( van onze D66-Yuppen redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Pechtold: “Waar is mijn Lieg en Bedrieg kabinet in vluchtelingendebat?” En waar is  ‘Kasteelheer Pechtold’ als het gaat om de ‘Pedo-Demmink kliek’ aka “The Pedo House of Cards in Nederland”(Video)?

Daar ga je oversekste Pechtold met je lege kas en een leeg laf dronken ‘Bral-betoog’ waar Hans van Mierlo Els Borst trots op zou zijn geweest. Pechtold liet als hoogtepunt in zijn ‘Bral-betoog’ weten bijzonder trots en vereerd te zijn, dat hij ook eindelijk door ‘Zwarte Piet’ bedreigd is met de dood(kuch). Waarop de zaal jolig begon te scanderen:” “ Zwarte Piet, wie kent hem niet. Zwarte Piet, wie ken hem niet!  Zwarte Piet stopt alle stoute armen en Wilders de D66 zak in voor de ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ !” De Zaal was los en ging voort met: “‘Dood aan ‘Nep-Wilders, Dood aan ‘Nep-Wilders’!, ha,ha,ha,” En:”Wij willen meer Rembrandts en minder Klootjesvolk in Amsterdam”. Dolle pret op het congres. D66 heeft dringend geld nodig omdat hun Yuppie aanhang te egoïstisch is om ook maar één dubbeltjes in de partijkas te storten. Kan men nagaan hoe zij over hun medeburgers denken, die door de ‘Jan met de Pet Crisis en D66(6)’ ( “BEEST (666)”. nu al jaren zwaar in de problemen zitten.

D66 Amsterdamse ‘Yuppie-Lord Paternotte’:”Pas op voor ‘Mocro Liquidaties’ en Wilders.

D66 heeft dringend behoefte aan meer geld net zo als de massa, die zij samen met de VVD-misdaadgroep met hun PvdA-hoertjes hebben helpen leeg plunderen. Op het partijcongres dat gisteren in de hoofdstad van de ‘Amsterdamse Alexander pechtoldYuppie-Lord Paternotte’ plaats vond, deed de dronken penningmeester brallend een dringend beroep op de aan de witte wijn drinkende en cocaïne snuivende achterban om snel meer contributie te storten. De gratis wijn en snacks werden uitgeserveerd door een team van gedwongen werklozen van ‘Kapo Jetta Klijnsma’ en wat leden van de ‘Mocro-maffia’ in het kader van hun taakstraf tot groot vermaak van de Yuppen:” ‘Heeee ‘Mocro-boy’ doe mij nog wijntje’ en ‘Heee werklozen Labbenkakken waar blijft mij snack”. Het leek wel een studenten dispuut feestje van de Leidse ‘Koninklijke Minerva Elite -(pedo)-studenten vereniging’. Dolle pret. De liederlijke, gewetenloze partij ondervindt negatieve gevolgen van het electorale succes van de afgelopen jaren. In provincies, gemeenten en in Europa werd gewonnen. De afdelingen deden rond die stembusgangen een financieel beroep op de partijkas, die door de verkiezingen van 2010 en 2012 ook al moest interen op de reserves.

VVD heeft als echte ‘Graai-partij’ een Zwarte Partij kas. ‘D66 Egotripper Wim Pijbes’ van het Rijksmusea: Amsterdam te vies en te vol met gewone mensen.
Partijen als VVD-misdaadgroep, CDA en SP hebben veel hogere reserves, waarschuwde de volslagen dronken penningmeester en kneep daarna frivool en liederlijk gelijk één van de jonge Yuppen meiden in de bil. “Zo kan de SP Wim Pijbesdit jaar teren op een reserve van acht miljoen en moet D66 het slechts doen met enkele tonnen.” De dronken congresgangers besloten daarop dat hun corrupte politici wordt gevraagd om meer te gaan afdragen aan de partij. Omdat eerdere oproepen daartoe weinig uithaalden, krijgen de D66 ‘Graai-Burgemeesters’ een brief op de mat waarin ze worden gewezen op een “morele verplichting tot het betalen van een bijdrage aan de partijkas”. Nou, daar vegen die ‘Snake in Suits’ direct hun dikke corrupte D66 reet mee af. De pogingen om meer geld binnen te krijgen gaan niet gepaard met spaarzaamheid. De Graai-Directeur van het Rijksmuseum de Super Yup van Amsterdam Wim Pijbes zorgde nog wel voor wat wenkbrauwen gefrons gezien de wijze  waarop hij in de rondte huppelde, maar kon de D66 pret niet drukken. Hij is tenslotte de Yup die zijn Museum op kosten van de ‘Labbenkakken’ en Zorgmijders  vol heeft gehangen met de Massa moordenaars als de Helden van de VOC met hun ‘King Koopman Willem’. Dolle D66 pret!

Dronkenlap Hans van Mierlo had af moeten treden en opgenomen in de Jelle kliniek.
D66 viert volgend jaar haar 50-jarig bestaan. Dan zal vooral de onvergetelijk zuiplap en grondleger van D66 Hans van Mierlo centraal staan. De man was legendarisch hoe hij brallend in het centrum van Amsterdam volslagen lam van Alexander pechtoldkroeg naar kroeg waggelende als Minister en partijleider van D66 en een voorbeeld voor alle Yuppies. Het feestje gaat 100.000 euro kosten. Zo zal er onder meer een groot, internationaal zuip en cocaïne snuiven voor het komende congres worden georganiseerd.
Toen het congres was afgelopen en het zooitje dronken Yuppies en Apestoned en high naar buiten waggelde beschimpte zij nog wat radelozere hongerde Daklozen die probeerde wat eten bij elkaar te scharrelen . “Heee zwervers gaat het ……. Lekker gratis uit eten….Ha,ha,ha,ha”. Dolle pret!