig” van de Heersende Klasse.
De Kock, naast NVVK-voorzitter ook manager schuldhulpverlening in de gemeente Tilburg, hoopt dat de Ed Nijpels GGDWcorrupte Haagse politiek met nieuwe wetgeving komt waarin de overheid een minder dominante rol krijgt als schuldeiser. Gemeenten moeten volgens haar bovendien open inloopspreekuren houden om de drempel voor mensen met financiële problemen te verlagen. “Deze mensen schamen zich vaak en hebben veel stress. Ze melden zich meestal pas als het al bijna te laat is. Dan werkt het niet als je een afspraak kunt maken voor over drie weken, want dan zijn ze hun huis al kwijt of hebben ze inmiddels zelfmoord gepleegd.” Het is volgens De Kock de kunst om mensen die zich melden gemotiveerd te krijgen en te houden om hun best te doen van de schuld af te komen. Inmiddels zitten één op de vijf huishoudens  zwaar in de finaciele problemen, maar volgens de VVD ‘Godfather Rutte’ en zijn PvdA loopjongen Dijsselbloem is de ‘Jan met de Pet’  crisis voorbij. Misschien bedoelt dat afpers duo Rutte en Dijsselbloem dat de crisis voorbij is voor alle meedogenloze Rat in pak Graaiers en afpersers  met de wet in de hand? Maar voor die corrupte lieden is het toch nooit crisis geweest met dank aan het horror “Lieg en Bedreig Kabinet”.

Rutte: “Wij moeten toch ergens het geld vandaag halen om onze bondgenoot Erdagon 3 miljard te geven en de Winst te op te hoesten voor de ‘Vluchtengelingen-Industrie’ “.