( van onze Internationale ‘Pedo House of Cards redactie’)

AMSTERDAM-NOIR-Leider katholieke organisatie Peru beschuldigd van walgelijk seksueel misbruik en gaan vrijuit. Het lijkt The ‘Pedo House of Cards NL’ Doofpot wel.
Wanneer komt er eindelijk eens de eerste brief van alle Micha Katfractie voorzitters van de Tweede Kamer dat zij oproepen dat er een einde gemaakt moet worden aan de ‘VVD- Pedo-Klasse Justitie’?  I.p.v. bijv. het liederlijke gedrag van de voormalige VVD Voorzitter en Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’goed te brallen als hij weer eens was betrapt met het uit elkaar trekken van een jonge Schandknaap tijdens diensturen. En als de Oude Geile Beer en ‘VVD- Banen koning Loek Hermans’ weer eens ruzie heeft over centen met één van zijn ‘Volkse Callgirls’ net te doen of hun neus bloed om maar een paar voorbeelden te noemen.

‘Kasteelheer Pechtold’ spant de ‘Pedo-Kroon’ in dit verband met dubbel moraal (Video).

Broederschap van het Christelijk Pedo Leven (Sodalitium Christianae Vitae Pehohalla), een Rooms-katholieke’ Child-Rapist organisatie’ met misdaad afdelingen in Zuid-Amerika, Italië en de Verenigde Staten, heeft onder druk bevestigd dat het Vaticaan beschuldigingen van ongekend massaal seksueel misbruik aan het adres van de oprichter en zijn ‘Pedo-Broeders’ eindelijk eens is gaan onderzoeken. Deze Internationale ‘Pedo-organisatie’ heeft jonge leden en wezen jarenlang straffeloos beestachtig Duivels misbruikt. Het moet verschrikkelijk geweest zijn.

1000 arbeiders kinderen verkracht door één Pedo-BN’er Jimmy Savile ‘. In Nederland Nul (kuch). (Video)

Pikant is wel dat de BBC ‘Super Pedo Star Jimmy Savile’ populairder was bij de ‘Pedo- Broeders’ dan Jezus Christus . Het is niet bekend of Savile en/of de ‘Royal Dutch Demmink kliek’ ook kinderen betrok bij de ‘Pehohalla Broeders’. Vergeet niet dat er in de USA een ‘Royal- Eli Pedo-ring’ was die bijv. kinderen leverde aan de ‘Prince Pedo Duke of York’. M.a.w. alles is mogelijk in Internationale “Pedo House of Cards” kringen. De secretaris van de Broederschap maakte het onderzoek van het Vaticaan bekend nadat twee Peruaanse journalisten een boek publiceerden, waarin de beschuldigingen tegen leider Pedo Luis Fernando Figari (68) uit de doeken worden gedaan. Pedro Salinas, een Peruaan die vroeger deel uitmaakte van de Broederschap, werkte mee aan het boek. Hij beschuldigt Figari al vijf jaar van fysiek, mentaal en seksueel misbruik met o.a. verkrachtingen , etc. wat toch zeer ernstige misdaden zijn. Volgens het boek zouden in 2011 drie mannen voor een Peruaans kerktribunaal hebben getuigd dat Figari hen had misbruikt toen ze minderjarig waren. Er is geen indicatie dat het tribunaal iets met de klachten heeft gedaan. Wanneer het Vaticaan precies op de hoogte is gebracht van het mogelijke misbruik is niet bekend gemaakt, maar alles wijst er op dat Het Vaticaan vanaf het beging van de pedofielen misdaden op de hoogte is geweest net als Nederland vanaf het beging af aan op de hoogte is geweest van de misdaden die de Koninklijke Pedofielen ‘Demmink-Claus- Salomonson-Nijpels’ kliek pleegde en wie zal het zeggen nog steeds straffeloos pleegt in NL. Aanklagers wijzen er echter op dat de feiten hoogstwaarschijnlijk verjaard zijn, omdat ze plaatsvonden in de jaren ’80 en ’90 en zo gaat het nou ook al een halve eeuw lang in ‘Pedo Banana-Fraude-Nederland’. Het het klinkt misschien wel wrang voor die tien duizenden slachtoffers,  in Nederland, maar  wat het laatste feit betreft spreekt de altijd liegen ‘Bral Ivo Opstelten’ als Grote beschermer van de VVD- Pedofielen wel eens keer de waarheid  met zijn beroemde zin:” Het is niks en het wordt niks met de vervolging van mijn partijgenoot en ex justitie collega Joris Demmink”.

Noot: Mr Frits Salomonson, de Hof-advocaat’
Dank zij de Runderkamp-papers (pdf) weten we dat het Rolodex-onderzoek over de volgende verdachten ging: een netwerk van topambtenaren, twee hoofdofficieren van justitie, een oud-bewindsman, een oud-advocaat van de koningin en een enkele hoogleraar die seks met minderjarige jongens zouden hebben.
Meer lezen:Boublog.nl