( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Tweevoudig veroordeelde Moordenaar Martin Kok ‘Vlindert’ Misdaadjournalistiek Pauw Martin de Koknaar een nieuw diepte punt.
Waarom beschadigd Martin Kok als een bezetenen Willem Holleeder? Is Moordenaar Kok gelanceerd door ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ om Holleeder de rest van zijn leven in de cel te houden? Volgens zeer betrouwbare bronnen rond Justitie en de Onderwereld is dat laatste het geval. En zo gek is dat idee niet, gezien alleen al het feit dat Peter R. de Vries ook een kwart eeuw heeft ‘samengewerkt’ met de Moordenaar Rob Zegerius. Ook gaat het in de rondte dat de ‘ Zussen Holleeder’ samen met ‘Geilneef Peter R.de Vries’ 25 miljoen euro van Willem hebben geript (video). Het is dus denkbaar dat Kok naast dat hij gelanceerd is door De Vries ook door hem wordt gefinancierd met een deel van die rip om Holleeder levenslang te bezorgen. Nu bestaat de misdaadjournalistiek in hoofdzaak uit corrupte en gewetenloze lieden als Peter R. de Vries, ‘Pedo Dwerg Hendrik Jan Korterink ‘, Jan Meeus, ‘Politiescribent John van den Heuvel’,’Justitie- Trol Paul Vlugts’ en Panorama ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’, maar nu is ook Moordenaar Kok tot de misdaadjournalistiek gelederen toe getreden als ‘ Vlinder’ van Peter R. de Vries.

‘Politie scribent John van den Heuvel’, Peter R. de Vries en moordenaars Zegerius en Kok één pot nat. 

Hoe het ook zij, met Moordenaar Kok is de misdaadjournalistiek dieper dan diep gezakt het Onderwereld-Riool in. Peter R. de Vries is als voormalig loopjongen van Holleeder te ongeloofwaardig om Holleeder alleen neer te zetten als de serie Moordenaar der Lage Lande. En daar verscheen opeens ‘Moordenaar Kok’ van uit het niets uit het ‘Onderwereld-riool’ als misdaadjournalist en kon gelijk aanschuiven bij de ‘VARA Miljonair Pauw’.Wie heeft dat geritseld achter de schermen? Wat denkt u? Wij denken Peter R. de Vries, wie anders?

What’s next?
Peter R de Vries Martin Kok
Wordt ‘Pedo Demmink’ ook misdaadjournalist en gaat hij ‘samenwerken’ met zijn ‘Pr-man Peter R. de Vries’? De misdaadjournalistiek lijkt inmiddels wel het ‘Haagse-Politieke-Tuig’ waar allerlei lieden als Scheringa en Moszkowicz,die nergens meer aan de bak kunnen aan de slag gaan.
Kok maakte vooral furore bij ‘Endemol-Pauw’ i.s.m. ‘NRC Trol-Jan Meeus ‘ en de ‘Zussen Holleeder’ met ordinaire, debiele scheld kanonnades aan het adres van Holleeder één en ander onder stiekeme begeleiding van ‘Politie-informant Peter R.de Vries’. Zijn hoofd ‘Vlinder-act’ is om Holleeder een ‘Aasgieren-Judas-trap’ na te geven zijn cel graf in. Het waanzinnige is dat  Kok veroordeeld is voor twee moorden en Willem nog niet voor één. Toch neemt Kok als gevierde misdaadjournalist Holleeder de maat bij Pauw met zijn collega misdaadjournalist de ‘NRC-Trol Peter R de Vries en Jan MeeusMeeus’ heftig ja, ja, knikkend naast hem. Nog bizarre is het dat Pauw daar aan mee werkt! Was Pauw gedwongen door Peter R. de Vries om aan die  debiele Judas-waanzin mee te werken?
Nu heeft ‘Moordenaar-Misdaadjournalist Kok’ één ding gemeen met zijn corrupte collega’s de zogenaamde misdaadjournalisten en dat is dat hij ook bedreigd wordt blijkens de kogelregen op zijn huis en autootje. De ‘misdaadjournalisten’ Politie-Informanten Peter en John pochen om de haverklap trots bij hun riool Outlets Boulevard, Pauw en Van Nieuwkerk dat zij weer eens bedreigd zijn.
‘SBS Held Peter R.’ pochte zelfs een keer een heuse kogel in zijn hoofd te hebben, die hij pas decennia later ontdekte, toen hij in bed lag met Sonja Holleeder. Tja, waarom niet?

Misdaadjournalist Kok zijn kind in beslag genomen. Is dat die nieuwe ‘Plukze-wet trend’ voor de Misdaadjournalisten?
Toch is er een verschil tussen Kok en zijn collega’s en dat is als de rest van het misdaadjournalistiek drek als zij weer eens Beloning Bas van Houtbedreigd zijn hun kinderen niet worden weggehaald door Jeugdzorg. Dat is nu wel gebeurd bij Kok. Ook toen Brown n.b. voor zijn huis was neergeschoten werd hij niet benaderd door Jeugdzorg, laat staan dat zijn kinderen werden weggehaald. Zelfs niet nadat er sinds 1999 open en bloot een beloning voor Brown “Dood of levend” van 500 duizend gulden is uitgeloofd door Panorama ‘Misdaadjournalist’ Politie-informant Bas van Hout die gedoogd en goedgekeurd wordt door bepaalde ‘VVD Pedo-Herman Bolhaar-Justitie’. Dus wat is het verschil dat bij Kok wel zijn kind wordt weggehaald en bij zijn eveneens ook zwaar bedreigde corrupte collega misdaadjournalisten met hun gangstersletjes niet? Ing Steve Brown, de meest gehate man door het corrupte gedeelte van de misdaadjournalisten omdat hij als enige ze stelselmatige als loopjongens van bepaalde Justitie en/of Onderwereld ontmaskert legt het u uit in zijn hoedanigheid van gekwalificeerde maatschappelijker werker en therapeut: