(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Geluidsboete NS na miljard Fyra-debacle en geluidloze Bonussen kan er Wilma Mansveldook nog wel bij. 

De Parlementaire commissie inzake de ‘Fyra-foetsi de miljarden’ is vandaag met zijn eindrapport gekomen. Het is opmerkelijk eerlijk. Het beeld dat het schets is ronduit schokkend hoe het reilt en zeilt in Den Haag. Alle betrokkene hebben gelogen en/of fraude gepleegd.  De PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem‘ heeft gelogen, want hij kan niet anders. De ‘CDA Captain Gay Emiel Eurlings’ heeft gelogen tegen de Tweede Kamer en het Nederlandse Volk en loopt sindien te Graaien en puinhopen te veroorzaken bij de KLM en American expres(CIA?). Het rapport laat zien dat deze Rat in pak lieden niet eens meer het verschil weten tussen een leugen en de waarheid. Liegen en Frauderen is hun tweede natuur geworden het zijn stuk voor stuk “Snake in Suits”. Zelfs President Disi Bouterse van Suriname is geschokt van zoveel Corruptie in “Banana-Fraude-Nederland” laat zijn corrupte Perswoordvoerder weten.

Geen excuses Mansveld Miljarden Fyra-Foetsie: “Ik ben geen Stinkhoertje”.

Één van de overbleven bendelede uit het “Lieg en Bedrieg Kabinet” de beroepsleugenaar en Mega-Fraudeur (3. 8 Cameil Eurlingsmiljard) Asscher roept de overgebleven boeven in het Kabinet op hun hoofd koel te houden. PvdA-staatssecretaris Wilma Mansveld aka het” PvdA-Stinkhoertje” is de vijfde Graai en Naai bewindspersoon die gedwongen opstapt uit het kabinet Rutte-Asscher op naar het Wachtgeld of een Graai baantje misschien wel als CEO van de NS om de zakken verder te vullen. Is dat Klasse Justitie? Wat denkt u zelf? Vraag het aan de VVD-misdaadgroep, want die heeft Justitie al jaren stevig in handen met corrupte en gewetenloze beroepsleugenaars als Ivo Opstelten en de ‘Fraudeur-Steur’ en niet voor niets. De ‘Arbeiders verrader Mansveld’ had o.a.gezinnen tot wanhoop gedreven door de OV-prijzen onbetaalbaar te maken. Alleen voor dat feit hoort ook zij in de cel! Het Kabinet mag God of Allah op zijn blote knieën danken dat het Volk volledig geobsedeerd is met de Vluchtelingen en Zwarte Piet, want anders zouden zij wellicht met zijn alle gelynchted worden en/of met pek en veren op een strontkar het Binnenhof worden uitgereden. PvdA’er Co Verdaas aka de “PvdA Declaratie boef “was in december 2012 de eerste die aftrad en leeft nu riant van zijn Wachtgelden. Hij was staatssecretaris van Economische Corrupte Zaken maar kwam in opspraak door zijn declaratie-fraude in zijn vorige baan als gedeputeerde in Gelderland. Ook deze man is daar nooit voor vervolgd.

Ex VVD staatssecretaris Boef van Financiën voor de Rijken Frans Weekers het prototype van een volgevreten ‘VVD-Ugli’s’ was eind januari 2013 de volgende die opstapte. Hij trad af aan het einde van een urenlang en voor Frans Weekershem pijnlijk verlopen debat over problemen bij de Belastingdienst voor het niet uitbetaling van huur- en zorgtoeslagen aan de arme. Daarnaast was hij een jarenlange ‘gabber in crime’ van de Roermondse ex ‘VVD Chapter President Jos van Rey’. Weekers heeft geen dag in de cel doorgebracht. Sterker nog hij loopt tegenwoordig te Graaien als Burgemeester in Heerlen. In maart van dit jaar waren het de VVD gangster Duo de schaamtelooste openlijkste leugenaars van het kabinet ‘Bral-Ivo Opstelten’, de grote Beschermer van de ‘Demmink Pedofielen club’ en zijn secondant de CrimefighterVolksonderdrukker en Drugsgelden witwasser ‘Griezel Fred Teeven’ die opstapten als minister en staatssecretaris van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie. Aanleiding was dat er alsnog een Witwas-bonnetje opdook binnen hun ministerie over een deal die Teeven vijftien jaar eerder sloot met een drugscrimineel. Daarmee was meer geld gemoeid dan wat Opstelten de Kamer had gemeld. De vraag is hoe lang dat de rest van dit extreem criminele Kabinet dat bestaat uit Leugenaars, Fraudeurs, Volksverlakkers ,Volksonderukkers, uitbuiters nog straffeloos blijven zitten? Vraag het aan Zwarte Piet?