( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De Berichtgevingen over de misdaden van Bankier-Gangsters en corrupte  politici  zijn de laatste dagen niet meer bij te houden op Volksnieuws uit Amsterdam-Noir, maar de ‘misdaadjournalisten’ Paul Vugts Fred Teevenhebben het over “De Holleeders “en het ‘Facebook Pijp meisje(Video).
Maar gelukkig houdt “Boy “Dijsselbloem van de banken nog steeds vertrouwen in zijn (VVD)-Bankiers-Gangsters. En kan de Staats ABN Bank (ontelbaren keren betrapt op fraude en witwassen) met de voormalige VVD Minister ‘Drag Queen Gerrit Zalm’ aan het roer naar de ‘Graai-Beurs’. Ook de misdaadjournalisten worden met de dag belachelijker door hun ‘Toilet-bladen’ als Panorama (Hendrik Jan Korterink en Peter R. de Vries) en kranten als de NRC ( Jan Meeus) en het Parool (Paul Vughts ) en de Pulp-media’Riool RTL Boulevard’ ( John v.d. Heuvel en Peter R. de Vries) uitsluitend te vullen met ‘Volkse Criminele misdaden’ met als ‘Kassa-boegbeeld’ “Willem Holleeder” (Video) en in zijn kielzog de ‘Mocro-maffia’. ‘Criminele Schlemielen’ die markant dagelijks bezig zijn elkaar te vermoorden en voor het overgrote deel de rest van hun leven doorbrengen in de cel.

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’ en zijn ‘misdaadjournalisten’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’

De gevaarlijkste misdadigers voor ‘Jan met de Pet’ zijn de Ratten in pak in “Banana-Fraude-Nederland” en die Ratten zijn de bazen van de traditional (corrupte) sensatie misdaadjournalisten. Die misdaadjournalisten hebben nog nooit gehoord van de “Top 100 corporate crimes” lijst en hebben hun eigen ‘Pepi en Kokkie Crime Top 100’. Op die laatste lijst staan n.b geen enkele Bankier-Gangster of corrupte politicus. Die  ‘Pepi en Kokkie-lijst’ van de ‘misdaadjournalisten’ werkt voor een ieder met meer dan een hersencel gewoon op je lachspieren. De Maatschappij jan Meeus Peter R de Vriesen de gewone gemiddelde burger heeft de facto geen enkele schade van deze Volkse Criminelen. Ondertussen dat deze zogenaamde misdaadjournalisten, die ook nog samenwerken met bepaalde (Pedo)VVD-Justitie met als boegbeeld John van der Heuvel en Peter R. de Vries u aandacht afleiden met de ‘Volkse criminelen’ van de Bankier-Gangsters stelen die zelfde Bankiers u dagelijks straffeloos blind. Sterker nog zij plegen hun misdaden met de wet van “Boy” Dijsselbloem in de hand!

Voormalig interim-topman ‘Bankier-Gangsters Buck Groenhof’ aka de “Geile Beer” van de ‘Maffia-Vastgoedbank’ van Buck GroenhofSNS Reaal, die zelf wordt verdacht van fraude, heeft aangifte gedaan tegen zijn voormalige bende wegens oplichting en valsheid in geschrifte. Dat bralde zijn advocaat Jeroen Soeteman zaterdag naar aanleiding van berichtgeving door NRC Handelsblad en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. De gewetenloze ‘Graaier Buck’ is een oude bekende van ons. Wij berichten reeds vele malen over Buck  wat het gevolg had dat Buck bij hoge uitzondering een paar dagen in de cel had gezeten.Groenhof beschuldigt SNS ervan dat zij hetzelfde doen als hij namelijk het onvolledig te hebben geïnformeerd over de regeling voor de afkoopsom van 750.000 euro die hij meekreeg bij zijn vertrek bij de ‘Maffia-vastgoedbank’ eind 2012.Misdaad loont dus voor de Ratten in pak.

De ‘Staats Aap Gerard van Olphen’ van SNS-Reaal Staatsmisdaadbank maakt ook 1.6 miljardje Foetsie van u.
In de regeling staat dat SNS-misdaadgroep de ‘Graai-afkoopsom’ kan terugeisen bij fraude. In dat geval zou de fraude wel binnen een halfjaar bij de rechter aanhangig moeten worden gemaakt. Juli vorig jaar kwam de kortgedingrechter Gerard van Olphentot het oordeel dat dit niet binnen de overeengekomen termijn was gebeurd. Daardoor verviel het recht van SNS om de afkoopsom terug te claimen. Deskundigen menen dat SNS dat opzettelijk heeft gedaan, zodat Buck niet aan lager wal zou raken en uit de schoot zou gaan klappen. Of dat laatste te maken heeft met het feit dat de SNS Misdaadgroep de eerste bank is die gerund wordt door een heuse ‘Aap Olphen’ van de VVD-Misdaadgroep met goedkeuring van” Boy” Dijsselbloem is duister. Wie het weet mag het zeggen. Daarna zijn de Graai-uitkering ‘gematigd’ in top SNS Reaal ‘Staats-Misdaadgroep’. Nog maar vier en half tonnetje per jaar voor de Bankier-Gangsters, want het geld is op in Nederland (kuch) wederom met goedkeuring van “Boy” Dijsselbloem. Nou, wij zien de doorsnee “Holleeder” en de “Mocro maffia” nog niet zo gauw 4 ton straffeloos en gevaarloos bij elkaar jatten per jaar. U wel? SNS zou nu alsnog proberen het geld terug te halen door er beslag op te leggen en naar de ware reden waarom zij dat nu opeens doen kunnen wij alleen gissen. Daarbij zou de Misdaadbank en verzekeraar de rechtbank onjuist hebben geïnformeerd, op basis waarvan de rechtbank SNS toestemming heeft verleend beslag te leggen op de afkoopsom. Groenhof deed afgelopen woensdag valse aangifte, een dag nadat het Openbaar Ministerie had bekendgemaakt de ex-topman  Bankier-Gangster en negen andere Rat in pak verdachten te gaan vervolgen wegens fraude bij de Maffia Vastgoedtak van SNS-bende en dat zij een zeer strenge eis in de gedachte hebben van 20 uur taakstraf en dat iedereen zijn gejatte bonus mag behouden.‘SNS Reaal Holding (SRH) Crime Groupe’ liet zaterdag via een woordvoerder beroepsleugenaar weten niet te kunnen reageren omdat de aangifte nog niet binnen is gekomen.

Sinds ex ‘Bankier Gangster en Top VVD-er Rijkman Groenink’ de ‘ABN-Misdaadgroep’ achterliet met een schuld van 30 miljard te betalen door het ‘Klootjesvolk’ en zich voor die Mega-misdaad met 26 miljoen  liet belonen is er helemaal niets veranderd in “Banana-Fraude-Nederland” met het “Lieg en Bedrieg Kabinet”.

Inmiddels moet een kwart van alle EU-Burgers overleven onder de armoede grens door het aanhoudende ‘Bankiers roof en plunder’ geweld, gefaciliteerd door hun handlangers de corrupte politici van het type “Boy“Dijsselbloem. Miljoenen mensen zijn voor dat aanhouden ‘Bankiers-geweld’ op de Vlucht geslagen, maar ook daar hoort u de zogenaamde misdaadjournalisten en de Staats-NOS nooit over.