( van onze drs. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Aboutaleb de Top ‘Rot op-attractie’ van Joe Biden in de Hut van ‘Ome Tom’Joe Biden Ahmed Aboutaleb
De Rotterdamse burgemeesterDe PvdA “Uncle Tom” Ahmed Aboutaleb van de USA ‘Elite-Maffia Familie Joe Biden’ heeft tijdens een bezoek aan kamp Westerbork met een groep scholieren de Holocaust vergeleken met de “gruwelen van IS”. Hij zweeg wel over het feit dat na de Joden de RMS  in Westerbork bloed zweet en tranen hebben ervaren. En dat nu de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ net als in ’40-’45 ook worden weg gedouwd in Westerbork kampen door zijn partij de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep. Aboutaleb was voor deze bral gelegenheid verkleed als de’ PvdA Strip Held der Arme’ tot groot vermaak van de scholieren. Vooral zijn te strakke twee maten te kleine glimmende ‘Gay-maillot’ werkte iedereen op de lachspieren. Kwade tongen beweren dat deze maillot een persoonlijk privé geschenk is van “Rutte&Gordon’, die hij bij een bijzondere gelegenheid had gekregen in het spoed hoge nood ‘overleg’ ter het Haagse ‘Anaal-Banaal-Torentje’. Hoe het ook zij daarna was waarneembaar bij de Raad’s vergaderingen in Rotterdam dat Aboutaleb enkele dagen niet kon zitten, maar wel zeer gelukzalig oogde.

King Willem: Vluchtelingen Oké. In mijn Paleizen NEE is van alle tijden.

Hoewel Aboutaleb bralde te beseffen dat deze vergelijking ongepast en pijnlijk kan zijn, ziet hij ook overeenkomsten.  Dat bralde hij tijdens de herdenking van de Kristallnacht in de Portugese Synagoge in Amsterdam. Tijdens zijn 042-1‘Vergeet-speech’( =”Wir haben es nicht gewußt ”,) klapte hij om de haverklap als enige in de Synagoge voor zichzelf. Veel overeenkomsten was Aboutaleb als een echte PvdA “Uncle Tom’ (= A black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own people) van de Heersende Klasse voor het gemak en zijn ‘Graai-carrière’ maar even vergeten. Zo was Aboutaleb vergeten dat de Amsterdamse politie het merendeel van de Amsterdamse Joden voor een ‘Bloed-beloning’ van tien gulden opspoorde en uitleverde aan de Nazi( Bron:de Dokwerker). Ook vergat Aboutaleb even voor het gemak dat zijn Top Partijgenoot Asscher een achterkleinkind is van Abraham Asscher de Voorzitter van de Joodse Raad die nu juist Westerbork heeft gevuld voor de Nazi’s. Aboutaleb was wel heel veel vergeten. Zo was hij uiteraard ook vergeten dat Koningin Wilhelmina geen Joden naast haar Zomerpaleis wilde. Men zou bijna gaan denken dat Aboutaleb zwaar (PvdA )-dement is. Deze nacht van 9 op 10 november 1938 waarin een explosie van antisemitisch geweld plaatvond, vormde het begin van de Jodenvervolging tijdens de Tweede Wereldoorlog. Die Joden vervolgingen waren, zij het in mindere moorddadige vorm was al eeuwen aan de gang in heel Europa en in Nederland, maar dat was Aboutaleb natuurlijk ook al weer vergeten. “Ook IS voert een etnische zuivering uit, op christenen, sjiieten, alevieten, yezidi’s en gematigde moslims”, aldus Aboutaleb. Hier is Aboutaleb vergeten de scholieren te informeren dat IS wordt gesponsord door het ‘Massamoordenaars Koninghuis’ van Saoedi Arabië, die nou net zeer goede vrienden zijn van zijn ‘Graai-King Willem’. En laat nou weer de King Willem zijn Grootmoeder Koning Juliana en haar Nazi echtgenoot Bernhard zeer goed bevriend met de Nazi ‘. Zo goed dat de Top Nazi Beulen net na dscreenshot_152e Kristnacht eregasten waren op haar Bruiloft feest in het Concertgebouw en iedereen vrolijk de Nazi groet bracht (Bron website: E.J. Bron).”Niet met een helse machinerie zoals in nazi-Duitsland, maar met een onwettig leger van hooguit 40.000 man. Achterlijke, onwetende soldaten, die een spoor van vernieling en menselijke misère achterlaten. Toe maar “Uncle Tom” even vergeten dat er 200 duizenden Nederlandse domorenNSB-ers PvdA-ers bij de SS zaten in 1942, toen zij dachten dat Hitler op alle fronten won en feestelijk mee deden aan het afslachten van de Joden en Russen.

Haven-Beerput’ Topje van de IJsberg’ onder de  corrupte reet van PvdA Burgemeester Aboutaleb.
“De gevolgen zien we ook in ons land: duizenden vluchtelingen zoeken bij ons een veilig thuis en daar wordt bakken met geld aan verdiend door mijn vrienden de Ratten in pak.” Hier is “Uncle Tom” even vergeten dat mijloenen EU- Burgers ook inmiddels de EU zijn ontvlucht voor het ‘Bankiers-geweld’ en corrupte politici als Aboutaleb. En dat de armen in Rotterdam wellicht nu slechter af zijn onder een bikkelharde (on)-Leefbaar regime van Aboutaleb dan ten tijde de bezitting van de Nazi’s in 40-45.

Machteloze EU Burgers vluchten  massaal door uitbuiting van Kabinet  en voor het ‘Bankiers-Geweld’ en corrupte Neonazi Politici als Aboutaleb en Hans van Baalen.
Hoewel de Graai-Burgemeester benadrukte dat de Holocaust met niets te vergelijken is, wilde hij hiermee de leerlingen een handvat geven om de verbinding te maken tussen het verhaal van toen en nu. Dat is volgens hem nodig in de huidige tijd. “Vrede lijkt soms verder weg dan ooit. Maar wij staan niet machteloos als Graaiers en Zakkenvullers.”

Oekraïne wint op alle fronten en vernietigd Russisch militair konvooi meldt de Oorlogs-Telegraaf. 

Aboutaleb tegen de scholieren en Joden:“Noem mij maar de PvdA “John Lenon ” van de Rotterdam.
Aboutaleb pleit schaamteloos voor het doorbreken van het wij-zij denken van het Kabinet en streeft naar een ‘wij-samenleving’ en wijst er op dat dat de reden is dat de PvdA samenwerkt met de VVD-Misdaadgroep “voor alle mensen die in vrede en vrijheid in onze rechtsstaat willen leven en wijst in dit verband niet op het feit dat bijv. de ‘Pedo Demmink kliek’ al een kwart eeuw niet wordt vervolgd en 2.5 miljoen burgers onder de armoedegrens moeten overleven door het Bankiers-Geweld“. “Niet Wel verdeeld, maar samen in de Rotterdamse ‘Jetta Klijnsma Slaven Werk kampen’. Niet met wapens, maar met woorden. Niet met haat, maar met liefde.” Volgens hem is er in deze ‘wij-samenleving’ geen plek voor eenlingen die “zichzelf buiten de kring plaatsen” zoals mensen die geweld gebruiken. Uit dit laatste gebral blijkt wel dat Aboutaleb net als veel Top-PvdA-ers kennelijk zwaar Geestesziek is, want er zijn zeker veel overeenkomsten met de IS en het Neonazi en het regime van het “Lieg en Bedrieg Kabinet en dat is armoede, corruptie, uitbuiting, onderdrukking en vernedering van de massa .En daar is nu juist de PvdA“Uncle Tom” Aboutaleb Anton Mussert als colabateur van de Nazi’s het ‘Fascistische Casino Kapitalisme’ een ‘dr. Goebbels-Meester’ in.

Noot: Zoek het Verchil tussen de ‘Kapo-Jetta Klijnsma-Werkloze Wet’ van  NU en de ‘Nazi- Werkloze-Wet’ van toen.
Al vóór het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog waren er Nederlanders in Duitsland werkzaam. Dat land was zich vanaf 1933 in een ijltempo aan het opbouwen en er was volop werk te vinden, terwijl thuis de economische crisis maar bleef voortduren. Niet alle werkzaamheid in Duitsland was trouwens vrijwillig. Al voor de bezetting, namelijk tussen februari 1938 en september 1939, achtten de arbeidsburo’s werk in Duitsland ‘passende arbeid’ voor werkelozen. KVP-voorman Carl Romme was hier instrumentaal in. Vooral in de grensstreken werd dit ook toegepast: Ongeveer 1800 mannen werden gedwongen tewerkgesteld bij de oosterburen. Weigering resulteerde in stopzetting van de werklozensteun. Bovendien kwam men dan niet meer in aanmerking voor binnenlandse werkverschaffingsplaatsen.
Bron: Arbeitseinsatz