( van onze Internationale EU Elite-gangster redactie i.s.m. de VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Europese begroting en Vluchtelingen regels te ingewikkeld’ voor Jeroen Dijsselbloem‘Übermensch Dijsselbloem’.
Zijn Boss de ‘EU- Führerin Merkel’ en haar Boss de grootste Misdaadbank van de Wereld Goldman Sachs zijn meer dan content over hun Dutch PvdA ‘NSB-loopjongen Jeroen Dijsselbloem’.Wanneer de PvdA volledig is weggevaagd na de komende verkiezingen en Nederland inmiddels een ‘Klein Midden Oosten’ is geworden met volledig kaal geplukte burgers zal Dijsselbloem naar een miljoenen Dollar kostende Penthouse verhuizen vlakbij Wallstreet en gaan Graaien als CEO bij Goldman Sachs weten jaloerse PvdA Bronnen ons te vertellen. Is Dijsselbloem dan niet net als de PvdA coryfee Wim Kok aka“Vieze Wim” en ex Bankier-Gangster Nout Wellink een landverraderKing Willem Friend’s the Saudi’s Resupply Syria Terrorists, may plan terror attacks on US and Russia.

 

Turkije perst visumvrij naar EU en miljarden af in ruil voor betere opvang Syriërs.

De PvdA gluiperd “Mr Euro” Jeroen Dijsselbloem kan zijn geluk niet op! Nederland ‘Jan met de Pet ’moet opnieuw de portemonnee trekken voor Brussel, want de Starbucks en de Elite-Gangster betalen 0,00 cent belasting in “Banana-Fraude-Nederland”. Het land van ‘Graai King Willem’ en zijn Hofnar Rutte krijgt een naheffing opgelegd van ruim 446 miljoen euro, schrijft minister Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken) dinsdag aan de Tweede Kamer. Dijsselbloem had eerder al rekening gehouden met een nieuwe naheffing en daarvoor 612 miljoen euro gereserveerd te kosten van de bejaarde zorg, de ‘Kleine luiden pensioenen’ en de werklozen. Ook de (a)-sociale huur is voor deze redenen de laatste twee jaren explosief verhoogd door het “Lieg en Bedrieg Kabinet”met als gevolg dat er per dag minimaal 50 gewone arbeiders gezinnen op straat worden gesmeten.

PvdA Snake in Suit Plasterk’: Laat iedereen met zijn armoedige tengels afblijven van onze Jeroen Dijsselbloem en zijn toekomstige werkgever Goldman en Sachs.

De ‘EU-Graai-Elite en de ’ USA Geld-Vampiers‘ bomaderen in het Midden Oosten de Winst in hun zak en exporteren de ISIS en aanverwante de Volksbuurten en lege VVD Vastgoed Maffia kantoren.
De Pluk de ‘Jan met Pet’ kaal naheffing van de EU-Graai-Nazi’s’ gaat over de jaren 2011 tot en met 2014 en heeft voornamelijk te maken met aangepaste definities die De Nederlandsche Misdaad Bank (DNB) en het ‘Centraal -Goochel met cijfers- Bureau voor de Statistiek’ (CBS) hanteren om de omvang van de ‘Straf de Arme economie’ te bepalen.Deze naheffing staat los van de naheffing die Nederland vorig jaar al betaalde aan de Europese-Graai- Commissie. Toen moest 642 miljoen worden nabetaald, vooral omdat onze ‘Pluk de arme kaal economie’ groter bleek dan gedacht. Minister ‘EU Dijsselbloem’ had al rekening gehouden met de tegenvaller en in zijn Miljoenennota een bedrag van ruim 600 miljoen euro gereserveerd. Uiteindelijk bedraagt de rekening dus 446,2 miljoen euro.

Premier Slowakije: Geen EU ‘Vluchtelingen quotum’ in mijn Volksbuurten. Jetta krijgt klappen!
De nieuwe naheffing is het gevolg van een nacalculatie van btw-afdrachten door de 28 EU-landen en nieuwe berekeningen over de omvang van hun economie. Daaruit blijkt dat Nederlandse ‘Jan met de Pet’  flink moet bijbetalen, doordat ons bruto nationaal inkomen in de periode 2011-2014 groter was dan eerder berekend.Over wat het kabinet doet met het verschil van 166 miljoen euro tussen het gereserveerde bedrag en de nieuwe naheffing wordt eind november een  duister besluit genomen. Het bedrag van 446 miljoen moet in december worden overgemaakt als een geschenk van Sinterklaas.De Nederlandse naheffing is één van de grootste vergeleken met andere EU-landen. Ook Bulgarije, Ierland en Luxemburg moeten flink bijbetalen. In totaal moeten zestien landen extra betalen, twaalf landen krijgen geld terug. In totaal draagt Nederland dit jaar 7,8 miljard euro af aan de EU-Graai-Nazie en in ruil daarvoor krijgt de Nederlandse Elite zo’n 200 tot 400 duizend ‘Oliedollar-vluchtelingen’ en een paar duizenden Kindbruidjes  seks slavinnetjes ( 8 tot 12 jaar) met hun ‘Pedo-Pooiers’ die zij kunnen gaan exploiteren in de Volksbuurten