( van onze Wie neukt en moord wie prive redactie)

Peter R de Vries LeatherboyAMSTERDAM-NOIR- Focking Shocking :A.s.Vrijdag in de reeks van “Willem Holleeder spreekt vanuit de ‘Dodencel’ ” gaat hij een boekje open doen over de perverse afwijkingen van de algemeen bekende ‘Hoerenloper Peter R. de Vries’ aka de “Geilneef(Video) e.a..

Waarom walgt Hans Teeuwen
van Peter R. de Vries. U leest het a.s. vrijdag!
Willem Holleeder zegt indien hij in eerste aanleg veroordeeld wordt bij Hoger Beroep met sexs foto’s en getuigenverklaringen te komen inzake zijn jarenlange ex Loopjongen Peter R. de Vries  in Hoerenhuizen als Yab Yum en bij Raam prostituées o.a. in Alkmaar in de mensenhandel panden van Cor van Hout en op de Amsterdamse Wallen in panden van o.a. de Charles Geerts & ex Mr. Englesma (= de voormalige vaste advocaat van De Vries en  Maffia Bazen John de Mol en Klaas Bruinsma) die de mensen uit hun stoel zal doen vallen. De foto’s zijn mogelijks zelfs verboden materiaal op grond van de Pedofielen wet. Met die aantekening dat u deze foto’s en getuigen verklaringen wel in hoofdzaak de context van de jaren 70′, ’80 en ’90 moet zien toen grens van pedofilie extreem vaag was (Bron: Groene Amsterdammer ) in” Banana-Fraude-Pedo-Nederland”.

De Privé Evert Santegoed de ‘Pedo-Cocaïne Connection’ in Amsterdam-Noir.

‘Politie informant Peter R. de Vies’ pocht over zijn liederlijke seksleven bij één van de ‘Maffia John de Mol’ zijn Oulets Jenssen.

En de hele Top van de VVD met typetjes als ‘Rose Pedo Ed Nijpels( is o.a Voorzitter AVROTROS)’,’Onno-schandknapen-Hoes’ en ex OM Boss  ‘Rapist Demmink en wat PvdA pedo’s dagelijks in de o.a. Paardensteeg (Bron Geenstijl)te Amsterdam en/of de zogenaamde ‘Jongens Bordelen’ te Amsterdam en Den Haag te zien waren hoe zij schandknapen van onder of rond de  12-14 jaar open en bloot uit elkaar zaten te rukken. Ook de hele Gay scène uit de media ,zoals Santegoed etc. vierde daar dagelijks hun liederlijke lusten bot. Maar staat Peter R. zijn VARA Loopjongen ‘Endemol Pauw’ en zijn ‘Pedo-Dwerg Hendrik Jan Korterink’& Kleine Vieze Willem (Video) ook op de foto’s?

Zorg dat u er a.s. vrijdag bij bent dan heeft u in ieder geval een alibi als Peter R. en zijn ‘Pedo-ploeg’ weer eens wordt ontmaskerd.