( van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA-leider ‘Imam Samsom’ ontkent dat hij ‘gelekt’ heeft naar zijn ‘Callgirl Saar B.’ te Diederik Samsom en Saar van BuerenBrussel uit de ‘commissie-Stiekem’ van Zijlstra. De Commissie Stiekem is het overleg van de fractie Voorzitters, die allemaal feestelijke door “Zwarte Piet” bedreigd zijn over ‘Graai en Naai Vluchtelingen’ Staatsgeheime zaken. Dat laatste is opeens geen Staats geheim, maar werd met alle kranten van Nederland gedeeld! Waarom ?
Samsom bralde dat dinsdag in reactie op een Doofpot-onderzoek door de corrupte Rijksrecherche naar lekken uit die commissie. VVD-fractievoorzitter ‘KGB Boss Zijlstra ‘zou als voorzitter van de commissie aangifte hebben gedaan van ‘lekken’ door Samsom en zijn ‘Callgirl Saar B.’. Het is niet helemaal duidelijk tegen welk soort ‘lekken’, ‘vlekken’ van Saar en Diederik Zijlstra aangifte heeft gedaan.

PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’: Ik had beter moeten liegen in Nieuwsuur.

Volgens de liegende ‘lekkende’ en ‘vlekkende’ ‘Playboy Samsom’ heeft hij nooit met NRC Handelsblad over de kwestie gesproken. Hij is ook niet door de ‘Doofpot-Rijksrecherche’ verhoord. Samsom spreekt van een heel onverkwikkelijke Doofpotaffaire, die ons anderhalf jaar geleden bezig hield en zijn ‘Callgirl Saar’ de kop heeft gekost als (Bed) Pers Chef van ‘Playboy Samsom’. Die moest met stille trom gaan Graaien, Snaaien en Naaien in Brussel bij de PvdA EU ‘MH17 Huilexperts Fransje Timmermans’.

Transparantie valt onder Staatsgeheim in het ‘Nep- parlement’ van ‘Graai King Willem’.

Het draait om de 1,8 miljoen belgegevens die het “Lieg en Bedrieg Kabinet” stiekem aan hun Amerikaanse NSA Bazen had verstrekt. Minister van Binnenlandse Corrupte Zaken’ Snake Plasterk’ ( Video) had daarover onjuiste informatie  gegeven. Later bleek dat Plasterk de Kamer wel had ingelicht, via de commissie-Stiekem. Maar ook dat gegeven valt onder de geheimhoudingsplicht van de Heersende Klasse. Nou, is dat transparantie of niet? Als u het  nog snapt laat het ons dan ook weten.