( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.s.m. onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De leiders Elite-Gangsters van de ‘G20-misdaadgroep’, die verantwoordelijk zijn dat er 15000 duizend kinderen per dag van de hongerende kinderenhonger sterven hebben maandag in een slotverklaring de ‘gruwelijke’ terroristische aanslagen in Parijs veroordeeld en hebben opgeroepen gezamenlijk het terrorisme te bestrijden. Dat was op zich een gênante vertoning want de grootste financier van IS is Saoedi Arabië en die is  derhalve ook nog medeplichtige aan de aanslag in Parijs en lid van de G20. Bovendien speelt Turkije n.b. de gastheer van deze bikkelharde G20 Gangsters Terroristen dubbelspel door dagelijks de Koerden plat te bombarderen die tegen IS vechten. Ook stellen wij vast dat de G20 met geen woord repte over het jarenlange meedogenloze ‘Terroristische Bankiers-geweld‘ tegen alle burgers in de Wereld ongeacht geloof of ras. Zou dan toch de grootste Misdaadbank van de Wereld Goldman en Sachs de echte baas zijn in de Wereld? Van de EU zijn Duitsland en Engeland lid van de G20, maar Nederland niet.

Het Sinaloa onderonsje van Obama maakt”De Crime Top100″ van Crimesite tot Belgen mop.

De’G20 misdaadgroe’ is kennelijk van mening dat extreem corrupte moorddadige landen als Drugskartel Mexico’, Indonesië Gerrit Zalmen Turkije van meer importantie zijn dan Nederland, het ‘VOC-lan’ van “Rutte&Gordon”‘.  Kwade tongen beweren echter dat de Islam landen van de G20 als Saoedi Arabië, Turkije en Indonesië Nederland er niet bij willen hebben omdat het land geregeerd wordt volgens hun door ‘Valse VVD Nichten‘als “Rutte & Gordon”,’Drag Queen Gerrit Zalm’ en Onno-schandknapen-Hoes’. Zij weigeren met volgens hun een onreine ‘Anaal-Banale Rutte‘ aan een tafel te gaan zitten, want zij vrezen dan opslag blind en impotent te worden. En daar komt dan nog bij dat Poetin als old school Gangster niet bepaald gecharmeerd is hoe Rutte omgaat met zijn ‘Elite Minerva-(VVD)-pedofielen‘ a La Demmink en Ed Nijpels, etc.

De Maffia-G7 heeft haast met TTIP, maar niet met (hun) hongerende kinderen.

Volgens de leiders van G20 is het belangrijk de financiële bronnen van de terroristische groepen droog te leggen door informatie over verdachte transfers uit te wisselen, de eigendommen te bevriezen en te dreigen met zware en doelgerichte sancties. “Terroristische netwerken moeten in hun portemonnee geraakt worden”, bralde  de corrupte voorzitter van de Europese Raad Mark Rutte En goorLoopjongen van Goldman en Sachs, Donald Tusk. Hij weigerde uit te leggen waarom die maatregelen al niet veel eerder zijn ingevoerd. Ook weigerde hij in te gaan op het feit dat over 1 in 5 US children on foodstamps and living in poferty and Ultra-Rich-Bandits live in ‘Gangsta Paradise’.  De leiders stellen ook dat er veel aandacht moet zijn voor het gebruik van internet bij het voorbereiden van terroristische daden en voor de dreiging van Syrische strijders psychopaten die terugkeren. Maar zwegen weer over de Oorlogzuchtige taal van War Monguls als John McCain en de ‘Elite Maffioso Joe Biden’ met hun ‘EU Pr.-loopjongens’ als “Uncle Tom” Aboutaleb, Neonazi’s Hans van Ballen en Guy Verhofstadt.

Daarnaast kwam ook de door de G20 veroorzaakte vluchtelingencrisis aan bod. De G20 riep iedereen op om de Winst van de opvang van de ‘Olie-dollar vluchtelingen’ samen te delen. Hoe het ook zij, de Mainstream media met in Nederland de Staat/NOS voorop berichten wederom, zoals gewoonlijk zonder een kritische noot in dienst van de G20 hun broodheren.