( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie i.s.m. onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA en VVD Vrije Marktwerking is Top: 3.8 Biljoen Foetsie in de zakken van de Ultra-Rijken en 130 miljoen arbeiders vermoord.
Het Nederlandse rechtssysteem is structureel verrot en Gerrit Gerardcorrupt tot op bot. Als de in hoofdzaak VVD Bankier-gGngsters betrapt zijn op miljarden oplichtingen, witwassen en fraudes en slechts een boete krijgen dan betalen zij die boete ook nog dood leuk met geld van een ander. In het geval van de Staats ‘ABN-AMRO misdaadgroep’ van de liederlijke en gewetenloze fraudeur VVD ‘Drag Queen Gerrit Z.’ met geld van u de belasting betaler. U dus. Klasse Justitie? Nou, reken maar dat het ‘VVD Klasse-Justitie’van het ergste soort is! 55 miljoen euro in ruil voor een gesloten dossier terwijl de ABN-AMRO misdaadgroep miljarden heeft verdient aan hun oplichters praktijk ten koste van de Nederlandse ‘Jan met de Pet’ huurders. De miljoenen ‘Bankier-Gangster-Bonussen’ vlogen je dagelijks om de oren in die Graai en Naai Vestia tijd. Het leek de ‘Gouden VVD Eeuw’ wel van de ‘VOC-Godfather Mark Rutte’.

Weer niemand van de Bankier-Gangsters  gearresteerd. Playboy Samsom en de PvdA ‘Vuile Lucht Klaploper Jan Vos’ leggen het u uit.
ABN AMRODe PvdA ‘Gluiperd Jeroen Dijsselbloem’ en eind verantwoordelijke van de ‘VVD ABN-AMRO Misdaadgroep’ vindt het allemaal prima zo en kan niet wachten tot dat criminelen zooitje naar de Beurs gaat zodat iedere Bankier-Gangster weer van voren af aan straffeloos kan gaan lopen Graaien en zijn Zakken vullen. De grootste Misdaad-woningcorporatie van Nederland, het Rotterdamse Vestia van de voormalige ‘Godfather Erik Staat’, krijgt een schadevergoeding van ABN Amro voor de jarenlange onzorgvuldigecriminele verkoop van derivaten. In ruil daarvoor blijft een rechtszaak achterwege tegen de Drag Queen en Top VVD Graaier Gerrit Z. en zijn ‘TBS- Bendeleden’.

Ronald Plasterk: Blijf met je tengels van mijn Politici Elite Gangsters af.

De PvdA ‘Snake in Suit Ronald Plasterk’ heeft een ieder die deze klasse Justitie niet neemt gesommeerd met zijn arme tengels af te blijven van Gerrit Zalm en zijn ABN Ali Baba en zijn 40 rovers. Maar ook de zogenaamde Ard van der Steurmisdaad-journalistiek gaat niet vrij uit. Zo presteerde “Crimesite” het om een “Top 100 Crime lijst” te publiceren in boekvorm waar letterlijk niet één Bankier-Gangster op staat. Eerdere pogingen van Vestia om ABN Amro via de strafrechter op de knieën te krijgen, mondden op niets uit in “Banana-Fraude-Nederland, omdat Justitie al jaren stevig in handen is van de VVD-misdaadgroep met lieden als de altijd liegende ‘Bral Ivo Opstelten’ en de ‘Fraudeur-Steur’ met VVD-Pedofielen als Joris Demmink op de hoogste ambtelijke OM post. Maar omdat Vestia bleef aandringen is er nu een schikking ter waarde van 55 miljoen euro. ABN Amro heeft gezien de aanstaande ‘Graai maar raak beursgang’ in november weinig behoefte aan probleemdossiers om in rond te wroeten en het nog altijd kwakkelende Vestia beseft zich dat de uitkomst van een langlopende civiele zaak onzeker is in “Banana-Fraude-Nederland”. Daarom spreekt het Vestia-bestuur maandag ook geheel ten onrechte van een ‘fors bedrag’, terwijl de 55 miljoen euro bescheiden overkomt naast de 2 miljard euro die de corporatie betaalde.

Rutte: Nederland is een geweldig land waar ik mijn Witwasser Fred Teeven. vervang met mijn fraudeur Ard van der Steur.’

Het werd al een debacle, een schandaal en een drama genoemd door de Mainstream media, terwijl het feitelijk één van de grootste misdaden van de Eeuw is: de 24 miljard euro aan criminele derivatentransacties die Vestia in 2012 een bijna-faillissement opleverden en de corporatie de huurders en belasting betalers uiteindelijk een slordige 2 miljard euro kostten. De hoop was dat de ingewikkelde financiële misdaad producten alle Ratten in pak nog rijker zouden maken, maar in werkelijkheid sleurde de criminele speculatie en de fraude bijna de hele sociale woningmarkt richting de afgrond. Uiteindelijk kwamen er strafrechters, tuchtrechters en civiele procedures aan te pas. Er waren tikken op de vingers voor betrokken corrupte accountants, Vestia moest duizenden huurwoningen verkopen aan de ‘VVD Vastgoed Maffia’, die deze sociale huur woningen op haar beurt weer vol pompte met de extreem Winst gevende ‘Olie Dollar-Vluchtelingen’. En voor de show bracht ook de Tweede Kamer haar zwaarste Bral-wapen in stelling: een parlementaire enquête met uiteindelijk een veertienhonderd pagina’s tellend rapport tot gevolg, dat daarna gewoon de prullenbak in is gegaan.

En er was vooral veel financiële schade voor Jan met de Pet. Om een bankroet af te wenden kocht Vestia de gewraakte derivatenportefeuille voor 2 miljard euro aan huurdersgeld af. Een deel van dit bedrag werd als lening ter beschikking gesteld door de Staat ( u dus weer) en aangezien die waarschijnlijk moet worden terugbetaald, zocht Vestia de afgelopen tijd naarstig naar medeverantwoordelijken op wie zij schade kunnen verhalen. Bijvoorbeeld bij hen die de derivaten verkochten. Al in 2012 zei toenmalig ‘blinde’ Vestia-bestuurder Gerard Erents dat Misdaadbanken ABN Gezelschap Foetsie uw ventenblaam treffen omdat ze ‘racefietsen verkochten aan iemand in een rolstoel’. Naast Fortis en ABN Amro kocht Vestia vooral derivaten bij elf andere Misdaadbanken als Deutsche Bank, JP Morgan, Barclays, en BNP Paribas en een woordvoerder benadrukt dat er wel eens meerdere claims kunnen volgen. De verwachting is alleen dat die banken, bij de afwezigheid van een aanstaande beursgang, minder happig zullen zijn om geld over te maken. Vooral rondom ABN Amro misdaadbank van de VVD Drag Queen Gerrt Z. bestonden veel vraagtekens. Zo heeft de Misdaadbank altijd ontkend op de hoogte te zijn geweest van fraude, terwijl er tijdens de verhoren van de Bral-parlementaire enquêtecommissie genoeg aanwijzingen naar voren kwamen dat de staatsbank wel degelijk wist dat het rommelde. Een ieder andere gewone burger was gelijk met een arrestatie team van zijn bed gelicht. En o wee, als u een Bijstand gerechtigde of werkloze bent in bijv. de stad Rotterdam van de PvdA Zonnekoning “Uncle Tom” Aboutaleb , dan werd u hele schamele hebben en houden afgepakt en u te kakkerd gezet in een geel vest op de drukste hoek van Rotterdam of de cel in gesmeten.Vooral toen ABN in 2010 fuseerde met Fortis misdaadbank Nederland, zo was de kritiek, zou de staatsbank eigenlijk anders hebben moeten handelen. Fortis was verantwoordelijk voor het gros van de aan Vestia verkochte derivaten (in totaal waren de twee banken goed voor zo’n 5 van de in totaal 24 miljard euro) en het vermoeden bestond dat ABN bij de fusie een enorm lijk in de kast aantrof en dat vakkundig terugduwde in de hoop dat het niet zou gaan stinken. De boetes die de AFM en DNB ABN Amro later oplegden (onder andere wegens het slecht registreren van telefoongesprekken en het vernietigen van een mailbox) versterken die geruchten alleen maar (Kuch). Nu de schikking is beklonken doet Vestia afstand van alle vorderingen in verband met deze derivatentransacties en de Corruptie trein rijdt rustig straffeloos verder in “Banana-Fraude-Nederland”!