( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Jeff HoogestergerAMSTERDAM-NOIR-Misdaad loont in “Banana-Fraude-Nederland, mits lid van het Rat in pak gilde en in het bijzonder van de VVD-Misdaadgroep.
De van o.a. Omkoping, Witwassen en Fraude verdachte Abellio-TopmanGangster Jeff Hoogesteger eist vanuit zijn vakantie villa tonnen schadevergoeding van de NS en een bewijs van goed gedrag . Ook wil Hoogesteger pas op 1 januari 2016 uit dienst treden, terwijl hij al op 5 juni 2015 is geschorst en betaald vakantie viert naar aanleiding van straffeloos gepleegde wan en misdaden bij NS-dochter Abellio in Limburg. Hoogesteger is al meer dan een kwart eeuw prominent lid van de VVD-Bende. Misschien is dat laatste feit wel de reden dat hij nog steeds niet in de cel zit. Wat denkt u? Hoe het ook zij VVD heer Jeff heeft per direct een prominent eervolle plek gekregen op het “Elite-Gangster Billboard van Volks nieuws uit Amsterdam-Noir”.

Klasse VVD Misdaad bestrijding: “Niemand gearresteerd”. Gluiperd Dijsselbloem’ en NS logen over bonus Gangster Timo H.
Timo Hughes
Dat blijkt uit een voorlopige beschikking van de Utrechtse rechtbank. NS wil niet reageren, want het kost niet één van de betrokken Rat in pak  persoonlijk ook maar één cent. „Dat doen we nooit op lopende arbeidszaken misdaden van onze ‘gabbers in crime’ de Snake In Suits.” Hoogesteger eist slechts bescheiden voor een Rat in pak een bruto jaarsalaris (inclusief bonus en vakantiegeld) plus zeven maanden extra in dienst. In totaal zou dat om meer dan drie ton gaan. NS wil dat Hoogesteger zo snel mogelijk wordt ontslagen en dat dit zonder een vertrekregeling gebeurt. Merkwaardig is echter dat NS bij de rechter ook aangaf tevreden te zijn met ’een billijke vergoeding’ voor Hoogesteger van naar schatting twee ton. Waarom? Wat weet Hoogesteger van de Graai-Top van de NS en de verantwoordelijk PvdA staatssecretaris ‘de Olifanten Doder Dijksma’ en de PvdA Bonus Koning ‘Boy Dijsselbloem ‘? Zo sprak “Boy Dijsselbloem” zich recentelijk nog uit dat hij achter de ex NS Boss de ‘Gangster Timo Huges’ bleef staan als extreem corrupte Haven bestuurders te Rotterdam. En waarom ook niet? Alles is mogelijk in Banana-fraude-Nederland zolang het “Lieg en Bedrieg KabinetGoldman en Sachs en de ‘Bilderberg Crime’ Groupe aan de macht is.

René de BeerNS en Hoogesteger zijn verwikkeld in een heftig arbeidsconflict, daar waar iedere ‘Jan met de Pet’ al lang en breed in de cel zitten .  Is dat VVD-Klasse-Justitie? Ja, dat is het klip en klaar! De NS vindt dat Hoogesteger verantwoordelijk is voor de fraude in Limburg, waarbij directeur ‘Bestuur-Gangster René de Beer ‘( loopt ook nog vrij rond) van concurrent Veolia werd omgekocht in ruil voor vertrouwelijke informatie. Ook loog hij volgens de NS tegen de corrupte Doofpot-onderzoekers van peperdure advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek, waarvan de Top trouwens ook allemaal prominent lid zijn van de VVD-bende. Pikant is dat ‘Snake Plasterk ‘iedereen waarschuwt met zijn arme tengels van René de Beer,Jeff Hoogestreger en alle Ratten in pak  af te blijven: