( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

leugenteam-1AMSTERDAM-NOIR-Mr. Jan Hein Kuijpers is een ranzige Fraudeur met als oogmerk Zakkenvullen heeft  beperkt onderzoek van Volksnieuws uit Amsterdam-noir uitgewezen. 

Kuiper is misschien wel de grootste Oplichter en Leugenaar van de advocatuur gegeven het feit dat hij adverteert  op zijn website geen informanten te vertegenwoordigen en tegelijkertijd een van de grootste ‘Teeven –informant Cees Helman’ als zijn cliënt te hebben en in verenging  Johan Verhoek aka de Hakkelaar met vals bewijs verschut te hebben geholpen. Daarnaast werkt de smeerpoets ook voor en met een van de grootste Politie- informant van Nederland Peter R. de Vries

Sinds wij de zelfverklaarde ‘Straatvechter Mr. Kuijpers’ (bron Volkskrant) hebben ontmaskerd als een Oplichter en Leugenaar (zie:”‘Pedo-Hendrik Jan Korterink’ & ’Kleine Willem ’& Kuijpers maken zich schuldig aan List, Bedrog, Diefstal en Misleiding.“) stromen de berichten bij ons op de redactie binnen dat hij zich schuldig maakt aan wan en misdaden jegens cliënten en andere personen kennelijk o.a. in dienst van ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’. Daarnaast hebben wij vernomen dat Mr.Kuijpers net als zijn ‘gabber in Crime’ de harddrugsdealer en politie-informant Willem de Moor aka “Kleine Willem” een grote ranzige liefhebber is van Hoeren. Bovendien hebben wij ook nog vast gesteld dat Kuijpers en Willem de Moor er geen probleem mee hebben om op te trekken met pedofielen als Hendrik Jan Korterink.

Voor wie werkt Mr.Kuijpers als Riool-‘Straatvechter’ en informant tegen Holleeder en Brown (Video).

De Klachten tegen Mr. Kuijpers:
Baris 
.comment-author .vcard NOVEMBER 7, 2015 @ 12:21 
.

“Beste Steve en lezers,
Hetzelfde verhaal heeft mijn neef meegemaakt bij advocatenkantoor Kuijpers. Eerst hadden we een gesprek met Kuijpers zelf al gauw kwam een (waarschijnlijk) stagiair ( onbeduidende babyface) de zaak doen. Maar met Kuijpers hadden we het financiële al gedaan Euro 6500,- contant ( handje contantje) De rest op basis van toevoeging)Kunnen we de koppen bij elkaar steken en dit vele geld terugvragen en SLAAPT DE ORDE VAN ADVOCATEN??? Die moeten dit toch ook weten???
Kun jij iets voorstellen Steve en redactie?
Gr,
Baris and friends”

meneff 
.comment-author .vcard NOVEMBER 6, 2015 @ 12:25 
.
“Ik had et Kuijpers deal gesloten, Contant bedrag euro 9000,- en de zaak op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Hij zei ; laat de staat je advocaat ook maar betalen ze willen je ook de bak in” Ik vond het toen niet zo slecht klinken, maar ik wist niet dat dit niet mocht.Ben ik ook strafbaar nu als ik daaraan hebt meegewerkt>
Groetjes uit Haarlem

BE”

nordin.comment-author .vcard,NOVEMBER 3, 2015 @ 17:52
Kuipers deed mijn strafzaak pro deo en vraagt daarnaast ook bedrag contant aan geld. via mijn oom. Mag dat?Groet Nordin C.

suzanne.comment-author .vcard NOVEMBER 4, 2015 @ 11:24
“Hoi beste lezers,
Over deze advocaat Kuijpers kan ik een boek overdoen. 3 jaar geleden heb ik een gesprek gehad op zijn kantoor i.v.m. sollicitatie juridisch secretaresse. Gesprek met deze engerd ( mr. J-H Kuijpers ) verliet merkwaardig. Hij kleed je uit met zijn ogen, maakt ongepaste opmerkingen ( over mijn borsten) etc. ” Meid dit is een mannenwereld, zei hij “‘ en je moet je ook hier aan schikken”‘ Wat bedoet U? Vroeg ik; hij zei. dat zal je nog wel ervaren. Na het gesprek gaf ik hem een hand en verliet het kantoor. Hier ga ik nooit werken wist ik al meteen. Een rare man die Kuijpers!
Groet,Suzanne”

reactie Jam Hein Kuijpers

 

 

 

CIJB Wurg- invordering ‘s tracé’ zal worden toepast op crimineel Kuijpers & Co.
Gaat Steve Brown Mr. Jan Kuipers zijn Kop er afrukken in Naam der Gerechtigheid (video).

Slachtoffers van mr.Kuijpers kunnen contact opnemen om onze ‘Volks-jurist ‘ ing Steve Brown, die naast een juridische opleiding tevens maatschappelijk werker is en gespecialiseerd is in het Klaprecht.
Alle vorderingen zullen zoals gebruikelijk in een CIJB traject direct wegens in gebreke blijven van Kuijpers met 100% worden verhoogd als schadevergoeding voor de Slachtoffers en vermeerderd met 100% incassokosten. Wij nemen iedereen op No cure no pay basis aan in deze.

Mr Jan Hein Kuijpers geen informanten
(bron Kuijpers & Nillesen)